Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Dovedeš Kanea i nadaš se trofejima 

Neverkusen se sjajno ove sezone bori protiv tog nadimka. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Kane bi mogao nastaviti sa susom u vezi trofeja
Cuj dovedes igraca iz Tottenhama i nadas se trofeju

Cuj dovedes igraca iz Tottenhama i nadas se trofeju

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Halali za DieraJayCatwright je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:12Ne zaboravi ni Diera. Sad vidim sto svaki drugi navijac Bayerna na ovom forumu navija za City. Ne bi do top 6 dosli u Engleskoj.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kad je Kane ušao u igru?
- JayCatwright
- Kontakt:
Još više navijača Bayerna naredne sezone počinje navijati za City kad im uzmemo Alonsa i Wirtza ispred nosa. 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Razvaljivanje. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mašala disko 🪩
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako ide ona dobra stara, može Kane iz Tottenhama, ali ne može Tottenham iz njega 

E yebga pa opet Kane moze ostat bez trofeja.
Ali kako zrelo i fino igra ovaj B04, Wirtz pravo cudo.
Ali kako zrelo i fino igra ovaj B04, Wirtz pravo cudo.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Taman da Klopp zamijeni TuchelaJayCatwright je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:19Još više navijača Bayerna naredne sezone počinje navijati za City kad im uzmemo Alonsa i Wirtza ispred nosa.![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bravo za predikciju, 3-0

Edit: kontao sam da si stavio 3-0

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- JayCatwright
- Kontakt:
Očigledno ne znaš da Kloppa ne zanimaju cionistički projekti.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:35Taman da Klopp zamijeni TuchelaJayCatwright je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:19Još više navijača Bayerna naredne sezone počinje navijati za City kad im uzmemo Alonsa i Wirtza ispred nosa.![]()
![]()

Davno sam najavljivao dominaciju Leverkusena , ali bojim se da će liga i mafija iz vrha umiješati svoje prste u ovo i sabotirat B04 u kidisanju na titulu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ne pamtim da sam u zadnjih 10 godina vidio da neko ovako razmontira Bayern u bitnoj utakmici u Bundesligi, nisu ljudi polušanse napravili.
Doduše, po mom skromnom mišljenju za to je najveći krivac Tuchel, lik je izveo harakiri formaciju, al' najveći hit mi je bio kad se konačno sjetio ubaciti Guereira, on igra desnog beka a Mazraoui ostade na lijevom
Leverkusen je ovom pobjedom istakao najveću moguću kandidaturu za titulu i sve su prilike da će se to i desiti, jer kada igraš ovakvu sezonu u kojoj pri tome razbiješ i Bayern, onda se treba desiti baš neki ultra pad da ne budeš prvi na kraju.
Oni se objektivno od početka godine susreću sa povredama i izostancima, nekada i po 4-5 igrača iz prve postave, ali igra prvenstveno a onda i većinom rezultati uopšte ne trpe.
Doduše, po mom skromnom mišljenju za to je najveći krivac Tuchel, lik je izveo harakiri formaciju, al' najveći hit mi je bio kad se konačno sjetio ubaciti Guereira, on igra desnog beka a Mazraoui ostade na lijevom

Leverkusen je ovom pobjedom istakao najveću moguću kandidaturu za titulu i sve su prilike da će se to i desiti, jer kada igraš ovakvu sezonu u kojoj pri tome razbiješ i Bayern, onda se treba desiti baš neki ultra pad da ne budeš prvi na kraju.
Oni se objektivno od početka godine susreću sa povredama i izostancima, nekada i po 4-5 igrača iz prve postave, ali igra prvenstveno a onda i većinom rezultati uopšte ne trpe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Respekt Leverkusenu ali ne treba zaboraviti kakav nadimak imaju. Veoma moguće da će skinuti "prokletstvo" sa sebe ali nikad se kod njih ne zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.