FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2018, 10:04

Adnan Čustović, veoma mlad, obećava?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 12 avg 2018, 10:07

U slučaju pobjede u derbiju ( mada sumnjam kada vidim kakve invalide imamo u ekipi) da li Husref zasluzuje da jos ostane na klupi?
Naravno remi/poraz po mom misljenju je kraj Husrefove karijere na Koševu.
Bordo bijeli za život cijeli!!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 12 avg 2018, 10:11

robertkosar je napisao/la:UUUUsrefe daj ostavku i ako ti je zao tih 8000 plate dodji kod mene na vlasic da cuvas ovce. Povedi ta dva pomocnika da ti budu asistenti. Imam 100 ovaca i 10 magaraca. Da pomognem svom klubu da se rijesi neznalice :zviz: :zviz: :thumbdown:
Jel ovo pricas o upravi kad spominjes ovce i magarce ? Ti si jedan od magaraca ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 12 avg 2018, 10:12

bihuzur je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la: Sve vam yebem, Husrefe
dje jos ima da nekog persiras dok mu 'sujes? :lol:
:lol:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 avg 2018, 10:13

Kako ružan osjećaj..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 avg 2018, 10:14

MortemHz je napisao/la:Adnan Čustović, veoma mlad, obećava?
Takvi treneri nam trebaju, mladi, moderni, ovi starohani znaju samo za 4-4-2 i 4-2-3-1, a vidim da Adnan dosta voli igrati sa 3 u odbrani, a imas tu svakakve formacije 3-5-2, 3-4-3, 4-3-3, 4-2-3-1. Ali opet ce nama doci neko tipa Jovic, Janjos...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 avg 2018, 10:17

BordoBolesnik je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Svi smo mi razočarani,isfrustrirani i to sa pravom...Može Musemić "rigati vatru",ali i lajiku je jasno da vec odavno kod njega igraju isti igrači,igra se ista formacija,apsolutno bez ikakve promijene i načinu taktike.
Ok,može to biti i prednost,ali nesto moras promijeniti,jer i jedan GOŠK,vrsi analizu svog protivnika i kada mu dva dana prije meca izdiktiras sastav jasno je da ce se i postaviti prema Musemicevoj klasičnoj igri.
Priča se kako je Halilović nezadovoljan,kako je Stanojevic nezadovoljan...Pa ok,ko je nezadovoljan neka raskine ugovor i neka ide,šta mi imamo od Halilovića,ovisimo o ispodprosjecnom fudbaleru dok tu poziciju komotno i mnogo kvalitetnije može popuniti i Handžić ,a i akademci.
Nikog Husref jos od ovih nasih djecaka,osim Mujakića ne bi gurnuo u prvu postavu da se nije to desilo silom prilika,a i sami vidimo da su upravo oni najbolji na terenu.
No ono sto bode u oci ,a o cemu se i najmanje pise je da u situacijama kao sto je bila ona sinoc,svi očekuju na terenu malog Resica,medjutim nasem šefu na pamet ne pada da to uradi.
Pa, treba se upitati koji trener ne bi tog momka vise forsirao u igri,osim Husrefa...Onakav talenat se moj Musemicu ne klese kada vodis 3:0,vec mu i u gustim situacijama dajes sansu da dijete osjeti da klub racuna na njega...
I šta ocekivati dalje...
Ništa,jednostavno nista,jer ce nam i dalje zamazivati oci sa ubacivanjem po jednog akademca u igru,dok ostale budu prodavali za džabe po Portugalskoj II ligi i dok se cijeli prelazni rok i dalje bude analizirao samo na to kojeg to fudbalera mogu dovesti bez placanja bilo kakvog obestecenja...
Jad i bijeda uprave,ali jad i bijeda Husrefa Musemića koji se jednostavno priklonio upravi i koji svojim kukavickim potezima samo unosi dodatnu nervozu...
Moj Husrefe,ne želim da te pljujem,ali trener koji ima dignitet ce sigurno podnijeti ostavku kda pod njegovim vodstvom klub dozivi najtezi poraz u svojoj istoriji,jednostavno ce taj kamen sramote preuzeti na sebe i dokazati koliko postuje klub. :oops: :oops: :oops:
Ovo negdje uokvirit jer najbolje opisuje trenutno stanje. Od A do Ž.

Kaze Hus da je prije sedam danas znao sve a eto danas nista po navijacima i strucnjacima, ispravka Hus, ono 2-2 je sreca i nista vise.
Ljudi moji pogledajte taj nas “strucni stab”, pa sta vise ocekivati!? Pa i njih je neko doveo, svi su oni odgovorni. Nije dovoljna samo promjena trenera.

Ma samo sam napisao ono što svi mi vidimo i zbog čega nas srce boli,jednostavno je tako na nasu žalost :oops: :oops:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 12 avg 2018, 10:26

simidobar je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:UUUUsrefe daj ostavku i ako ti je zao tih 8000 plate dodji kod mene na vlasic da cuvas ovce. Povedi ta dva pomocnika da ti budu asistenti. Imam 100 ovaca i 10 magaraca. Da pomognem svom klubu da se rijesi neznalice :zviz: :zviz: :thumbdown:
Jel ovo pricas o upravi kad spominjes ovce i magarce ? Ti si jedan od magaraca ?
Prave ovce i magarce na vlasicu :rol: :rol: :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 avg 2018, 10:28

Vanja8 je napisao/la:Svi smo mi razočarani,isfrustrirani i to sa pravom...Može Musemić "rigati vatru",ali i lajiku je jasno da vec odavno kod njega igraju isti igrači,igra se ista formacija,apsolutno bez ikakve promijene i načinu taktike.
Ok,može to biti i prednost,ali nesto moras promijeniti,jer i jedan GOŠK,vrsi analizu svog protivnika i kada mu dva dana prije meca izdiktiras sastav jasno je da ce se i postaviti prema Musemicevoj klasičnoj igri.
Priča se kako je Halilović nezadovoljan,kako je Stanojevic nezadovoljan...Pa ok,ko je nezadovoljan neka raskine ugovor i neka ide,šta mi imamo od Halilovića,ovisimo o ispodprosjecnom fudbaleru dok tu poziciju komotno i mnogo kvalitetnije može popuniti i Handžić ,a i akademci.
Nikog Husref jos od ovih nasih djecaka,osim Mujakića ne bi gurnuo u prvu postavu da se nije to desilo silom prilika,a i sami vidimo da su upravo oni najbolji na terenu.
No ono sto bode u oci ,a o cemu se i najmanje pise je da u situacijama kao sto je bila ona sinoc,svi očekuju na terenu malog Resica,medjutim nasem šefu na pamet ne pada da to uradi.
Pa, treba se upitati koji trener ne bi tog momka vise forsirao u igri,osim Husrefa...Onakav talenat se moj Musemicu ne klese kada vodis 3:0,vec mu i u gustim situacijama dajes sansu da dijete osjeti da klub racuna na njega...
I šta ocekivati dalje...
Ništa,jednostavno nista,jer ce nam i dalje zamazivati oci sa ubacivanjem po jednog akademca u igru,dok ostale budu prodavali za džabe po Portugalskoj II ligi i dok se cijeli prelazni rok i dalje bude analizirao samo na to kojeg to fudbalera mogu dovesti bez placanja bilo kakvog obestecenja...
Jad i bijeda uprave,ali jad i bijeda Husrefa Musemića koji se jednostavno priklonio upravi i koji svojim kukavickim potezima samo unosi dodatnu nervozu...
Moj Husrefe,ne želim da te pljujem,ali trener koji ima dignitet ce sigurno podnijeti ostavku kda pod njegovim vodstvom klub dozivi najtezi poraz u svojoj istoriji,jednostavno ce taj kamen sramote preuzeti na sebe i dokazati koliko postuje klub. :oops: :oops: :oops:
Drug nismo se mi razumjeli ali OK.Niti je Stanojević niti Halilović razočaran u klub ali da ti neko non stop psuje majku i familiju (mislim na trenera) e onda.... A što se tiće kvalitete ma mogu vala serbez i da odu ništa ne gubimo.Ma Hus bi i Ronalda sjebao svojim psovkama još kad ne ide i on ti se natovari na kosti teško se onda igraču jer ga polovina tribine koje su poluprazne uzima na zub.Šta je rekao za Pidru sinoć (ispravno je 100 % )mada nije pedagoški na žalost a to je za njega viša matematika i on ubija i ove mlade igrače kao recimo Šabanovića i Mustafića na grbavici,Resića u Bijeljini itd. a ne samo Halilovića i Stanojevića.Najgore od svega što on bilo kakav sukob sa igračem doživljava lićno i stavlja svoju personu iznad kluba a to se ne može i ne smije događati.
Sarajevo ljubavi moja!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 12 avg 2018, 10:30

Pa i treba im psovati. Pusti tu pricu. Cuj psovanje. Ne psuje im 90 minuta.
Ne pqda im tesko kad poslije lose tekme sidju nq skenderiju da dernece? Jadnici depresivni od psovki.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 avg 2018, 10:32

StariGrad071 je napisao/la:Pa i treba im psovati. Pusti tu pricu. Cuj psovanje. Ne psuje im 90 minuta.
Ne želim u raspravu ali eto nek im psuje eto gledamo Real na Koševu ili AFH-u.Moje mišljenje je da treba malo da radi više svoj posao kao trener a i igrači naravno da bolje igraju a ne psovke kojima se ništa ali baš ništa ne postiže.
Sarajevo ljubavi moja!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 avg 2018, 10:39

StariGrad071 je napisao/la:Pa i treba im psovati. Pusti tu pricu. Cuj psovanje. Ne psuje im 90 minuta.
Ne pqda im tesko kad poslije lose tekme sidju nq skenderiju da dernece? Jadnici depresivni od psovki.
ne treba im psovati, treba im objasniti kako da igraju i šta trener želi od njih, onda ako to ne izvršavaju ima klupa, tribina, i kazna, posudba, raskid ugovora krajnja mjera, i opet objasniti zašto su kažnjeni, ne igraju, itd.

ko ih pušta da derneče?

Lijepi, dobri, mudri Meho Kodro i mandatorna trening tekma za rezerve i istrčavanje nakon tekme...zabrane izlaska, karanten prije tekme...i gospodska komunikacija sa igračima i medijima :tokralju: :bow: :salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 avg 2018, 10:42

Ti karantini, kazneni treninzi i ostalo su ga i došli glave. Kad budemo imali upravu koja će stat iza trenera u svakoj situaciji, a takvim naročito, onda će imat smisla Kodrine metode. Na tom primjeru se najbolje oslikalo kako imamo amatersko rukovodstvo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 avg 2018, 10:44

skoroalen je napisao/la:
GOAT je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ko je igrač GOŠKa koji je prišao istoku poslije utakmice? Svaka mu čast, mudovito i šmekerski. Ne kontam psovanje i prijetnje momcima koji su te rasturili na terenu i odnijeli bod. Kritike je trebalo uputit našim igračima a ne gostima. Njima treba dat aplauz, korektna utakmica s njihove strane.
Dino Hasanovic?
Jes', pisali smo na prepucavanjima već. Mislio sam da je sam došao al su ga neke trebe pozvale. Kako god, Dino je naš momak, hordaš vatreni, nije mu se trebalo psovat. :mrgreen:
Prelivoda, fuj..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 avg 2018, 10:45

A ne znam sta je mene jucer toliko iznenadilo. Pa ovo je rrcept svake sezone isti, sve je isto, isti tip igraca, ista mrljava igra, isti treneri i sve u krug. U upravi sjede ljudi koji ili nisu lopte sutnuli ili su se gurali sa lezbama, zaposlene seawtine na budzet kluba i ne rade nista ali zato se za pojacanja nema. Jer, mi nismo FK nego BhTElecom premjer lige. Jednostavno ne mozes naprijed kada imas 10 ljudi koji se vrte u krug a ne daju rwzultat. Ne moze trrener doci i ostaviti isti strucni stab u vidu svojih jarana koji ja rade, ja ne rade nista. Uhljeb do uhljena. Zao mi je vidjeti da imas 3-4 igraca hoce, trrce trude se a imas ih koji nece ni da maknu. Ne znam kojom logikom se ti ljudi vode osim sto ova tuzlanska lezba ima ledja koja cuva tan, u klub je dovela sve neznalicu do neznalice.
Protiv Atalante sam pljuvao marketing, iz dobrog dazloga, evo i sad cu, 8 majki vam za istok ****, jeste li normalni, to je pola dnevnice da gledam pokusaje od igraca kako ne mogu meda protiv granicnog prelaza. I jedno je boljeti klub i podrzavati, ali treba imati granicu da ljubav ne postane mazohizam. Ovo gledanje kluba postaje upravo to.

Hajmo biti realni, u Tuzli smo gol dali iskljucivo iz greske protivnika, ne iz neeke akcije, ljudi su nas 90 min drzali ili na sredini ili su nas napadali, a kod 0-0 imali 100% sansu. Ne znamo kontru napraviti,cak i kada imamo igraca vise, jednostavno ne znamo . Psihicki ubija majstor na klupi igrace divljajuci sa izmjenama i promjenama pozicija. Hebib na beku, mali sabanovic u omladinski pogon, mustafic klupa trribine, resic jes nije u zapisinki , ali nam je zato tatar juce objasnio i zasto. Kada je daoo dva gola ja sam rekao da nisam nista vidio od njega i da su oba gola bile odbijene lopte. I sinoc se vidjelo da je to prosjevan igrac pl i nista vise, resic za 10 utakmica bi bio za njega Costa,ali nemoj husrefe djecu osim ako ne moras ili ako ti treeba alibi.

Kako mozes zamperiniju dva pita isti sastav izvesti? Kojom logikom, kada si sa tom formacijom primio dva i mogao jos 5, a u drugom pol sa hanzicem i stanojevicem si dao dva i nisi primio ni jedan . Kako mozes jucer napraviiti tri izmjene, koje su identicne vazda. Imas li malo smisla , za promjenu neku, nesto . Dusa me boli jucer gledam igrace od 25+godina sa 7+milja plstom kako ne znaju primiti loptu, dati pas prvom do sebe , sutati iz prve. Strasno!

Meni je svedjeno hoce li otici. On sam nece, fo se vidi u izjavi da "mozda me smjene" , gdje je jasno da ce otici samo sa ispacenim novcem, barem na to mirise . On nema vise sta ponuditi, za svaku utakmicu kriv mu je mladi igrac, i to mi se gadi, nije kriv hebibovic sto za 90 min nista ne uradi korisno vec trecu utakmicu ali uredno igra. Sramota husrefw koliko si tvrdoglav, koliko tjeras svoje, a ako ti uprsva kroji ekipu onda i jesi za noge jer tako bi lutkicu glumio i bilo koji trener koji nema vezs sa fks, a ako sam biras onda veze nemas.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 12 avg 2018, 10:46

I onda se cudite sto sa tribina i ovdje na forumu treneru yebu majku i sve mrtvo i zivo. Sta posijes to i zanjes mada ja nemam namjeru nikom psovati nisu me tako naucili u kuci. STA Je TU je :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

thewalkingdead
Kontakt:

Post Postao/la thewalkingdead » 12 avg 2018, 10:51

Fikret1946 je napisao/la:i evo spala vam je tribina na ovih 500 sto ste prizeljkivali nakon atalante i opet se psuje igracima i treneru koliko vidim :lol: koliko se ovdje mitovi ispricase ispade 500 najodanijih ikad :lol:

sve bi vi tjerali a ne vidite da tu ima problema dublje prirode ko god dodje bit ce isto
:tokralju: :bow: bravo napokon neko da gleda i priblizno dublje od ostalih,svima smetaju ljudi koji pljuju al zar to i nije car sporta,fudbala da kad ne valja to i prepoznas,mozemo sad i derbi dobit pa ce neki opet biti zadovoljni i velicat sve i svasta pa ce doc celik i spustit nas i tako u krug,samo je spas ne dolaziti na stadion,zabranit ulazak svima na stadion pa da dobijemo i Milan u kvalifikacijama a ne sugavu atalantu stadion mora biti prazan da ublehe osjete nedostatak para jer zbog toga su dosli i zbog toga ce i otic
DON'T OPEN
DEAD INSIDE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 avg 2018, 10:53

Garant ih mi vadimo parama sa posjeta. :rol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 avg 2018, 10:54

uNbx je napisao/la:Ti karantini, kazneni treninzi i ostalo su ga i došli glave. Kad budemo imali upravu koja će stat iza trenera u svakoj situaciji, a takvim naročito, onda će imat smisla Kodrine metode. Na tom primjeru se najbolje oslikalo kako imamo amatersko rukovodstvo.
nije tačno, pijanci u ekipi su mu došli glave i sabotirali ga...a ona shupačka uprava je izabrala igrače prije trenera

sada nema apsolutno nikakvih prepreka za taj metod rada, svih kojima je dernek na pameti poslije loše tekme i generalno koji vode neprofesionalan i nesportske život odmah može ići...a djecu Akademije samo može napraviti duplo boljima i jačima i igrački i karakterno...i najbitnije čovjek je taktički potkovan i ima iskustva tonu u radu s juniorima....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 12 avg 2018, 10:54

I šta ocekivati dalje...
Izjavom da je Pidro pogrijesio i prakticno njega okrivi za gol za mene je zavrsio. Hvala na svemu
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 69 gostiju.