FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2018, 15:29

hrn je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
hrn je napisao/la:Koliko smo karata dobili za derbi
1.573
Solidna brojka
Na zvaničnoj piše 1.573 a sada ova vijest izađe;
Za navijače FK Sarajevo je obezbijeđeno 1670 ulaznica, u skladu sa kapacitetima stadiona i uputama od strane MUP-a KS.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 13 avg 2018, 15:31

StariGrad071 je napisao/la:Bit ce nas 2 milje kao svaki put.
Nisu zaslužili ni 500 ;)
I am coming

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 13 avg 2018, 16:02

SVEEE OVE GODINEEEEE ...
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 avg 2018, 16:03

Vladan Kovacevic produzio ugovor do 2023 :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2018, 16:05

Vladan :tokralju: :tokralju: :tokralju:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 13 avg 2018, 16:06

Jedino im se ovo ne može zamjeriti. Ali šta nam važi ada ne znaju da dobiju i 10m
železničar RS !!!

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 13 avg 2018, 16:09

Jedina svjetla tacka sto su napokon krenuli nasu djecu da vezu ugovorima na duzi period da ne idu za kifle

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 avg 2018, 16:10

samoSA je napisao/la:Jedina svjetla tacka sto su napokon krenuli nasu djecu da vezu ugovorima na duzi period da ne idu za kifle
Bas krenuo ovo da napisem :thumbup: Kad ih mozemo kritikovati za razne stvari, realno treba i pohvaliti za ovih par poteza.
ZZ

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 avg 2018, 16:13

Jednog po jednog produžavat svaki put poslije kiksa i sramote, do kraja sezone će na red doći i pioniri kako smo krenuli :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 13 avg 2018, 16:14

:rol:
BordoSarajevo je napisao/la:Jednog po jednog produžavat svaki put poslije kiksa i sramote, do kraja sezone će na red doći i pioniri kako smo krenuli :mrgreen:
železničar RS !!!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 13 avg 2018, 16:26

mma_hz je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Svasta procitah, sve vise gluposti. Legende kluba sto su ulazile u klub, ulazile su. Nema kome niste j**** mater. Nije do trenera vec do igraca.
Kad Sarajevo ne dobije tekmu u 80% slucajeva je igrac utakmice protivnicki gloman. Po nekoj "logici" mi smo nadigrani.
Ako uzmemo derbi ( a uzet cemo, moraju nam vratit bar 6 bodova od prosle sezone ) svi veseli, uzimat ce se dresovi i ismijavat komsija (koji je ko nesto poletio, ni sam ne zna gdje ce prije). I onda uzimas zrinju na kosevu i svi heroji, lizemo p**ku Sabrini. Onda opet pad protiv neke sitne buranije i sve tako... znaci opet dolazimo do mentola na terenu. Husref ( ko god ga zove usref nabijem na k**ac) kad ode, a dodje neko drugi, nista se nece promjeniti, jer su mentoli ono sto gledamo. Riba smrdi od glave, gdje je vlasnik? Sta rade u upravi ? Zasto se ne ulozi u nekog igraca koji je klasa? Bar jedan. Ne treba vise. Ovi sad nisu bili u stanju da odigraju muski europu, pa da su samo malo muda pokazali pola bi ih igralo po Italiji i regionu. Debil, pljuvat ih gdje god se stigne.
E ovo nija ne kontam,vjerovatno ga pokusavaju uvrijediti jer je igrao u Zvezdi,tada najvecem klubu sa nasih prostora.
Pa kao asociraju na taj izgovori bez "h",mislim nisko,glupo i ponizavajuce za onoga ko se tako sam sa sobom sprda al et.
Docice i baliji nekad iz guzice u glavu nadam se.
Prvo da ti kaze Laznjak mogao bih ti komotno svog babu nabit na to sto imas da vidi covjek kakvu je federcinu izdrkao. Drugo u srbiji ji se bolje izgovara H nego u Bosni ( skutorija i pravoslavci i katolici) tako da nepije vode gdje usro igrao. Trece usref usrani Musemic je izgubio svoje ja kad se nagusio sabrini i upravi. Dokaz !! Uprava na celu sa sabrinom mu odredjuje koga ce dovest iz samo jedne stvari. Pare zna covjek da mu je ovo posljednja stanica kao treneru i hoce da je unovci. Cetvrto koliko je njemu stalo do Fk Sarajeva vidi se iz nekoliko razloga a jedan od njih je ucjenjivanje kluba zbog duga prema njemu zbog titule mada po meni te pare je zaradio rahmetli Ismet Bajramovic
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 avg 2018, 16:47

robertkosar je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Svasta procitah, sve vise gluposti. Legende kluba sto su ulazile u klub, ulazile su. Nema kome niste j**** mater. Nije do trenera vec do igraca.
Kad Sarajevo ne dobije tekmu u 80% slucajeva je igrac utakmice protivnicki gloman. Po nekoj "logici" mi smo nadigrani.
Ako uzmemo derbi ( a uzet cemo, moraju nam vratit bar 6 bodova od prosle sezone ) svi veseli, uzimat ce se dresovi i ismijavat komsija (koji je ko nesto poletio, ni sam ne zna gdje ce prije). I onda uzimas zrinju na kosevu i svi heroji, lizemo p**ku Sabrini. Onda opet pad protiv neke sitne buranije i sve tako... znaci opet dolazimo do mentola na terenu. Husref ( ko god ga zove usref nabijem na k**ac) kad ode, a dodje neko drugi, nista se nece promjeniti, jer su mentoli ono sto gledamo. Riba smrdi od glave, gdje je vlasnik? Sta rade u upravi ? Zasto se ne ulozi u nekog igraca koji je klasa? Bar jedan. Ne treba vise. Ovi sad nisu bili u stanju da odigraju muski europu, pa da su samo malo muda pokazali pola bi ih igralo po Italiji i regionu. Debil, pljuvat ih gdje god se stigne.
E ovo nija ne kontam,vjerovatno ga pokusavaju uvrijediti jer je igrao u Zvezdi,tada najvecem klubu sa nasih prostora.
Pa kao asociraju na taj izgovori bez "h",mislim nisko,glupo i ponizavajuce za onoga ko se tako sam sa sobom sprda al et.
Docice i baliji nekad iz guzice u glavu nadam se.
Prvo da ti kaze Laznjak mogao bih ti komotno svog babu nabit na to sto imas da vidi covjek kakvu je federcinu izdrkao. Drugo u srbiji ji se bolje izgovara H nego u Bosni ( skutorija i pravoslavci i katolici) tako da nepije vode gdje usro igrao. Trece usref usrani Musemic je izgubio svoje ja kad se nagusio sabrini i upravi. Dokaz !! Uprava na celu sa sabrinom mu odredjuje koga ce dovest iz samo jedne stvari. Pare zna covjek da mu je ovo posljednja stanica kao treneru i hoce da je unovci. Cetvrto koliko je njemu stalo do Fk Sarajeva vidi se iz nekoliko razloga a jedan od njih je ucjenjivanje kluba zbog duga prema njemu zbog titule mada po meni te pare je zaradio rahmetli Ismet Bajramovic
Jarane, kad već pametuješ s tim "h", onda si valjda svjestan da si svog oca nabio na njegov qrac?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2018, 16:50

Bože sačuvaj :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2018, 16:56

slika

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 13 avg 2018, 17:02

Anonjimus je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Bit ce nas 2 milje kao svaki put.
Nisu zaslužili ni 500 ;)
Zasluzilo je Sarajevo. Ovi ce biti i proci.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 avg 2018, 17:11

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 13 avg 2018, 17:12

Evo sada citam, navijačima Slobode besplatan ulaz sada u srijedu protiv Krupe.. A ne mogu vjerovati da jedna Sloboda koja se guši u dugovima to radi, a naši uhljupu nama stavljaju cijene karte kao da dolazi ekipa iz lige petice a ne neko selo koji jedva ima 5k stanovnika... :thumbdown:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 13 avg 2018, 17:14

Treba tako, dok nas jebu nek nas jebu do kraja ;)
I am coming

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2018, 17:14

Benjolos je napisao/la:Evo sada citam, navijačima Slobode besplatan ulaz sada u srijedu protiv Krupe.. A ne mogu vjerovati da jedna Sloboda koja se guši u dugovima to radi, a naši uhljupu nama stavljaju cijene karte kao da dolazi ekipa iz lige petice a ne neko selo koji jedva ima 5k stanovnika... :thumbdown:
I zapad ti bude cenera protiv ovih :lol: :urnebes:

slika

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 avg 2018, 17:15

Sretno i Vladanu! :D
Zeljana ku*va je*ana !!!

PS. Ulaznice za gosk su bile skuplje jer je nocna tekma bila.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Vanja8 i 20 gostiju.