Granada ako izgubi od Raya zadnje kolo ispada jer i ovima gori, bit će vatreno za opstanak, ima minimalno 100 scenarija ko će ispasti a ko ostatiL-Train je napisao/la:Sreca teska![]()
Granada ovo nije zasluzilaBenitez pogodi suca na kraju,10 utakmica kazne ga ceka najmanje
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Bice zanimljivo zadnje kolo u primeri,nadam se da Granada moze opstati u ligi,igraju vrlo ljep fudbal 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pokradose sudije Granadu, al' bas. Penal po meni nije bio jer je Ronaldo polugom uhvatio lika za glavu i vukao ga da padne na njega. Ipak moram pohvaliti sudiju sto mi je spasio 140€ koje sam ulozio na Real, da nije to u pitanju nebi mi bilo krivo ni da je Granada dobila cak sta vise bilo bi i zasluzeno. Nadam se da ce inspekcija dati nasima da malo "pusu" u svlacionici jer je sramota doci p'jan na utakmicu.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
pff,o cemu pricas penal je bio 100%,kakva crna polugaek0 je napisao/la:Pokradose sudije Granadu, al' bas. Penal po meni nije bio jer je Ronaldo polugom uhvatio lika za glavu i vukao ga da padne na njega. Ipak moram pohvaliti sudiju sto mi je spasio 140€ koje sam ulozio na Real, da nije to u pitanju nebi mi bilo krivo ni da je Granada dobila cak sta vise bilo bi i zasluzeno. Nadam se da ce inspekcija dati nasima da malo "pusu" u svlacionici jer je sramota doci p'jan na utakmicu.

Doslovno sretna pobjeda.Svi su bili katastrofalni.
U jednu ruku mi drago zbog mogucih 100 bodova ,a u drugu krivo zbog Granade.Momci su zasluzili pobjedu.
Msm njima bi to znacilo jako puno,opstanak u ligi uz pobjedu nad prvakom...
Al et jbg sad.Imaju jos jedno kolo
S ovim pristupom cemo tesko protiv Mallorce koja ima 4 vezano pobjede i koja je u ozbiljnoj utrci za Evropsku ligu.Ocekujem od njih strasnu i otvorenu utakmicu,a ako kod nas budu igrali ovi uhljupi nazad,bice svega
Sve u svemu,ukoliko upisemo i ove 100-te bodove, sve ove pobjede na guzove ce biti zaboravljene,samo ce se slaviti velicanstvena voznja kroz cijelu sezonu,i po kisi i po snijegu,i po suncu,i kroz boksove,niko nam nije mogo nista
HALA MADRID !!!
U jednu ruku mi drago zbog mogucih 100 bodova ,a u drugu krivo zbog Granade.Momci su zasluzili pobjedu.
Msm njima bi to znacilo jako puno,opstanak u ligi uz pobjedu nad prvakom...
Al et jbg sad.Imaju jos jedno kolo

S ovim pristupom cemo tesko protiv Mallorce koja ima 4 vezano pobjede i koja je u ozbiljnoj utrci za Evropsku ligu.Ocekujem od njih strasnu i otvorenu utakmicu,a ako kod nas budu igrali ovi uhljupi nazad,bice svega

Sve u svemu,ukoliko upisemo i ove 100-te bodove, sve ove pobjede na guzove ce biti zaboravljene,samo ce se slaviti velicanstvena voznja kroz cijelu sezonu,i po kisi i po snijegu,i po suncu,i kroz boksove,niko nam nije mogo nista

HALA MADRID !!!
Sretno zmajevi!!
[youtube][/youtube]L-Train je napisao/la: pff,o cemu pricas penal je bio 100%,kakva crna poluga
Drzi liku glavu "pod rukom" i padne ----> povuce covjeka na sebe.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ulazim da vidim rezultat piše na **** 1:2 90+3 pa to je u najmanju ruku žalosno.
Di Maria i Kaka izašli, jedan odmah u nastavku drugi par minuta kasnije, dakle bili su najgori, nema priče.
Drago mi je što je Messi sada sigurno Pichichi, ali nije mi drago što su nanizali po dva penala Barceloni
Pomislio sam da će Espanyol pasti sa sedam komada u mreži danas, pa reko hajde stići će nas po broju golova, ali čini se da smo što se toga tiče sigurni.
**** ti Villarreal mogli su dati jedan pa da sutra dignem pare.
Di Maria i Kaka izašli, jedan odmah u nastavku drugi par minuta kasnije, dakle bili su najgori, nema priče.
Drago mi je što je Messi sada sigurno Pichichi, ali nije mi drago što su nanizali po dva penala Barceloni

Pomislio sam da će Espanyol pasti sa sedam komada u mreži danas, pa reko hajde stići će nas po broju golova, ali čini se da smo što se toga tiče sigurni.
**** ti Villarreal mogli su dati jedan pa da sutra dignem pare.
CAMP MOU!
-
- Kontakt:
Mallorca u nedjelju vjerojatno pada pa će biti 100 bodova, trenutno se ima 5 golova više od Barce to je još jedan rekord koji će biti teško prestići
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
ek0 je napisao/la:[youtube][/youtube]L-Train je napisao/la: pff,o cemu pricas penal je bio 100%,kakva crna poluga

Stvarno interesantna situacija.I ja sam misljenja da je ovdje vise Ronaldovog" znanja i lukavosti" nego samog prekrsaja.
Sretno zmajevi!!
Mislim da je sad konačno svima jasno da je Messi bolji igrač od Cristiana Ronalda.
CAMP MOU!
za mene je ovo cist penal,kada je Ronaldo krenuo prema golu odbrambeni igrac ga je prvo uhvatio oko struka i sagnuo glavu,ne kazem da i Ronaldo nije dobro iskoristio situaciju,ali za mene je ovo penal.ek0 je napisao/la:[youtube][/youtube]L-Train je napisao/la: pff,o cemu pricas penal je bio 100%,kakva crna poluga
skoro pa ista situacija kod onog penala na pujolu u lp, pujol pocne i dobije penal, ovde ronaldo i dobijeek0 je napisao/la:[youtube][/youtube]L-Train je napisao/la: pff,o cemu pricas penal je bio 100%,kakva crna poluga
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
meni je jasno da je tebi boljiNamiks je napisao/la:Mislim da je sad konačno svima jasno da je Messi bolji igrač od Cristiana Ronalda.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jarane, fulaš temu po 100-ti put.Namiks je napisao/la:Mislim da je sad konačno svima jasno da je Messi bolji igrač od Cristiana Ronalda.
Sretno zmajevi!!
Po cemu je to bogati ove sezone bolji od Ronalda? Nije dao nijedan gol Realu ove sezone u cetiri utakmice, za razliku od Ronalda koji je dao tri. Izgubio se u kljucnim utakmicama sezone (Chelsea, Real, Chelsea), a kao slag na tortu u zadnja dva kola potrpao Espanyol i Malagu (od tog 4 gola iz penala). Ove sezone je Ronaldo definitivno bolji od Messija.Namiks je napisao/la:Mislim da je sad konačno svima jasno da je Messi bolji igrač od Cristiana Ronalda.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
D10S je napisao/la:Po cemu je to bogati ove sezone bolji od Ronalda? Nije dao nijedan gol Realu ove sezone u cetiri utakmice, za razliku od Ronalda koji je dao tri. Izgubio se u kljucnim utakmicama sezone (Chelsea, Real, Chelsea), a kao slag na tortu u zadnja dva kola potrpao Espanyol i Malagu (od tog 4 gola iz penala). Ove sezone je Ronaldo definitivno bolji od Messija.Namiks je napisao/la:Mislim da je sad konačno svima jasno da je Messi bolji igrač od Cristiana Ronalda.

Trenuto Ronalda je smijesno porediti sa Messiem.Ronaldo je realu donijo titulu spanije i nista vise.A messi je ove godine barceloni donijo 3 trofeja + finale kupa.Kada jos vidis da je oborio sve moguce rekorde,vec sada mozemo znati ko je osvajac Zlate lopte.Htjeo ti to priznati ili ne,Messi je najbolji igrac koji je hodao Zemljom.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 05 maj 2012, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- tyler durden
- Kontakt:
Opste poznata cinjenica. Al prestani smarat vise s tim, kontra-real pricamaNamiks je napisao/la:Mislim da je sad konačno svima jasno da je Messi bolji igrač od Cristiana Ronalda.

E brao. Dva Superkupa - sanse 50% minimalno, realno, 90. SP klubova - sanse 25% minimalno - 98% realno. Liga - sanse (ne mogu sracunat, al' eto, odprlike 5% minimalno).DesimaL je napisao/la: Trenuto Ronalda je smijesno porediti sa Messiem.Ronaldo je realu donijo titulu spanije i nista vise.A messi je ove godine barceloni donijo 3 trofeja + finale kupa.Kada jos vidis da je oborio sve moguce rekorde,vec sada mozemo znati ko je osvajac Zlate lopte.Htjeo ti to priznati ili ne,Messi je najbolji igrac koji je hodao Zemljom.
Dalje, kada je Zlatna lopta u pitanju gleda se KALEDARSKAgodina, ne sezona. A tu Messi opet pusi, 3-0 u klasicima za Ronalda. Liga Ronaldova, Messijev Pichichi. Sta je vrijednije ti zakljuci.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- stomaklija
- Kontakt:
Izgleda da su se oni malo zapili na proslavi, jer ovo od večeras je na nivou FK Grgutići. Pa nisu se sastavili s loptom. Fakat mi žao Granade, bod su zaslužili. Isto tako je bitno nabiti stoju na kraju sezone i svakako patuljcima nabiti komplex više, zato je Pep i isfuro valja mu bit nagužen i iduće sezone :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.