English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakav asist moutinha
Kakva asistencija Moutinha, uf. Prelijep gol 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Newcastle drugi na tabeli a jos ni nisu ni poceli ozbiljno trositi 

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ipak ih SP nije sporemetilo, čestitke Monologu na top 4 

kakav promašaj gordona
Šta je Leicester čekao ovu pauzu sa otkazom, pitanje je. Mrtav tim, klasično Rodgersovski nakon nekog vremena.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Što znači da neko divljanje na tržištu nije nužno pravilan način. Dobar trener sa jasnom vizijom i par ciljanih pojačanja su ti sasvim dovoljni da budeš kompetentan u ovoj ligi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 16:33Newcastle drugi na tabeli a jos ni nisu ni poceli ozbiljno trositi![]()
Imali su dobar niz prije pauze, al ovo fakat ne lici ni na sta... zasicena ekipa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I prodali su mu pola ekipe usput.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i razumio bih da su pustili Kaspera jer imaju nekog kvalitetnog golmana na klupi koji ceka svoju priliku a njima brani ova taraba cijelu sezonu
Don't believe the hype.
I glupi Tite na SP Guimaraese zakuco na klupu zbog Paquete, a Joelintona nije ni poveo…
Kakvu samo sezonu Lallana ima

Nemaju para, korona poharala biznise od vlasnika, ogromni gubici, čim ti nisi u stanju poštenog golmana kupiti, znaš koliko je sati.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 16:45i razumio bih da su pustili Kaspera jer imaju nekog kvalitetnog golmana na klupi koji ceka svoju priliku a njima brani ova taraba cijelu sezonu
Opet nema pola kanala, gdje je ona botina
Miguel Almirón has scored nine goals in 16 Premier League games this season, as many as he’d scored in his previous four campaigns in the competition combined (9 in 110 apps).
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Ox masterclass on the way.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑26 dec 2022, 17:40Ipak nema Firmina ni danas, a evo nije ni napadačka trojka![]()
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 6 gostiju.