Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

PatrickBateman
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la PatrickBateman » 05 maj 2012, 23:34

D10S je napisao/la:
DesimaL je napisao/la: Trenuto Ronalda je smijesno porediti sa Messiem.Ronaldo je realu donijo titulu spanije i nista vise.A messi je ove godine barceloni donijo 3 trofeja + finale kupa.Kada jos vidis da je oborio sve moguce rekorde,vec sada mozemo znati ko je osvajac Zlate lopte.Htjeo ti to priznati ili ne,Messi je najbolji igrac koji je hodao Zemljom.
Dalje, kada je Zlatna lopta u pitanju gleda se KALEDARSKAgodina, ne sezona. A tu Messi opet pusi, 3-0 u klasicima za Ronalda. Liga Ronaldova, Messijev Pichichi. Sta je vrijednije ti zakljuci.
Ako se gleda kalendarska godina,onda je 2-1 za Messija. Kup na Bernabeu 1-2,Messijeva asistencija rjesila utakmicu. Uzvrat,Barca prolazi dalje. Messi asistencija,Ronaldo gol koji nista nije donio Realu. Liga - Ronaldov gol rjesio utakmicu.
Plus se jos ima igrati superkup opet (ako Barca osvoji kup),i jedna ligaska utakmica sljedece sezone.
E brao. Dva Superkupa - sanse 50% minimalno, realno, 90. SP klubova - sanse 25% minimalno - 98% realno. Liga - sanse (ne mogu sracunat, al' eto, odprlike 5% minimalno).
Ovom logikom,kup je najznacajnije takmicenje jer ima najvise takmicara,lawyered.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 maj 2012, 23:39

Namiks je napisao/la:Mislim da je sad konačno svima jasno da je Messi bolji igrač od Cristiana Ronalda.
Jesi ti normalan? Šta ti pokušavaš više? Koji je tebi **** ****? Pa Messi zadnje tri godine najbolji, sad će i četvrtu zaredom biti, ti i dalje uspoređuješ njih dvojicu. Pa jesi ti više ćorav šta je s tobom. To se nema više šta uspoređivat, tri lopte to dokazuju.
Ti imaš 20+ godina, a ko da ti je 13. Idi umi se, dođi sebi. Bezveze nas smaraš.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 maj 2012, 23:49

Namiks je napisao/la:Mislim da je sad konačno svima jasno da je Messi bolji igrač od Cristiana Ronalda.
Bez ikakve sumnje to je sad već svima jasno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 maj 2012, 00:01

D10S je napisao/la:
Po cemu je to bogati ove sezone bolji od Ronalda? Nije dao nijedan gol Realu ove sezone u cetiri utakmice, za razliku od Ronalda koji je dao tri. Izgubio se u kljucnim utakmicama sezone (Chelsea, Real, Chelsea), a kao slag na tortu u zadnja dva kola potrpao Espanyol i Malagu (od tog 4 gola iz penala). Ove sezone je Ronaldo definitivno bolji od Messija.
Vidi vidi, prošle sezone to nije bilo bitno, to se nije gledalo, jel' Ronaldo dao gol Barci ili ne, gdje je bio u velikim tekmama itd itd...tad to niste spominjali a? Sad je odjednom to važno da te Bog sačuva? Providan si @Portillo, žestoko.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 06 maj 2012, 00:07

anonymousHD je napisao/la:
Jesi ti normalan? Šta ti pokušavaš više? Koji je tebi **** ****? Pa Messi zadnje tri godine najbolji, sad će i četvrtu zaredom biti, ti i dalje uspoređuješ njih dvojicu. Pa jesi ti više ćorav šta je s tobom. To se nema više šta uspoređivat, tri lopte to dokazuju.
Ti imaš 20+ godina, a ko da ti je 13. Idi umi se, dođi sebi. Bezveze nas smaraš.
Govorim to onima koji me pobijaju na ovoj temi. Sigurno ne tebi
tyler durden je napisao/la:
Opste poznata cinjenica. Al prestani smarat vise s tim, kontra-real pricama ;)
Ne mogu, pobijaju me stalno, tako da moram i ja biti uporan. Možda su oni dosadni sa tim da ne žele priznati da je Ronaldo lošiji igrač. A jes.
CAMP MOU!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 06 maj 2012, 00:15

Sad gledam ovog Marcela kako se pati.

Kakva šteta što nismo zadržali Chemu Antona. Katastrofa je Marcelo već godinu dana.
CAMP MOU!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 maj 2012, 00:20

Zanimljivi su ovi pokušaji srozavanja Namika :lol: Ja ne znam koji vam je,on je napisao 2 ozbiljna posta na forumu :lol: A niste mu izgleda blog čitali :mrgreen:
Još jedna pobjeda i 100 bodova.Najjača ekipa u primeri ikada 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 maj 2012, 00:21

Namiks je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:
Govorim to onima koji me pobijaju na ovoj temi. Sigurno ne tebi
tyler durden je napisao/la:
Opste poznata cinjenica. Al prestani smarat vise s tim, kontra-real pricama ;)
Ne mogu, pobijaju me stalno, tako da moram i ja biti uporan. Možda su oni dosadni sa tim da ne žele priznati da je Ronaldo lošiji igrač. A jes.
jesi ti u stvarnom zivotu ovakav smarac, ako jesi cudim se kako te nije ko prebio dobro pa da odmaras neko vrijeme a ne samo pobio, ubio covjece, samo provociras i dosadjujes, ne moze to tako i toliko ako si bar malo normalan
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 06 maj 2012, 00:26

Karanka dobro zbori

"El resultado más justo hubiese sido un empate"

Veznjak Granade pogodio suca flašom večeras. Inače, to vam je onaj maneken
CAMP MOU!

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 06 maj 2012, 00:35

Pored ovakvih "navijaca" Reala Culesi i ostali pljuvaci nam i ne trebaju dolaziti na temu.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 06 maj 2012, 01:28

http://www.goal.com/en-us/match/63279/c ... er-ratings" onclick="window.open(this.href);return false;

Baš me zanima šta je to Benzema uradio da je zaslužio veću ocjenu od Penalda. Pa prvih 45 minuta je samo izgubio par lopti i imao jedan dobar potez, kojeg nije odradio do kraja dobro...
CAMP MOU!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 maj 2012, 01:49

Namiks je napisao/la:Govorim to onima koji me pobijaju na ovoj temi. Sigurno ne tebi
Ali šta ti očekuješ od navijača Real Madrida? Naravno da nam je svima jasno da je Messi trenutno najbolji igrač, ali to niko neće reći iz principa. Isto kao i igrači Real Madrida, oni nikada neće reći Messi je bolji od Ronalda, svi će naravno stati na stranu Ronalda i reći da je najbolji. Logika brate. Možeš ti ovde raditi šta hoćeš ali pola njih nikada neće prestati. Ti znaš da je bolji, i boli te briga, ha ya.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 06 maj 2012, 03:26

Da se malo dotaknemo historije i najboljeg igrača svih vremena.

[youtube][/youtube]

Baš me zanima kakvi su Pele i Maradona sa današnjom tehnikom, i znaju li se služiti internetom. Sigurno bi ih ovo podsjetilo ko je zapravo najbolji, a o tome nikad ne govori.

Dva gunđala iz Južne Amerike se ne mogu mjeriti sa čovjekom koji je bio najbolji na svijetu ma gdje god igrao.

Jedan i jedini Zinedine Yazid Zidane.
CAMP MOU!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 06 maj 2012, 10:55

Namiks je napisao/la:Da se malo dotaknemo historije i najboljeg igrača svih vremena.

[youtube][/youtube]

Baš me zanima kakvi su Pele i Maradona sa današnjom tehnikom, i znaju li se služiti internetom. Sigurno bi ih ovo podsjetilo ko je zapravo najbolji, a o tome nikad ne govori.

Dva gunđala iz Južne Amerike se ne mogu mjeriti sa čovjekom koji je bio najbolji na svijetu ma gdje god igrao.

Jedan i jedini Zinedine Yazid Zidane.
Un grande maestro !

Nema više ovih "fudbalskih romantičara"! :cry:

Ostali još: Raul, Totti, Ruud van Gol, ali i oni na izlaznim vratima... :cry:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 maj 2012, 15:26

za mene je ovo cist penal,kada je Ronaldo krenuo prema golu odbrambeni igrac ga je prvo uhvatio oko struka i sagnuo glavu,ne kazem da i Ronaldo nije dobro iskoristio situaciju,ali za mene je ovo penal.[/quote]
Zbog onakvih penala nije čudo što ih mnogi mrze!Ne treba im pobjeda,još im sudija onako "navlači". :o
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 06 maj 2012, 15:29

Mancini je napisao/la:Zbog onakvih penala nije čudo što ih mnogi mrze!Ne treba im pobjeda,još im sudija onako "navlači". :o
ko kaze da nam ne treba pobjeda :? sta nam je to sudija navukao,cist penal ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 maj 2012, 15:33

L-Train je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Zbog onakvih penala nije čudo što ih mnogi mrze!Ne treba im pobjeda,još im sudija onako "navlači". :o
Problem je što će ljudi ispasti zbog tog "čistog penala"! ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 06 maj 2012, 15:38

Mancini je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Problem je što će ljudi ispasti zbog tog "čistog penala"! ;)
jbg,nekad si gore nekad si dole 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 maj 2012, 16:36

Namiks je napisao/la:
Bogami ce zbog ovakvih Durex bankrotirati koliko mora izvinjenja poslati na kucne adrese.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 06 maj 2012, 17:32

Po odabiru navijača Real Madrida, tri najbolja igrača Real Madrida ove sezone u Ligi su:

-Cristiano Penaldo
-Iker Casillas
-Xabi Alonso

Jedini koji su uz ovu trojicu prešli hiljadu glasova su još Benzema i Ozil
CAMP MOU!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.