FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

Zadnja izmjena: cassanova, dana/u 13 jun 2010, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
1996
Šta je više s tim Zebom, hoćel raskinut ugovor ili neće, nek se više odluči 

Došao novi terener vjerovatno ostaje u Rusiji.Omar500 je napisao/la:Šta je više s tim Zebom, hoćel raskinut ugovor ili neće, nek se više odluči

1996
Jel Osmanagić dobio neku ponudu iz inostranstva, jer je rekao ako je ne dobije, dolazi u Želju 

Mozel' neko napisat kad se igra prva utakmica u evropi ? Hitno ! 

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Second qualifying round 13–14 July 2010
Za 9 dana, izvačenje parova LIGE ŠAMPIONA!
Moja lična želja je AIK Štokholm. 

1996
Yup, uvijek prođemo te Skandinavcecassanova je napisao/la:Za 9 dana, izvačenje parova LIGE ŠAMPIONA!Moja lična želja je AIK Štokholm.

-
- Kontakt:
:S :S :S :S :S :SOmar500 je napisao/la:Yup, uvijek prođemo te Skandinavcecassanova je napisao/la:Za 9 dana, izvačenje parova LIGE ŠAMPIONA!Moja lična želja je AIK Štokholm.
; zamislite izvučemo AIK i još prođem prijemni i upišem se u srednju
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Za 1. mjesec i dva dana prva utakmica LP. 18. juna prozivvka ,tada će sve biti jasnije i oko igračkog kadra. 

1996
-
- Kontakt:
Bolje zazelite nakoga najjaceg pa da ispadnete kao od jake ekipe,a ne zelis najslabijeg protivnika i opet ispadanje,hehe

A vi cete u medjuvremenu na Sajam sljiva gdje vam je i mjestoyummymummy je napisao/la:Bolje zazelite nakoga najjaceg pa da ispadnete kao od jake ekipe,a ne zelis najslabijeg protivnika i opet ispadanje,hehe![]()

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
sto ce se ljutit, to im je spasavanje sezone...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- elninho_resTO
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:sto ce se ljutit, to im je spasavanje sezone...

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moja želja je Partizan, pa da prođemo jer su njihovi navijači obični divljaci, a mi nismo..
I onda nek' dolazi ko hoće, jer imamo još 4 tekme u Evropi..

I onda nek' dolazi ko hoće, jer imamo još 4 tekme u Evropi..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Uskoro ce F.K. Željezničar da promjeni ime...
tačnije od sada se zove Trebević...
pitate se zašto...
jednostavno...
uvijek je iznad sarajeva...

pitate se zašto...
jednostavno...

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Grohotom se smijem...suze frcaju....daj bolan ima li neko ozbiljan ovde,i da je stariji od 14 godina,desava li se sta...daj da prestanemo sa ovim glupim zajebancijama..sada ce prozivka,ima li sta konkretno osim Karica,koji nece igrati nikakvu ulogu kod nas jer je Seha tu,i Ganceva za kojeg kazu da ce valjda potpisati...znaci Karica necu uzimati u obzir uopste,jer nece imati ni minute dok se Seha ne proda,osim Ganceva da li je neko konkretan blizu potpisa...par dana je do pocetka priprema......pustite se glupih za.****,nema veze koliko neko ima godina,ovo je pitanje inteligencije,osvijestite se i hajde da se bavimo klubom i ozbiljnim temama,idite na facebook pa se furajte do iznemoglosti,jer ovo postaje dno dna,svakakvih gluposti se covjek nacita...a bas sam miran i stalozentm8782 je napisao/la:Uskoro ce F.K. Željezničar da promjeni ime...
pitate se zašto...
jednostavno...
![]()

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
tokom sedmice potpisujemo 2 dobra igrača
info 100%
info 100%
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google [Bot], knoa, Paromlinac, ristagrad i 24 gosta.