uNbx je napisao/la:470 karata otišlo dosad.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
uNbx je napisao/la:470 karata otišlo dosad.

Da li ce se Kovacevic prepasti na golu
 Da li ce se Kovacevic prepasti na goluMa samo nek se ne oduzme i zaledi..usrat se mora u ovoj tekmi..sad do koje mjere..to je pitanjePantelija je napisao/la:I da se usere od mene halal, onn se usere za 800-900 maraka, a nama su na golu i na terenu se srali igraxi od 10 ooo+....

ma nije meni za golmana, meni je do hebiba na beku i odbrana generalno neprobojna ko švicarski sirMemara je napisao/la:Ma teško je braniti na Grbavici za bilo koga. Nije isto golmanu ispred našeg sjevera i sjevera Grbavice. Bilino, Grbavica pa i Pecara su jjebena gostovanja zbog blizine tribina i terena.

morace javno na instagramu objaviti da bekic ima bolje tetovaze.miky_hz je napisao/la:Idu neke sankcije za Dusana(nevjerujem da je to nesto extremno) .Izvinuo se pred svima Husrefu na treningu.
Upravo to, ne brinte za golmana. Bekovi, offside zamke, prekidi i ostalo mogu biti belaj.DenchiNL je napisao/la:ma nije meni za golmana, meni je do hebiba na beku i odbrana generalno neprobojna ko švicarski sirMemara je napisao/la:Ma teško je braniti na Grbavici za bilo koga. Nije isto golmanu ispred našeg sjevera i sjevera Grbavice. Bilino, Grbavica pa i Pecara su jjebena gostovanja zbog blizine tribina i terena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.