FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Oda **** li ti mrtvu majku idi vise **** ti sve svoje najmilije
Zbog izvanredne tehnike, sjajnog vođenja lopte, efektnog driblinga i dobrog šuta, dobio je nadimak Strauß sa Grbavice i brzo postao miljenik publike.
A Odi legendi se **** sve
nisko smo pali kad je uprava uspjela izmanipulisati vecinu navijaca, dobra im taktika, krivi svi sem Misketa sa upravom, sramota.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
POSTO OBRAZ MISKEEEEEEEEEEEEEEEEE
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jooooooooojjjjjjjj akcija ljudi moramo mi nesto ucinit ili ce nam Zelju unistit.Neko nas unistava,hoce da nas dokrajci.Svi ali svi se moramo dic,nase legende,bivsi igraci,gasi nam se klub.Da li ste vi svjesni toga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Miske heroj a ne zločinac

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Sultan nas nedodirljivi!
Ma dajte nam anketu da podrzimo upravu
sta momci sa juga znaju, bolje mi znamo 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
I ja mislim da je do Odecentrala je napisao/la:Oda **** li ti mrtvu majku idi vise **** ti sve svoje najmilije

eno pogledaj im ankete sad normalne, glasalo 60 ljudi, a kad je anketa za ostanak uprave preko 300 glasa, kad se ukljuce lazni profiliZeljo92 je napisao/la:Ma dajte nam anketu da podrzimo upravusta momci sa juga znaju, bolje mi znamo

- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko je igraca proslo kroz ovaj klub svako kolo nam ga zabije neki bivsi igrac 

Don't believe the hype.
Nije htio odbranit kad mu je puco igrac sa metar od golaOsim13 je napisao/la:Suspendujte Vedrana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Treba ih staviti sad da trce za busom svi do Sarajeva. Od Misketa do ovih hadalja
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Al najjaci su mi ovi sto kazu treba sad molit Amara da se vrati
jah, da sad vadi upravu iz govana
Nema nista od te ljubavi

jah, da sad vadi upravu iz govana

Nema nista od te ljubavi
Nema potrebe **** forum je sproveo anketu i 130% ljudi se izjasnilo da podrzava rad uprave!Zeljo92 je napisao/la:Ma dajte nam anketu da podrzimo upravusta momci sa juga znaju, bolje mi znamo
A najgore od svega je sto to govori uglavnom onaj jad od ljudi koji se naziiva Zeljinim navijacima a pljuje po Amarovim titulama pricom iz cuvene pitarske kuhinje kmecanja kako su te titule kupljeneirfo je napisao/la:Al najjaci su mi ovi sto kazu treba sad molit Amara da se vrati![]()
jah, da sad vadi upravu iz govana![]()
Nema nista od te ljubavi

Prvo sacekat skupstinu.Naravno,ako ne napuste klub mirno onda ce ici druge mjere.Ne pozivam na nasilje vise sam za dijalog al ovi volonteri su zavrsili sa igranjem football managera.GAME OVER!Alipasino je napisao/la:Jooooooooojjjjjjjj akcija ljudi moramo mi nesto ucinit ili ce nam Zelju unistit.Neko nas unistava,hoce da nas dokrajci.Svi ali svi se moramo dic,nase legende,bivsi igraci,gasi nam se klub.Da li ste vi svjesni toga.
23