Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
hrn je napisao/la:MortemHz je napisao/la:hrn je napisao/la:Koliko smo karata dobili za derbi
1.573
Solidna brojka
Na zvaničnoj piše 1.573 a sada ova vijest izađe;
Za navijače FK Sarajevo je obezbijeđeno 1670 ulaznica, u skladu sa kapacitetima stadiona i uputama od strane MUP-a KS.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Anonjimus
-
Kontakt:
StariGrad071 je napisao/la:Bit ce nas 2 milje kao svaki put.
Nisu zaslužili ni 500

I am coming
-
SedrenikHz
-
Kontakt:
Postao/la SedrenikHz » 13 avg 2018, 16:02
SVEEE OVE GODINEEEEE ...
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
miky_hz
-
Kontakt:
Vladan Kovacevic produzio ugovor do 2023

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
-
SedrenikHz
-
Kontakt:
Postao/la SedrenikHz » 13 avg 2018, 16:06
Jedino im se ovo ne može zamjeriti. Ali šta nam važi ada ne znaju da dobiju i 10m
železničar RS !!!
-
samoSA
-
Kontakt:
Jedina svjetla tacka sto su napokon krenuli nasu djecu da vezu ugovorima na duzi period da ne idu za kifle
-
moj uzor-S.G
-
Kontakt:
Postao/la moj uzor-S.G » 13 avg 2018, 16:10
samoSA je napisao/la:Jedina svjetla tacka sto su napokon krenuli nasu djecu da vezu ugovorima na duzi period da ne idu za kifle
Bas krenuo ovo da napisem

Kad ih mozemo kritikovati za razne stvari, realno treba i pohvaliti za ovih par poteza.
ZZ
-
BordoSarajevo
-
Kontakt:
Postao/la BordoSarajevo » 13 avg 2018, 16:13
Jednog po jednog produžavat svaki put poslije kiksa i sramote, do kraja sezone će na red doći i pioniri kako smo krenuli

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
SedrenikHz
-
Kontakt:
Postao/la SedrenikHz » 13 avg 2018, 16:14
BordoSarajevo je napisao/la:Jednog po jednog produžavat svaki put poslije kiksa i sramote, do kraja sezone će na red doći i pioniri kako smo krenuli

železničar RS !!!
-
robertkosar
-
Kontakt:
Postao/la robertkosar » 13 avg 2018, 16:26
mma_hz je napisao/la:Laznjak je napisao/la:Svasta procitah, sve vise gluposti. Legende kluba sto su ulazile u klub, ulazile su. Nema kome niste j**** mater. Nije do trenera vec do igraca.
Kad Sarajevo ne dobije tekmu u 80% slucajeva je igrac utakmice protivnicki gloman. Po nekoj "logici" mi smo nadigrani.
Ako uzmemo derbi ( a uzet cemo, moraju nam vratit bar 6 bodova od prosle sezone ) svi veseli, uzimat ce se dresovi i ismijavat komsija (koji je ko nesto poletio, ni sam ne zna gdje ce prije). I onda uzimas zrinju na kosevu i svi heroji, lizemo p**ku Sabrini. Onda opet pad protiv neke sitne buranije i sve tako... znaci opet dolazimo do mentola na terenu. Husref ( ko god ga zove usref nabijem na k**ac) kad ode, a dodje neko drugi, nista se nece promjeniti, jer su mentoli ono sto gledamo. Riba smrdi od glave, gdje je vlasnik? Sta rade u upravi ? Zasto se ne ulozi u nekog igraca koji je klasa? Bar jedan. Ne treba vise. Ovi sad nisu bili u stanju da odigraju muski europu, pa da su samo malo muda pokazali pola bi ih igralo po Italiji i regionu. Debil, pljuvat ih gdje god se stigne.
E ovo nija ne kontam,vjerovatno ga pokusavaju uvrijediti jer je igrao u Zvezdi,tada najvecem klubu sa nasih prostora.
Pa kao asociraju na taj izgovori bez "h",mislim nisko,glupo i ponizavajuce za onoga ko se tako sam sa sobom sprda al et.
Docice i baliji nekad iz guzice u glavu nadam se.
Prvo da ti kaze Laznjak mogao bih ti komotno svog babu nabit na to sto imas da vidi covjek kakvu je federcinu izdrkao. Drugo u srbiji ji se bolje izgovara H nego u Bosni ( skutorija i pravoslavci i katolici) tako da nepije vode gdje usro igrao. Trece usref usrani Musemic je izgubio svoje ja kad se nagusio sabrini i upravi. Dokaz !! Uprava na celu sa sabrinom mu odredjuje koga ce dovest iz samo jedne stvari. Pare zna covjek da mu je ovo posljednja stanica kao treneru i hoce da je unovci. Cetvrto koliko je njemu stalo do Fk Sarajeva vidi se iz nekoliko razloga a jedan od njih je ucjenjivanje kluba zbog duga prema njemu zbog titule mada po meni te pare je zaradio rahmetli Ismet Bajramovic
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
SarajevoJeBordo
-
Kontakt:
Postao/la SarajevoJeBordo » 13 avg 2018, 16:47
robertkosar je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Laznjak je napisao/la:Svasta procitah, sve vise gluposti. Legende kluba sto su ulazile u klub, ulazile su. Nema kome niste j**** mater. Nije do trenera vec do igraca.
Kad Sarajevo ne dobije tekmu u 80% slucajeva je igrac utakmice protivnicki gloman. Po nekoj "logici" mi smo nadigrani.
Ako uzmemo derbi ( a uzet cemo, moraju nam vratit bar 6 bodova od prosle sezone ) svi veseli, uzimat ce se dresovi i ismijavat komsija (koji je ko nesto poletio, ni sam ne zna gdje ce prije). I onda uzimas zrinju na kosevu i svi heroji, lizemo p**ku Sabrini. Onda opet pad protiv neke sitne buranije i sve tako... znaci opet dolazimo do mentola na terenu. Husref ( ko god ga zove usref nabijem na k**ac) kad ode, a dodje neko drugi, nista se nece promjeniti, jer su mentoli ono sto gledamo. Riba smrdi od glave, gdje je vlasnik? Sta rade u upravi ? Zasto se ne ulozi u nekog igraca koji je klasa? Bar jedan. Ne treba vise. Ovi sad nisu bili u stanju da odigraju muski europu, pa da su samo malo muda pokazali pola bi ih igralo po Italiji i regionu. Debil, pljuvat ih gdje god se stigne.
E ovo nija ne kontam,vjerovatno ga pokusavaju uvrijediti jer je igrao u Zvezdi,tada najvecem klubu sa nasih prostora.
Pa kao asociraju na taj izgovori bez "h",mislim nisko,glupo i ponizavajuce za onoga ko se tako sam sa sobom sprda al et.
Docice i baliji nekad iz guzice u glavu nadam se.
Prvo da ti kaze Laznjak mogao bi
h ti komotno svog babu nabit na to sto imas da vidi covjek kakvu je federcinu izdrkao. Drugo u srbiji ji se bolje izgovara H nego u Bosni ( skutorija i pravoslavci i katolici) tako da nepije vode gdje usro igrao. Trece usref usrani Musemic je izgubio svoje ja kad se nagusio sabrini i upravi. Dokaz !! Uprava na celu sa sabrinom mu odredjuje koga ce dovest iz samo jedne stvari. Pare zna covjek da mu je ovo posljednja stanica kao treneru i hoce da je unovci. Cetvrto koliko je njemu stalo do Fk Sarajeva vidi se iz nekoliko razloga a jedan od njih je ucjenjivanje kluba zbog duga prema njemu zbog titule mada po meni te pare je zaradio rahmetli Ismet Bajramovic
Jarane, kad već pametuješ s tim "h", onda si valjda svjestan da si svog oca nabio na njegov qrac?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Bože sačuvaj

-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
-
StariGrad071
-
Kontakt:
Postao/la StariGrad071 » 13 avg 2018, 17:02
Anonjimus je napisao/la:StariGrad071 je napisao/la:Bit ce nas 2 milje kao svaki put.
Nisu zaslužili ni 500

Zasluzilo je Sarajevo. Ovi ce biti i proci.
-
Memara
-
Kontakt:
-
Benjolos
-
Kontakt:
Evo sada citam, navijačima Slobode besplatan ulaz sada u srijedu protiv Krupe.. A ne mogu vjerovati da jedna Sloboda koja se guši u dugovima to radi, a naši uhljupu nama stavljaju cijene karte kao da dolazi ekipa iz lige petice a ne neko selo koji jedva ima 5k stanovnika...

Bordo bijeli za život cijeli!!
-
Anonjimus
-
Kontakt:
Treba tako, dok nas jebu nek nas jebu do kraja

I am coming
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
-
muhamedhulk
-
Kontakt:
Postao/la muhamedhulk » 13 avg 2018, 17:15
Sretno i Vladanu!

Zeljana ku*va je*ana !!!
PS. Ulaznice za gosk su bile skuplje jer je nocna tekma bila.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!