FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 25 nov 2018, 13:53

Odovic je ispao takav glupan sta je dopustio sebi, da ga popljuju kao sve do sad trenere i igrace. I nije mi ga zao jer je glupan, nazalost moram ovako napisati. A dobar covjek i strucnjak.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 nov 2018, 14:00

Ma brate Oda je jednostavno Željovac i voli ovaj klub sigurno, ja ga razumijem i ne osuđujem. Da sve do kraja sezone zijani (a neće, jer sam uvjeren da će dobiti otkaz nakon završetka jesenjeg dijela) nemam ništa protiv njega, čovjek se poturio, pokušao izvući nešto zbog starih dobrih vremena, od mene mu je sav respekt.

Neko će mu zamjeriti što nije podnio ostavku još prije par kola, ali ja neću, jer je on najmanji problem u cijeloj situaciji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 25 nov 2018, 14:04

Raonffa je napisao/la:Ma brate Oda je jednostavno Željovac i voli ovaj klub sigurno, ja ga razumijem i ne osuđujem. Da sve do kraja sezone zijani (a neće, jer sam uvjeren da će dobiti otkaz nakon završetka jesenjeg dijela) nemam ništa protiv njega, čovjek se poturio, pokušao izvući nešto zbog starih dobrih vremena, od mene mu je sav respekt.

Neko će mu zamjeriti što nije podnio ostavku još prije par kola, ali ja neću, jer je on najmanji problem u cijeloj situaciji.
:thumbup:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 nov 2018, 14:05

Raonffa je napisao/la:Ma brate Oda je jednostavno Željovac i voli ovaj klub sigurno, ja ga razumijem i ne osuđujem. Da sve do kraja sezone zijani (a neće, jer sam uvjeren da će dobiti otkaz nakon završetka jesenjeg dijela) nemam ništa protiv njega, čovjek se poturio, pokušao izvući nešto zbog starih dobrih vremena, od mene mu je sav respekt.

Podnio je Oda ostavku ali su ga molili da ostane do kraja sezone, a on dobricak pristane i na to, i juce sam kaze nesto u smisli nada se da ce ga razrijesiti funkcije.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 nov 2018, 14:06

Kriv je jer podkuhavao atmosferu pricajuci o svlacionici, trulim jabukama, losoj atmosferi nakon koje je suspendovan Bogicevic i Blagojevic. Kakvi su god mi nemamo boljih od njih, a oni su najmanji problem u cijelom sistemu.

Kao sto nisu problem Nedo Turkovic, Samir Bekric, Hasanovic, Crnov, Hadzic, Arezina, Beganovic,Memija i ko sve vec ne. Nemoguce je da otjeras 100 igraca, i da je uvijek ista prica al kad ne osvojis titulu. To je Oda morao znati jer je upravo oko kluba i trebao je stati iza svakog igraca, a nije jer titra Misimovicu. I treba biti otjeran ko ker kao sto su mnogi a nisu trebali biti!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 nov 2018, 14:07

Bezideja je napisao/la:A tek kako su dosadili s pricom oni izgradili, treba da se dogovore Amar i uprava, treba ovo, treba ono. Treba da napuste klub a to su vec trebali uraditi poslije Krupe.

Krupa koja je nedavno dosla u ligu od kad je Misimovic i komapanija uzeli su nas ja mislim vec cetri puta, uzeli nam titulu dva puta. Jedna seoska prcija. Imate li obraza svi redom i ovi koji ovo podrzavaju a nazivaju se kao navijaci Zelje.

Moj dedo, komplet familija citav zivot prate Zelju, kad se njima sve gadi i ne idu na utakmice, da meni dodje neki balo i pise o Zelji i Mismovicu. Mrs iz kluba stoka nije vam to babo ostavio.

A tek price o opoziciji i masononim koji kao vrebaju da udju u klub? Pa koja ce budala uci u klub mi nemamo nista od igrackog kadra niti imamo para za bilo sta. Propuh u klubu. Ko me vi ba bacate bombe labudi maleni..Napravite jos kojeg bota pa da budete ubjedljiviji s pricama.
a 2000m2 novoizgradjenih prostora po cijeni 2500KM za m2!? a 6-7 duluma zemlje u pomocnom terenu?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 nov 2018, 14:07

plavousrcu je napisao/la:Treba nadograditi UO. Otjerati Siljka i Dinu, a Ublehasu pustiti da nas nadogradi kako nas je nadogradjivao. Smislili uhljebi juce novi spin. Pakujte kofere. Gotovo je.
Ma nemaju oni više šta nadograditi, imali su moju podršku evo tri godine, al' je evidentno da ne znaju raditi u sportskom tj. najbitnijem dijelu kluba. Svaka im čast za stadion, akcije oko tribina, generalnog sponzora, suštinski svaka im čast za sve osim za ono najvažnije, igrače i teren.

Jednostavno ne znaju ili ne žele da znaju, što zbog neznanja što zbog ega, klub trpi zadnjih par sezona, nemaju oni više šta nadograditi, kroz Želju je u zadnje tri godine prošla jedna mala vojska igrača i sportskih radnika, ne znam na osnovu čega neko temelji optimizam da oni mogu nešto bolje od ovoga.

PS: Znam da ti je post ironične prirode, ne odnosi se moj post konkretno na tebe :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 nov 2018, 14:11

Kriv je zato jer je pristao produziti zivot Ublehasu. U trenutku imenovanja on im je jedini bio kvisko. Morao je znati da je zato imenovan a ne zbog toga sto Ublehas cijeni njegovo trenersko znanje.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 nov 2018, 14:11

Bezideja je napisao/la:Kriv je jer podkuhavao atmosferu pricajuci o svlacionici, trulim jabukama, losoj atmosferi nakon koje je suspendovan Bogicevic i Blagojevic. Kakvi su god mi nemamo boljih od njih, a oni su najmanji problem u cijelom sistemu.

Kao sto nisu problem Nedo Turkovic, Samir Bekric, Hasanovic, Crnov, Hadzic, Arezina, Beganovic,Memija i ko sve vec ne. Nemoguce je da otjeras 100 igraca, i da je uvijek ista prica al kad ne osvojis titulu. To je Oda morao znati jer je upravo oko kluba i trebao je stati iza svakog igraca, a nije jer titra Misimovicu. I treba biti otjeran ko ker kao sto su mnogi a nisu trebali biti!!
Da se razumijemo, pojedini igrači zaista jesu ****, i neka je javno upirao prstom u pojedince, trebao je još više iznosti stvari u javnost, jer da se šutilo kao što se prije šutilo, imali bi mi možda sada više bodova i bolju situaciju na tabeli, al' bi ga svakako popušili na kraju sezone.

A ovako je pokrenuo lavinu koja neće stati i koja ide do kraja, kroz neko vrijeme ćemo svi mi biti zahvalni Odoviću zbog nekih stvari, vjeruj mi.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 nov 2018, 14:12

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:A tek kako su dosadili s pricom oni izgradili, treba da se dogovore Amar i uprava, treba ovo, treba ono. Treba da napuste klub a to su vec trebali uraditi poslije Krupe.

Krupa koja je nedavno dosla u ligu od kad je Misimovic i komapanija uzeli su nas ja mislim vec cetri puta, uzeli nam titulu dva puta. Jedna seoska prcija. Imate li obraza svi redom i ovi koji ovo podrzavaju a nazivaju se kao navijaci Zelje.

Moj dedo, komplet familija citav zivot prate Zelju, kad se njima sve gadi i ne idu na utakmice, da meni dodje neki balo i pise o Zelji i Mismovicu. Mrs iz kluba stoka nije vam to babo ostavio.

A tek price o opoziciji i masononim koji kao vrebaju da udju u klub? Pa koja ce budala uci u klub mi nemamo nista od igrackog kadra niti imamo para za bilo sta. Propuh u klubu. Ko me vi ba bacate bombe labudi maleni..Napravite jos kojeg bota pa da budete ubjedljiviji s pricama.
a 2000m2 novoizgradjenih prostora po cijeni 2500KM za m2!? a 6-7 duluma zemlje u pomocnom terenu?
Ako cemo se voditi tom logikom, sta je imao Mismovic kad je dosao? Bajica, Amira, ratu Sehica, ratu Džeke 4 miliona, gdje su pare Mismovicu ?

To sto je on skljuko 4 miliona koje nisu njegove pare to nema veze, ali ce se provaljivati da ceko prodati stadion i dulume.Ko ce jos vjerovati u to osim botova?! Ma hajte molim vas..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 nov 2018, 14:13

plavousrcu je napisao/la:

Kriv je zato jer je pristao produziti zivot Ublehasu. U trenutku imenovanja on im je jedini bio kvisko. Morao je znati da je zato imenovan a ne zbog toga sto Ublehas cijeni njegovo trenersko znanje.
Teško je brate kada razmišljaš srcem (a ne glavom), radiš neke stvari iz dobre namjere al' u suštini je to loše. A ja nikada nikog nisam osuđivao ako ide srcem prije svega :)

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 nov 2018, 14:16

Raonffa je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:

Teško je brate kada razmišljaš srcem (a ne glavom), radiš neke stvari iz dobre namjere al' u suštini je to loše. A ja nikada nikog nisam osuđivao ako ide srcem prije svega :)
Imas pravo. Uprkos tome moras imati i karakter. Radi sebe i radi kluba. Nije Oda glup covjek da nije ovih godina vidio gdje sve ovo vodi.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 nov 2018, 14:18

plavousrcu je napisao/la: Imas pravo. Uprkos tome moras imati i karakter. Radi sebe.
Znam, al' teško je biti karakter kada nešto voliš. Nisam jednom pogazio svoj karakter i pamet zbog nekih stvari, na kraju obično lošim odlukama, al' to ti je život :D

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 nov 2018, 14:21

za_zivot_cijeli je napisao/la:

Ovo na dnevnoj bazi? Idi ba nadogradi nas :rol: :rol: :rol:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 nov 2018, 14:26

vau, kako si pametan. jesi mi ga sukno
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 25 nov 2018, 14:28

Gotovo je, Miske i njegovi poslusnici su bivsi, ceka se skupstina.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 25 nov 2018, 14:32

Bezideja je napisao/la:Odovic je ispao takav glupan sta je dopustio sebi, da ga popljuju kao sve do sad trenere i igrace. I nije mi ga zao jer je glupan, nazalost moram ovako napisati. A dobar covjek i strucnjak.
KAda sam to pisao ovdje kad je tek dosao i kad smo ostvariili jednu dvije pobjede popljuvase me, a fino sam im rekao Odovoci je tu da ugasi pozar, potrosice ga ko kondom i baciti cim krene lose i tako ce i biti. Problem je sto i on tu nije cist, znao je on sve to dobro, prihvatio je angazman jer je kontao nesto ce napraviti jer realno ne moze on bolji angazman od Zelje dobiti i tu je gledoa na sebe i sada neka snosi posljedice ybg. On je tu dosao kako bi uprava smirila navijace koji ga vole i u pocetku su postigli zeljeni efekt, pobjedjivalo se zaredom, zaboravili su svi na prosle sezone i neuspjehe i fijasko sa Krcmarevicem ali to jednostavno nije moglo na duze staze ici i sada smo suoceni sa realnoscu.

Ova uprava sa Misimovicem na celu ima veoma opasne namjere jer ne moze neko sa cistim namjerama imati tolku armiju placenih botova koji sire propagandu i velicaju jednog lika koji nema nikakve rezultate, strasenejm nekakvim proslim upravama i stvaranjem atmosfere ako ode Miske i ekipa propasce Zeljo...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 nov 2018, 14:39

MISKE SAMO PO SVOM

IMAO JE AMAR TITULE PA ŠTA SAD IMAMO OD NJIH

BRUKALI SE PO EUROPI

SAD SE BAREM BRUKAMO I U BIH
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 nov 2018, 14:41

Osim13 je napisao/la:MISKE SAMO PO SVOM

IMAO JE AMAR TITULE PA ŠTA SAD IMAMO OD NJIH

BRUKALI SE PO EUROPI

SAD SE BAREM BRUKAMO I U BIH
:lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 25 nov 2018, 14:45

japa je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Odovic je ispao takav glupan sta je dopustio sebi, da ga popljuju kao sve do sad trenere i igrace. I nije mi ga zao jer je glupan, nazalost moram ovako napisati. A dobar covjek i strucnjak.
KAda sam to pisao ovdje kad je tek dosao i kad smo ostvariili jednu dvije pobjede popljuvase me, a fino sam im rekao Odovoci je tu da ugasi pozar, potrosice ga ko kondom i baciti cim krene lose i tako ce i biti. Problem je sto i on tu nije cist, znao je on sve to dobro, prihvatio je angazman jer je kontao nesto ce napraviti jer realno ne moze on bolji angazman od Zelje dobiti i tu je gledoa na sebe i sada neka snosi posljedice ybg. On je tu dosao kako bi uprava smirila navijace koji ga vole i u pocetku su postigli zeljeni efekt, pobjedjivalo se zaredom, zaboravili su svi na prosle sezone i neuspjehe i fijasko sa Krcmarevicem ali to jednostavno nije moglo na duze staze ici i sada smo suoceni sa realnoscu.

Ova uprava sa Misimovicem na celu ima veoma opasne namjere jer ne moze neko sa cistim namjerama imati tolku armiju placenih botova koji sire propagandu i velicaju jednog lika koji nema nikakve rezultate, strasenejm nekakvim proslim upravama i stvaranjem atmosfere ako ode Miske i ekipa propasce Zeljo...
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.