FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SedrenikHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SedrenikHz » 12 avg 2018, 23:02

Hajde molim vas uzmite ih na sadaka arenii
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 12 avg 2018, 23:03

Ama ima da slusaju trenera, placene su pi...e da igraju, koji crni bojkot?? U sedam dana cemo znati dosta toga, ali uvijek nekako isto-prospemo bodove protiv (zamisli) GOSK-a, odmah pocne nervoza itd. Ono sto je cinjenica jeste da smo bez ikakvog trofeja tri sezone, i to ide na racun uprave i tog borda sa doticnim osobama. Najvjernija publika, najveci stadion, nisi u minusu, Trening kamp, Akademija i opet nema uspjeha... Sto neko rece, fino da dodju navijaci da porazgovaraju pred naredne dvije utakmice koje su, slobodno mozemo reci, presudne za daljnji tok sezone. Ovo ovako vise nije nornalno..

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 avg 2018, 23:07

1. Željezničar 4 3 0 1 6:2 9

2. Široki Brijeg 4 2 2 0 9:2 8

3. Sarajevo 4 2 1 1 7:3 7

4. Krupa 4 1 3 0 9:7 6
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 12 avg 2018, 23:13

Stroj1946 je napisao/la:Usred definitivno ne miriše akademce. Ne možeš debilu reč da je momak kriv koji je namjestio go i sa 20 godina, prva ozbiljna sezona!!! Kljusino retardirana!!!
Halilović, Hebibović i Šišić (bljesne nekad, onaj go protiv žabara eto nešto), najslabije karike u zadnjih 2,3 utakmice. Nula. Adukor mu stalno igra stopera, lik se nikako ne snalazi tu. Handžić u top formi, lik grije klupu :facepalm:
Debilu ublehaški 8 komada 8 Usrefe
Samo da potpišem! :clap: Vidjecemo poslije derbija kako stojimo sa igračima, trenerom i stavom tzv. Uprave! :salut:
Neka frka, a?!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 13 avg 2018, 00:11

I ako postoji taj neki bojkot i za to je kriva uprava, postotak od plate pa bojkotuj. Zar Kodro nije bio dobra lekcija, cuj bojkot.
Udario bih ja njima duple il troduple treninge dok se fino ne skoncentrisu, sve sa osmijehom, pa il bi proigrali il bi pobjegli, sigurno im se vise nikad nebi desila Atalanta il Gosk. Mozda bi to bilo nezgodno jednu sezonu al bi narednu bili ko bijesni kerovi pusteni sa lanca. Zaradili bi svaku marku od svoje plate.

Onom su Bielsi citav dan skupljali smece oko stadiona samo da svate sta navijaci moraju proc da bi kupili kartu za utakmicu.
Nebi imali vremena da pokazuju srednji prst il da prijete i svadjaju se.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 13 avg 2018, 00:12

uNbx je napisao/la:Baš zato se i ne mičemo godinama. Šta ba igrač ima da hoće ili neće da igra. Ima da igra i sluša, sve da je na klupi revizor. Oni su 'uposlenici' FK Sarajevo, igraju za platu, ne igraju za litar mlijeka pa da se oni pitaju. Njihov šef je trener, i ima da ga slušaju ko god da je. Trenerov šef treba da odlučuje o treneru i to je to. Kod nas se samo krši hijerarhija i lanac komandovanja.
Bas tako!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 avg 2018, 00:16

E čuj ne sviđaju im se trenerove metode neće da igraju :facepalm:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 13 avg 2018, 00:22

sve ce se izmislit samo da Husref nije kriv :crazy: Pa covjek ne zna sta prica , kaze ako zele da odem otici cu , pa vidis da zele , sto ne odes , ovako ako izgube na grbavici ce sam se pokupiti ....

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 13 avg 2018, 00:30

HeraklitMracni je napisao/la:sve ce se izmislit samo da Husref nije kriv :crazy: Pa covjek ne zna sta prica , kaze ako zele da odem otici cu , pa vidis da zele , sto ne odes , ovako ako izgube na grbavici ce sam se pokupiti ....
nikad taj nece otici niti ce reci da je on kriv. on bi supka dao za lovu. ceka otkaz da dobije repa pa ce u sisin han

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 avg 2018, 00:37

bihuzur je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:sve ce se izmislit samo da Husref nije kriv :crazy: Pa covjek ne zna sta prica , kaze ako zele da odem otici cu , pa vidis da zele , sto ne odes , ovako ako izgube na grbavici ce sam se pokupiti ....
nikad taj nece otici niti ce reci da je on kriv. on bi supka dao za lovu. ceka otkaz da dobije repa pa ce u sisin han
Dajte koga preko Drine, mi više volimo da nas oni uzmu lopatom
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 13 avg 2018, 00:39

SarajevoJeBordo je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:
Dajte koga preko Drine, mi više volimo da nas oni uzmu lopatom
ima limeni. 100 puta je bolji od usrefa a sigurno je i jeftiniji

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 avg 2018, 01:07

NIsta, kako stvari stoje, najbolje da dovedemo kakvog Jesica2, koji ce nam uzeti para lopatom, pricati o tome kako imamo ekipu za lige prvaka, popusiti 4-5 komada a redom, pa da onda trazimo novog trenera i tako u krug. Kad ce te svatiti da imamo smece od ljudi u upravi, i dok nam takvi vode klub nema hajra taman da je Murinjo trener! Marketing a uz to i lobi nam je pao *urcu za usi. Uprava nevidiljiva, zaboli njih, ne oglasavaju se haman nigdje, uzimaju plate uredno. I tako dok dio navijaca bjesni po Husrefu oni ontaju kad dodje 5 do 12 zamjenice Husrefa nekim preko Drine zamazati raji oci i nastaviti po svome.
Nadjite nacin da promjenite upravu, poskidajte gurbete, dovedete legende kluba, ljude kojima je stalo do Sarajeva, pa onda cemo dalje !
Dok nam ovi ljudi vode klub, nema hajra upamtite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 13 avg 2018, 01:11

Vlado Jagodić.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 avg 2018, 01:49

Mokes je napisao/la:Vlado Jagodić.
Jado Vlagodić*
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 avg 2018, 01:52

Neka Husrefa i dalje. Malo strpljenja nam treba.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 13 avg 2018, 03:44

Svasta procitah, sve vise gluposti. Legende kluba sto su ulazile u klub, ulazile su. Nema kome niste j**** mater. Nije do trenera vec do igraca.
Kad Sarajevo ne dobije tekmu u 80% slucajeva je igrac utakmice protivnicki gloman. Po nekoj "logici" mi smo nadigrani.
Ako uzmemo derbi ( a uzet cemo, moraju nam vratit bar 6 bodova od prosle sezone ) svi veseli, uzimat ce se dresovi i ismijavat komsija (koji je ko nesto poletio, ni sam ne zna gdje ce prije). I onda uzimas zrinju na kosevu i svi heroji, lizemo p**ku Sabrini. Onda opet pad protiv neke sitne buranije i sve tako... znaci opet dolazimo do mentola na terenu. Husref ( ko god ga zove usref nabijem na k**ac) kad ode, a dodje neko drugi, nista se nece promjeniti, jer su mentoli ono sto gledamo. Riba smrdi od glave, gdje je vlasnik? Sta rade u upravi ? Zasto se ne ulozi u nekog igraca koji je klasa? Bar jedan. Ne treba vise. Ovi sad nisu bili u stanju da odigraju muski europu, pa da su samo malo muda pokazali pola bi ih igralo po Italiji i regionu. Debil, pljuvat ih gdje god se stigne.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 avg 2018, 05:43

Tana **** da boli za rezultate nebi uzo cardif korti i nas vec bi kupio arsenal pa bar west hem il neku bar malo ozbiljniju ekipu njega samo iskljucivo interesuju pare.

Sad jeste Uefa pojacala davanja za isvajanje prvenstva cinimi se kad smo mi bili pevaci bilo je 500k€ a sad je 800k€ plus imas utakmicu u 2 pretkolu le ako odma ispadnes, al male su to pare zanjega da on zaradi 4 m a da mora ulozit 2m, a rezultat ga ne interesuje. On u korti ulozio kaze 2m€ i dad ljudi posluju u pozitivnoj nuli vrijednost kluba ide gore plus ako sta ostane od ulaznica isponzora preko zuba njemu u dzep i super.

On nikad vise nece ulozit centa u nas, jedva je ceko da skine visit malesia sa sorca.

Plus kad vidi da dolazi po 1.5 gledalaca a ulznice 3. € onda on smatra ovo je amaterski klub prodaji omladinu uzmi svoje pare ako ko pondi 15m€ prodaj i idemo dalje

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 avg 2018, 05:55

Ja sam mislio da ce on igrace kao duljevic koji super igraci a nece da produze ugovor odvest u korti ili cak direktno u cardif a nas pogurat sa nekom lovom, medzutim njega ni to ne interesuje svaki klub zasebno.

Posto dulja je komotno mogo bit u prvi 11 cardifa juce kad su igrali cak mogu reci da bi bio najbolji im igrac.

Neznam taj korti kakve igrace imaju al siguran sam da bi marko i dulja bili u prvi 11

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 avg 2018, 07:12

Mokes je napisao/la:Vlado Jagodić.
:urnebes:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 avg 2018, 08:14

Laznjak je napisao/la:Svasta procitah, sve vise gluposti. Legende kluba sto su ulazile u klub, ulazile su. Nema kome niste j**** mater. Nije do trenera vec do igraca.
Kad Sarajevo ne dobije tekmu u 80% slucajeva je igrac utakmice protivnicki gloman. Po nekoj "logici" mi smo nadigrani.
Ako uzmemo derbi ( a uzet cemo, moraju nam vratit bar 6 bodova od prosle sezone ) svi veseli, uzimat ce se dresovi i ismijavat komsija (koji je ko nesto poletio, ni sam ne zna gdje ce prije). I onda uzimas zrinju na kosevu i svi heroji, lizemo p**ku Sabrini. Onda opet pad protiv neke sitne buranije i sve tako... znaci opet dolazimo do mentola na terenu. Husref ( ko god ga zove usref nabijem na k**ac) kad ode, a dodje neko drugi, nista se nece promjeniti, jer su mentoli ono sto gledamo. Riba smrdi od glave, gdje je vlasnik? Sta rade u upravi ? Zasto se ne ulozi u nekog igraca koji je klasa? Bar jedan. Ne treba vise. Ovi sad nisu bili u stanju da odigraju muski europu, pa da su samo malo muda pokazali pola bi ih igralo po Italiji i regionu. Debil, pljuvat ih gdje god se stigne.
E ovo nija ne kontam,vjerovatno ga pokusavaju uvrijediti jer je igrao u Zvezdi,tada najvecem klubu sa nasih prostora.
Pa kao asociraju na taj izgovori bez "h",mislim nisko,glupo i ponizavajuce za onoga ko se tako sam sa sobom sprda al et.
Docice i baliji nekad iz guzice u glavu nadam se.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.