nije desno krilo nego je centralni vezni i ima samo 22 godine.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je desno krilo onda bi nam valjo pravoAlemC85 je napisao/la:zašto da ne, pa mladi je reprezentativac, samo zavisi koju poziciju igra?Pirke je napisao/la:Da li bi nam valjao ovaj Jevtic koji je raskinuo ugovor sa FKS?
Ako postoji nagrada za provalu godine dajte ju ovom liku. Bravo maliCroCop je napisao/la:vehlez s Mostarom ima veze k'o i ja sa prababom Caroline Wozniacki - nikakve..
tepsija je napisao/la:Mislim da je ovo bio tać...neka mi oproste,nisam želio biti grub.
Ali tzv. ultrasi se diče Bijelim Poljem i Rodočem,ja kad vidim transparent na stadionu RA-Opine ili RA-Potoci,kidam racku.
Za Velež navija grad,za ove nacionalne,navija selo i prigradska naselja.Jasno ko dan.
el-fighter je napisao/la:Ako postoji nagrada za provalu godine dajte ju ovom liku. Bravo maliCroCop je napisao/la:vehlez s Mostarom ima veze k'o i ja sa prababom Caroline Wozniacki - nikakve..
HERCEGOVKA LOZA HASIS TRAVA NEKA ZIVI MOSTAR NASA DRZAVALozaMostarka je napisao/la:Treba Zvijezdu dobit i sve do kraja.
Svi znamo da smo iz utrke za Europu ispali ali nije baš tako....Borac je na +3 a Olimpik na +4 boda.
Ko garantuje da ce svi dobiti licence za Europu npr. prošle godinje su Zrinjevci kao 9 na tabeli otišli.
Bez obzira na sve treba do kraja igrati i pokušati što više bodova izvuci.
Imamo izuzetno dobru ekipu koju je Feja dobro posložio i koja može svakoga da pobjedi i nadigra.
Mostar u srcu,Velež do groba
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.