NA PROLJECE CE TI BIT KASNO GANJAT....bit ce ovo jos jedna sezona nicega..najvjerovatnije...nadam se da grijesimultrasstyle_tz je napisao/la:a jbg ko god je gledao nase tekme ove godine ovo je ocekivano..mi imamo samo fizicku spremu i htjenje, a to uz publiku i borbenost moze donijeti rezultat samo na Tusnju..kvaliteta da se u gostima nesto odigra nema.. Nama je jedan bek najbolji tehnicar ekipe (Efendic) i od njeg ocekujemo najvise a nije on kalibar da nosi ekipu nego da pomaze..Omic i Brckalic su ipak trkacki orjentisani igraci, a Mehidic i Music ne mogu igrati u prvih 11 ekipe koja zeli premijer ligu..nije to psiholoski problem nego cisti nedostatak kvaliteta.
Ekipi trebaju 2 znalca i to smo utvrdili i prije nego sto je sezona pocela gledajuci one pripremne meceve. Imamo kamara igraca koji mogu trcati ali nema ko smisljene akcije napraviti. Ko bi rekao da cu ovo ikad reci ali kako Prses mali ne igra u prvoj postavi mi smo totalno bezidejni. A on je za mene nikakav igrac, to najbolje pokazuje u koga se mi uzdamo...
kuci to moze na misice i na podrsku s tribina, pa neki prekid, aut ili ubacaj da bude go..na strani kad i domacin igra i kad on pritisce tesko...vec 100x ponovljeno, NEKAKO kod kuce dobit sve, vani sta uradimo i na proljece ganjat pojacanja jer ovaj kadar nije za PL.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Apsolutno se slažem,ali gledajući zadnju utakmicu naši igrači su pravo spremljeni.Ono što želim ponoviti je da mi nemamo kvalitet među igračima i u tome leži problem.Ako naši igrači ne znaju pasa dati ,i samo keraju loptu bez ikakvog pregleda igre,bez ikakve izrađene akcije, onda nemamo mi šta očekivati od njih.Šta će nama trkači ,ako nas jedan Radnički sa manje igrača pa skoro nadigra. Šta se radi na treninzima,i ko je dovodio igrače zaista, mene to zanima.harry_90 je napisao/la:Zasto mi skidamo gace na Sickom ,haaaaaa ?
Imali su bogovske pripreme,uslovi za rad bolji nego u pola premijerligasa i oni opet na gostovanju ko rinaka
Trica rodjaci

Smajile OSTAVKA pod hitno !

Smajile OSTAVKA pod hitno !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Ma kakva ostavka jbt sunce, samo neka nastave.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg nema sad igraca, koga sad dovest...ovaj tim NE MOZE vise od ovog sto daje- oni su gotovi kad prime go.. ne znam u sta gledate na terenu.. jedino promijenit Smajla pa da neki trener proba na pozitivan sok ili nesto, jer kvaliteta NEMA.. ili dovest Malkocevica da postavlja svoje bunkere vani na bod, a kuci nekako da udje lopta u go..trkackog kvaliteta ima za izvoza, borbenosti vjerovatno ne fali ali dje sad nac ne jednog nego 2 cojka da znaju igrat lopte, poslat pas, stat na loptu itd itd...sta im zamjeram je to da i mi sa tribina vidimo sta fali ekipi i mogli su nac jednog ili dva igraca...
sad se bojim samo totalnog kolapsa u ovoj sedmici, Bratstvo je bolje vjerovatno po igracima i od Jedinstva i oni ce nas vjerovatno dobit u kupu sad, to je vec dva vezana poraza i onda dolaze na Tusanj. Nervoza ce se uvuc i ako ne dobijemo onda Bratstvo kuci veliki su problemi. Najvise sam se bojao ove sedmice i evo nije dobro pocela.
sad se bojim samo totalnog kolapsa u ovoj sedmici, Bratstvo je bolje vjerovatno po igracima i od Jedinstva i oni ce nas vjerovatno dobit u kupu sad, to je vec dva vezana poraza i onda dolaze na Tusanj. Nervoza ce se uvuc i ako ne dobijemo onda Bratstvo kuci veliki su problemi. Najvise sam se bojao ove sedmice i evo nije dobro pocela.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jedini koji je dovorio igrace je Smail Karic! orjero je Trumica sa Tusnja a takav nam igrac i treba a doveo npr Brckalica od kojeg ima procenat! vlaja vratiti kredit za kafice tako da nece taj ostavku podnositi 

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Znao sam da ce ovako bit euoforija uzdigli se jaki smo ovo ono, prvi poraz odma svi pljujete, odma nista ne valja.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to se slazem , sto se tice selekcije igraca vjerovatno sve ide na Smajla...ne zna Azmir igrace, ne zna on ko valja ko ne valja, njemu se samo kaze hocu tog i tog i on vidi jel moguce...tako da izbor igraca je Smajlova krivica i vidjelo se da nisu dobro selektirani..
cak i nakon onog demoliranja Troglava sam pisao kako mi imamo na momente crne rupe u igri sto ce doc do izrazaja protiv bolje ekipe. Do zime valja onda kupit bar 6-7 bodova vani da ne ispadnemo skroz iz trke i onda Jaranovic i Stana najmanje te novi spic umjesto Galina. AKo ne moze Stana onda neki drugi dobar igrac na sredinu. Mozda cak i Trumic.
sto se tice trenera treba nam neki koji poznaje igrace i koji poznaje prvu ligu federacije, ali strucan trener...ne bih imao nista protiv Hafizovica, jel se tako zove onaj iz Kaknja.
a ko se ba uzdigao, poslije svake tekme smo pisali o manama u igr, ko sto rekoh cak i poslije Troglava. Cak i prije nego je sezona pocela pricali smo kako nam treba najmanje jedan kreativan dobar veznjak. Ko gleda objektivno davno je vidio da ova ekipa ima slabosti, ostario sam ja malo da mene euforija ponese tako lako.
cak i nakon onog demoliranja Troglava sam pisao kako mi imamo na momente crne rupe u igri sto ce doc do izrazaja protiv bolje ekipe. Do zime valja onda kupit bar 6-7 bodova vani da ne ispadnemo skroz iz trke i onda Jaranovic i Stana najmanje te novi spic umjesto Galina. AKo ne moze Stana onda neki drugi dobar igrac na sredinu. Mozda cak i Trumic.
sto se tice trenera treba nam neki koji poznaje igrace i koji poznaje prvu ligu federacije, ali strucan trener...ne bih imao nista protiv Hafizovica, jel se tako zove onaj iz Kaknja.
a ko se ba uzdigao, poslije svake tekme smo pisali o manama u igr, ko sto rekoh cak i poslije Troglava. Cak i prije nego je sezona pocela pricali smo kako nam treba najmanje jedan kreativan dobar veznjak. Ko gleda objektivno davno je vidio da ova ekipa ima slabosti, ostario sam ja malo da mene euforija ponese tako lako.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to se slazem , sto se tice selekcije igraca vjerovatno sve ide na Smajla...ne zna Azmir igrace, ne zna on ko valja ko ne valja, njemu se samo kaze hocu tog i tog i on vidi jel moguce...tako da izbor igraca je Smajlova krivica i vidjelo se da nisu dobro selektirani..
Druga precka Jedinstva na tekmi ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zna li neko koji je rezultat???
-
- Interni moderator
- Kontakt:
znam ja al bolje da ti ne prenosim...vjeruj miredblack je napisao/la:Zna li neko koji je rezultat???

3:0 zaa jedinstvo taktika onog konja Smaila Karica neka ide u pizdu materinu viseredblack je napisao/la:Zna li neko koji je rezultat???
I očekivo sam nešto ovako. Ja ne mogu da vjerujem da neko pri čistoj svijesti i zdravom razumu moze postavit onu mutavu budalu za trenera...al svejedno, ovo je nazalost ekipa koja NIKOG ne moze pobijedit na strani
-
- Kontakt:
Porazi su sasvim normalni u svim sportovima.
Idemo dalje !
Idemo dalje !
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
nista idemo dalje sa Karicem cemo tesko u PL! jos smo prosle godine trebali ove **** otjerati u drugu ligu a mi idioti pustamo i njima i Bugojnu a sad kitu dobijemo! al hajd ima uzvrat pa cemo fino uzvratiti gostoprimstvo 

Sloboda Tuzla
Derao se Karic na svoje igrace : Pa vi pojma nemate ! hahaha
Velika pogreska sto nije Galin poceo utakmicu. Vezni red nikako nemate, Brckalic se trudio ali nije islo. Najbolji kod vas Cejvanovic definitivno. Golman... Hvala Bogu pa je imao dobru odbranu ispred sebe kod nas i nije imao toliko suteva na gol. Brani kao pocetnik. Na kraju koskanje. Svaka cast za fukare sto su dosle u Bihac. Vidio sam trans Gokua ako se ne varam
Velika pogreska sto nije Galin poceo utakmicu. Vezni red nikako nemate, Brckalic se trudio ali nije islo. Najbolji kod vas Cejvanovic definitivno. Golman... Hvala Bogu pa je imao dobru odbranu ispred sebe kod nas i nije imao toliko suteva na gol. Brani kao pocetnik. Na kraju koskanje. Svaka cast za fukare sto su dosle u Bihac. Vidio sam trans Gokua ako se ne varam

-
- Interni moderator
- Kontakt:
KARICU ODLAZI....cuj,ono se deralo na igrace
..pa ta ubleha ni u kuci nesmije povisit ton
...ko je uzeo Slobodu da vodi..

-
- Kontakt:
sutim i posmatram vase komentare dobro vam je dok se pobjeduje a kad je lose odmah karic kriv pa dobro jutro
1. nema trenera kako treba
2. opet nemamo ekipu kako treba fali nesto !
3. domace utakmice se moraju dobiti bas zato sto se igra kod kuce - odmah vas euforija uhvatila kad ste vidjeli tabelu opet imaju jaci imaju slabiji ... mi ako hocemo u PL moramo biti najjaci a to nismo cim ne mozemo gostujuce dobiti ...moja prognoza za gostujuce da cemo 2 (nadam se odigrati s x u ovoj polusezoni)
smjesta mjenjati trenera a preko jeseni dovesti jos bolje igraceeeee ha ja
1. nema trenera kako treba
2. opet nemamo ekipu kako treba fali nesto !
3. domace utakmice se moraju dobiti bas zato sto se igra kod kuce - odmah vas euforija uhvatila kad ste vidjeli tabelu opet imaju jaci imaju slabiji ... mi ako hocemo u PL moramo biti najjaci a to nismo cim ne mozemo gostujuce dobiti ...moja prognoza za gostujuce da cemo 2 (nadam se odigrati s x u ovoj polusezoni)

smjesta mjenjati trenera a preko jeseni dovesti jos bolje igraceeeee ha ja
koliko je bilo fukara u bihacu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.