FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prolazimo ovo hladno
Kao mi došli u Tuzlu drugi put u 3 dana i kao mi se nadamo pobjedi
Mogu misliti kako tegobna utakmica. Sreca pa nema prijenos hvala Allahu.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Ali stvarno neznam zasto ove igrace drzimo i placamo , pa bolje djecu gurati . Ovi nemogu gola da daju 

Ima li svjetla na kraju tunela? Nema, ili ima?
Nti jedna uprava ne može rijršiti trenutnu situaciju. Zašto?
Jednostavno, nema zakonskih rješenja, ne može se klub privatizovati, a jedini način je privatizacija. Ovo treba izvršiti pritisak da se donese novi zakon o sportu, te da se privuku investitori..
Što se tiče generalno naše ekipe, ono je prejadno a isključivi krivac je stručni štab. Niko tu ništa ne radi. Evo trenutno smo bez ikakve šanse da izborimo učešće u evropi.( ovo je moje mišljenje na osnovu igre u prva dva kola). Svi traže razloge, te nema plata, te ovo te ono. A radi li iko išta? Treniral se? Uigrava li se ekipa? Hoćemol pokušati napokon da damo gol? Ili ćemo pričati o duksericama, upravama, pomoćnom terenu, ko se naljutio, povrijedio...
Sad daš papire svim igračima koji hoće da idu ( mislim na igrače preko 23 godine) i bude ti jasno sve. Ko hoće da igra nek ostane, bori se, ispasti teško možemo... Al preduslov je da kompletan stručni štab podnese ostavku, te da od smijurije od igrača ne pravimo legende ( aco, siniša, štilić...) . Značu sve pustiti da idu iz kluba ko god hoće.. zar ne bi bilo bolje da je sastav trenutni želje:
Kolak
Sadiković kemo hasanhodžić šehić
Mekić hajdarević/ anel
Gasal hiroš duraković
Zubanović
Uz normalnog trenera, barem se ne bi brukali.
I citiraću najvećeg gospodina ikad: " ko može fa trči može i da igra." Halalite na konfuziji, jadno se osjećam.
da se citiram
Nti jedna uprava ne može rijršiti trenutnu situaciju. Zašto?
Jednostavno, nema zakonskih rješenja, ne može se klub privatizovati, a jedini način je privatizacija. Ovo treba izvršiti pritisak da se donese novi zakon o sportu, te da se privuku investitori..
Što se tiče generalno naše ekipe, ono je prejadno a isključivi krivac je stručni štab. Niko tu ništa ne radi. Evo trenutno smo bez ikakve šanse da izborimo učešće u evropi.( ovo je moje mišljenje na osnovu igre u prva dva kola). Svi traže razloge, te nema plata, te ovo te ono. A radi li iko išta? Treniral se? Uigrava li se ekipa? Hoćemol pokušati napokon da damo gol? Ili ćemo pričati o duksericama, upravama, pomoćnom terenu, ko se naljutio, povrijedio...
Sad daš papire svim igračima koji hoće da idu ( mislim na igrače preko 23 godine) i bude ti jasno sve. Ko hoće da igra nek ostane, bori se, ispasti teško možemo... Al preduslov je da kompletan stručni štab podnese ostavku, te da od smijurije od igrača ne pravimo legende ( aco, siniša, štilić...) . Značu sve pustiti da idu iz kluba ko god hoće.. zar ne bi bilo bolje da je sastav trenutni želje:
Kolak
Sadiković kemo hasanhodžić šehić
Mekić hajdarević/ anel
Gasal hiroš duraković
Zubanović
Uz normalnog trenera, barem se ne bi brukali.
I citiraću najvećeg gospodina ikad: " ko može fa trči može i da igra." Halalite na konfuziji, jadno se osjećam.
da se citiram
Zajedno sa svima iz uprave koju je on doveo.Merakk1921 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:11Ako se ne prodje mislim da je vrijeme reci Amaru zbogom?
P.S. Ceric neka sam ode, ne znam zasto se on uopste u pustao u ovo.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 10 mar 2021, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
-
- Kontakt:
Baj baj Amare, dosta je sto jest jest
Imate jos fore do 90-te minute da izborite prolaz, ili ostajte u Tuzli ne vracajte se ovamo, bagro.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Machak je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:14Zajedno sa svima iz uprave koju je on doveo.Merakk1921 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:11Ako se ne prodje mislim da je vrijeme reci Amaru zbogom?
P.S. Ceric neka sam ode, ne znam zasto se on uopste u pustao u ovo.
I igracima, neka povede Veselog sa sobom... On mu je produzio ugovor.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ide Osim da obori rekord od 6 poraza za redom
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Prvo Amar iz kluba, pa ljudi koje je postavio, pa igrači. Igrati s juniorima do kraja.
FUJ!
Pa zar nije bolje staviti juniore do kraja pobogu,neces i ne mozes ispasti,zar nije ljepse gledati neku kindercad makar gubili svaku 5 0 nego ove levatine..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- NerminFatic
- Kontakt:
A jesmo grohnuli, kakva nemoc protiv ekipe koja jedino ima solidnog trenera. 

-
- Kontakt:
penal
- Merakk1921
- Kontakt:
Penal za nas
čuj penal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.