AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ovo bi bila perverzija kada bi ovakav kadar bio oko Seedorfa, pogledaj samo ta imenael92 je napisao/la:

Nešto mi se sve više i više sviđa što će Seedorf biti trener Milana. Čini mi se da ima te karakteristike potrebne za dobrog trenera.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Jesam za dolazak Hernanesa ali nikako nisam za to da se u taj deal ubaci Cristante. Po meni su trebali tu ubaciti Matrija jer Laciu treba napadač, a ne ovako slat ga po posudbama.
Šta ovi Brochievi dječaci rade vršnjacima iz Auxera, pred kraj meča rezultat 7:0
Šta ovi Brochievi dječaci rade vršnjacima iz Auxera, pred kraj meča rezultat 7:0

Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Hernanes neka dođe, ali neka čika ćelavac nađe drugo riješenje, jer ni su snu ne treba pustiti Cristantea. Eno mu Nocerina,Constante i Birse pa neka ih sve dadne u zamjenu za Brazilca.
The Japanese broadcasting station NHK is ready to make an offer to Milan Channel in order to show the training sessions (because of Honda).
The Japanese broadcasting station NHK is ready to make an offer to Milan Channel in order to show the training sessions (because of Honda).

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Seedorfinho će danas stići u Italiju il je već stigoa? Večeras ekipu vodi Mauro pretpostavljam?
Spezia nije baš taraba od ekipe tako da ne čudi najava jakog sastava. Vlasnik Spezie je Gabriele Volpi, milijarder koji je većinski vlasnik i NK Rijeke. Ovo je ambiciozan klub. Prošle godine iz 3. lige izborili su Seriju b a evo sad imaju šansu čak i za Seriju a preko doigravanja. Imaju nekoliko igrača iz Juventusa, Milana, Fiorentine itd.
Spezia nije baš taraba od ekipe tako da ne čudi najava jakog sastava. Vlasnik Spezie je Gabriele Volpi, milijarder koji je većinski vlasnik i NK Rijeke. Ovo je ambiciozan klub. Prošle godine iz 3. lige izborili su Seriju b a evo sad imaju šansu čak i za Seriju a preko doigravanja. Imaju nekoliko igrača iz Juventusa, Milana, Fiorentine itd.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nakon 11 sati leta, Seedorf je sa svojom porodicom stigao u Amsterdam. Kasnije popodne ce ici na let za Milano. U gradu mode se ocekuje oko 18:40.
"Umoran sam od puta, sada se idem malo odmoriti, a kasnije odlazim u Milano", rekao je Seedorf novinarima u holandskoj prestolnici.
"Presrecan sam sto sam novi trener Milana. Ja sam treci trener Milana, koji je roden 1. aprila, isto kao i Sacchi i Zaccheroni. Nadam se da to nosi srecu", zakljucio je Holandanin.
"Umoran sam od puta, sada se idem malo odmoriti, a kasnije odlazim u Milano", rekao je Seedorf novinarima u holandskoj prestolnici.
"Presrecan sam sto sam novi trener Milana. Ja sam treci trener Milana, koji je roden 1. aprila, isto kao i Sacchi i Zaccheroni. Nadam se da to nosi srecu", zakljucio je Holandanin.
grande Milan
http://acmilan-news.com/seedorf-ide-te- ... anin-e-ri/" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko sam ja shvatio iz Google Translatea ,Seedorf je zatražio 2 nova : igrača Doriu i Mahera
Također prema Transfermarktu zainteresovani smo za Romula (26) iz Verone , Evera Banegu (25) iz Valencie , Mohamed Salaha (21) iz Basela ,D'Ambrosa (25) iz Torina Ricarda Rodrigueza (21) iz Wolfsburga ,Akinfeeva ,Alexa Songa . Yanna Sommera... Ima ih jos kisa ,na kraju nece nikog dovest
Koliko sam ja shvatio iz Google Translatea ,Seedorf je zatražio 2 nova : igrača Doriu i Mahera

Također prema Transfermarktu zainteresovani smo za Romula (26) iz Verone , Evera Banegu (25) iz Valencie , Mohamed Salaha (21) iz Basela ,D'Ambrosa (25) iz Torina Ricarda Rodrigueza (21) iz Wolfsburga ,Akinfeeva ,Alexa Songa . Yanna Sommera... Ima ih jos kisa ,na kraju nece nikog dovest

grande Milan
- francobaresi
- Kontakt:
Ponovit' ću opet, sva ta nagađanja su najčešće potpuno netačna. Pa mediji su već odredili koju će formaciju Seedorf koristiti, već su mu doveli i pojačanja, a čovjek još nije ni sletio u Milano, pa nije ni jedan trening odradio. Morate biti svjesni da do velikih promjena u igračkom kadru ove zime neće doći. Moguće je tek još nekoliko odlazaka do kraja Januara, i eventualno dolazak jednog ili dvojice igrača.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Pa to su valjda ova 2 što je zatražio .Piše kao da je Genova ako se ne varam zainteresovana za Nocerina ,e sad ne znam koliko je to tacno...francobaresi je napisao/la:Ponovit' ću opet, sva ta nagađanja su najčešće potpuno netačna. Pa mediji su već odredili koju će formaciju Seedorf koristiti, već su mu doveli i pojačanja, a čovjek još nije ni sletio u Milano, pa nije ni jedan trening odradio. Morate biti svjesni da do velikih promjena u igračkom kadru ove zime neće doći. Moguće je tek još nekoliko odlazaka do kraja Januara, i eventualno dolazak jednog ili dvojice igrača.
grande Milan
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Danas je sve osim sigurne pobjede sramota,katastrofa tacnije 

- francobaresi
- Kontakt:
Treba uvijek imati poštovanja prema protivniku, pa nebitno da li se radi o Barceloni ili Slobodi iz Tuzle. Ali sve ispod 3 gola u mreži protivnika za mene je sramota. Znači poštovanje DA ali strah i nova blamaža apsolutno NE.
Edit: Večeras bi na San Siru moglo da bude 6 000-7 000 gostujućih navijača.
Edit: Večeras bi na San Siru moglo da bude 6 000-7 000 gostujućih navijača.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ne znam za vas,al' ja vecerasnju utakmicu docekujem toliko rastereceno i opusteno sto nije bio slucaj duuugo vremena. 

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I ja sam isti
Igraju mali ko ludi
[youtube][/youtube]

Igraju mali ko ludi

[youtube][/youtube]
Marco Fossati: ''Voleo bih da se vratim u Milan.''
Fossati je Milanov igrač na pozajmici u Bariju.
Name: Marco Ezio Fossati
Date of birth: 05.10.1992
Place of birth: Monza
Height: 1,80
Nationality: Italy
Position: Midfield - Central Midfield
Foot: right
Market value: 2.000.000 €

Fossati je Milanov igrač na pozajmici u Bariju.
Name: Marco Ezio Fossati
Date of birth: 05.10.1992
Place of birth: Monza
Height: 1,80
Nationality: Italy
Position: Midfield - Central Midfield
Foot: right
Market value: 2.000.000 €

grande Milan
- francobaresi
- Kontakt:
Abbiati-Zaccardo-Rami-Silvestre-De Sciglio-Poli-Montolivo-Cristante-Binho-Pazzo-Keisuke.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
zanimljiva postava, svaako sve osim lagane pobjede je katastrofa ali kod je ova godina sva katastrofa
prenos ima na sportklubu pa ko ima moze da na miru gleda bez tamo nekih streamova

prenos ima na sportklubu pa ko ima moze da na miru gleda bez tamo nekih streamova
- francobaresi
- Kontakt:
Ipak Mexes ispred Silvestrea.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Evo ja procitah da je ova postava:francobaresi je napisao/la:Abbiati-Zaccardo-Rami-Silvestre-De Sciglio-Poli-Montolivo-Cristante-Binho-Pazzo-Keisuke.
A.C. Milan vs. Spezia (4-3-2-1): Abbiati; Zaccardo, Mexes, Rami, De Sciglio; Poli, Montolivo, Cristante; Honda, Robinho; Pazzini
Sad koja je tacna vidicemo

grande Milan
el92 je napisao/la:Evo ja procitah da je ova postava:francobaresi je napisao/la:Abbiati-Zaccardo-Rami-Silvestre-De Sciglio-Poli-Montolivo-Cristante-Binho-Pazzo-Keisuke.
A.C. Milan vs. Spezia (4-3-2-1): Abbiati; Zaccardo, Mexes, Rami, De Sciglio; Poli, Montolivo, Cristante; Honda, Robinho; Pazzini
Sad koja je tacna vidicemo
pa napisao ti je da je mexes ispred silvestrea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.