Dobar dribler, fin pas, brz, solidna zavrsnicavauvau je napisao/la:Vaš Abid Mujagić je na probi u Inter Zaprešiću prva hrvatska nogometna liga.Može par riječi o njemu.Kvalitete,nedostaci i to.
Ponekad sebican, ocajan sut sa distance
Dobar dribler, fin pas, brz, solidna zavrsnicavauvau je napisao/la:Vaš Abid Mujagić je na probi u Inter Zaprešiću prva hrvatska nogometna liga.Može par riječi o njemu.Kvalitete,nedostaci i to.
Nemoguce nasi u klubu kazu da niko nemoze napustit Zvikezdu.vauvau je napisao/la:Vaš Abid Mujagić je na probi u Inter Zaprešiću prva hrvatska nogometna liga.Može par riječi o njemu.Kvalitete,nedostaci i to.
Pa ako vec stedis na igracima bolje onda mozda ponudit malo vecu platu treneru i imat sposobnog trenera...Odovica i Vojvodica ne mozes poredit kao maltene nijednog trenera u prvoj ligi sa Odovicem al hajd...plus Odovic voli radit sa mladim igracima isti je povlacio neke juniore jos dok je kod nas bio...tkanton ja mslm da ce Abid ic ako u Interu prodje a isti uplati neke pare Zvijezdi barem tako kazucrvenobijeli je napisao/la:Magazin se nije jos dogovorio s zvijezdom,odovic je preskup
Problem sa bubrezima,mozda i zavrsi karijerutheboss_RD07 je napisao/la:Jel neko zna sta je bilo sa Facica? Napustio je Radnik valjda, neka povreda u pitanju ili?
Vojvodic nije vise trener mnoga imena su u igri, imas vise portala ja iskreno pratim bh sport news bar cesto objave o Zvijezdi trude se inace veoma tesko je pronaci informacijeDevilsAdvocate je napisao/la:Nisam nista u toku, jel Vojvoda i dalje trener il su ovo samo spekulacije oko novog trenerskog imena, mislim bhsport ti je relevantan portal ko eskluziva il expres xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.