Lažeš ti se na pločice istresašGorki je napisao/la: Ja za istresanje odem u wc na šolju a ne na forumA vala niti čitam/slušam gluposti
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Lažeš ti se na pločice istresašGorki je napisao/la: Ja za istresanje odem u wc na šolju a ne na forumA vala niti čitam/slušam gluposti
![]()
OPLAKAHfukara87 je napisao/la:Lažeš ti se na pločice istresašGorki je napisao/la: Ja za istresanje odem u wc na šolju a ne na forumA vala niti čitam/slušam gluposti
![]()
![]()
![]()
fukara87 je napisao/la:
Lažeš ti se na pločice istresaš![]()
![]()
Ne srami se ba, ko se nije istresao nije ni postojao.Gorki je napisao/la:fukara87 je napisao/la:
Lažeš ti se na pločice istresaš![]()
![]()
Tradicije su da se ruše.TzBulevar87 je napisao/la:Sutra očekujem najmanje bod. Bez obzira što nemaju poraza, realna su očekivanja da možemo najmanje do boda. Kvaliteta je na našoj strani
Sve sto mogu cuti od psihologa je ovo. Ako su dobri i ako vjeruju da su bolji nebitno je da li igraju na strani ili kod kuce. Ako hoce rezultat nema vise za njih predznaka "domaci ili gosti". 11 na 11 kako god. Sto se tice navijaca nikakav tu nije pritisak, pa ne igra se kod nas pred desetak i vise hiljada gledalaca. Moraju prvo pobjediti sebe i predrasude o gostovanju, pa ce i pobjede doci.staragarda je napisao/la:hocemol ikad prestat skidat gace na sickom...sad kad je klub kolko tolko stao na noge,pod hitno angazovat psihologa pa nek kosta kolko kosta...sad bi se kao trebali prepast jedinstva kad se zna da je cijela smijesna liga u 5 deka...ili mozda atmosfere u bihacu![]()
...ne mislim da ce bit losa posjeta neko par hiljada ljudi nije nikakav pritisak....ako i tolko bude....nego,stisnut zube i odigrat muski i na trku jer smo fizicki prejaki a malo tanji tehnicki i probat ako nista odigrat nerjeseno...ne zbog naseg boda nego sto jedinstvu u tom slucaju izbijamo dva..sretno nam u svakom slucaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.