AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Poslije prve blamaže u sezoni oni će jedinog igrača (uz Modrića) koji je pokazivao i želju i znanje dati za napadača kojeg niko ne želi u svom timu osim Allegrija.
Pa jbm ga ja zar ste zaboravili kakve smo greške u prošlosti pravili po pitanju transfera kada nas je Alegri vodio. Mene samo čudi kako Vlahović nije vec tu, a Rabiot će vjerovatno biti mister X
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Ništa nije zaboravljeno. Čim su došli ja sam rekao da su Tare i Allegri tu da unište Milan i to i rade.
Tare je mene lično pozitivno iznenadio kada su u pitanju izlazni transferi. Problem su ulazni.
Ako uzememo u obzir da su Tijju ranije prodali da pokriju gubitak neigranja LP, od prodaje ostalih igrača se uzelo cca 140 mil. Da su ostavili Jovica i Camardu, uz dovodjenje Jasara i Riccija, ostatak novca se mogao potrošiti na dva CB i dodatnih 4-5 mil da su umjesto Stupidmana doveli De Cuypera.
Ako uzememo u obzir da su Tijju ranije prodali da pokriju gubitak neigranja LP, od prodaje ostalih igrača se uzelo cca 140 mil. Da su ostavili Jovica i Camardu, uz dovodjenje Jasara i Riccija, ostatak novca se mogao potrošiti na dva CB i dodatnih 4-5 mil da su umjesto Stupidmana doveli De Cuypera.
Kakvi idioti vode ovu ekipu to je cudo nevidjeno. Ali eto ne tako davno rekose da su ljudi dosli sa vizijom i da znaju sta rade. To me malo smiruje jedino

Evo i Theo ih opet prca, samo udri ljudino bolje i nisu zasluzili. Ne znam sta je sad problem kad njeg nema. Ili je problem sto su ga zamijenili sa Royalom from left side-a.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Ne mozes ti protiv glavonje na klupi, kad on nesto naumi. Glavu dajem da on striktno hoce Vlahovica po svaku cijenu, na kraju ce ga i dovesti.
Najvise sam bio protiv glavonje na klupi zbog formacije u koju slijepo vjeruje i od ovakvog Milana on hoce da pravi onaj stari Juve sa nevjerovatnom odbranom. Ovako i da promijenis formaciju sa krilima opet nemas dovoljna krilnih igraca, ili ako Saleta gurnes lijevo onda nemas desnog beka. Ujedno nemas ni lijevog za klupe.
A i stoperima je sve receno, pored nemamja napadaca za klupe.
Na kraju nemas dosta toga, a i dalje imas viska Adlija i Benacera + Musah kojeg moras imati za rotacije. A RLC i Fofana su ocaj, sto su pokazali i sinoc kao i prosle sezone. Fofani zakonom trebas zabraniti suteve dalekometne (izvan 16m).
Najvise sam bio protiv glavonje na klupi zbog formacije u koju slijepo vjeruje i od ovakvog Milana on hoce da pravi onaj stari Juve sa nevjerovatnom odbranom. Ovako i da promijenis formaciju sa krilima opet nemas dovoljna krilnih igraca, ili ako Saleta gurnes lijevo onda nemas desnog beka. Ujedno nemas ni lijevog za klupe.
A i stoperima je sve receno, pored nemamja napadaca za klupe.
Na kraju nemas dosta toga, a i dalje imas viska Adlija i Benacera + Musah kojeg moras imati za rotacije. A RLC i Fofana su ocaj, sto su pokazali i sinoc kao i prosle sezone. Fofani zakonom trebas zabraniti suteve dalekometne (izvan 16m).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Fakat mi nisi jasan, pa valjda pametan potez ne dovesti igrača ako je ljekarski pregled pokazao da problem s koljenom nije saniran u potpunosti?milanist je napisao/la: ↑24 avg 2025, 18:08
Kakvi idioti vode ovu ekipu to je cudo nevidjeno. Ali eto ne tako davno rekose da su ljudi dosli sa vizijom i da znaju sta rade. To me malo smiruje jedino![]()
Evo i Theo ih opet prca, samo udri ljudino bolje i nisu zasluzili. Ne znam sta je sad problem kad njeg nema. Ili je problem sto su ga zamijenili sa Royalom from left side-a.
Moram se nadovezati...muxa je napisao/la: ↑24 avg 2025, 18:20Fakat mi nisi jasan, pa valjda pametan potez ne dovesti igrača ako je ljekarski pregled pokazao da problem s koljenom nije saniran u potpunosti?milanist je napisao/la: ↑24 avg 2025, 18:08
Kakvi idioti vode ovu ekipu to je cudo nevidjeno. Ali eto ne tako davno rekose da su ljudi dosli sa vizijom i da znaju sta rade. To me malo smiruje jedino![]()
A da li možda iza svega ovoga stoji to da Alegri po svaku cijenu hoce Vlahovica a Ibrahimovic ovog skandinavca Harder, pa obojica miniraju Bonifacea (mozda i Tarea i Furlanija)? Da li je moguća ta varijanta. Za kraj, unazad par sati se pisalo da su se možda ponovo mogli pokrenuti pregovori sa Leverkuzenom pod drugim okolnostima. Kako li to majka mu stara?
Ma vidi moze se nagađati u unedogled. Samo kažem, glupo mi ismijavati ovo jer ljekarski i služe da se vidi da li je igrač ok ili ne.
Nisi me ocigledno skontao. Aludirao sam na to sto se pise da ce doci samo jedan napadac i da je to ovaj neki Harder, za kojeg nismo ni culi dok se nije poceo povezivati sa nama.muxa je napisao/la: ↑24 avg 2025, 18:20Fakat mi nisi jasan, pa valjda pametan potez ne dovesti igrača ako je ljekarski pregled pokazao da problem s koljenom nije saniran u potpunosti?milanist je napisao/la: ↑24 avg 2025, 18:08
Ako nam je to igrac koji nam je trenutno vadiona e onda smo obrali bostan.
Sto se Bonifacea tice. I juce sam pisao. Vidili su rezultate testova mogli su odmah reci jel ostaje ili ne, bespotrebnu dramu prave.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Halali, pretpostavljam da su pokušali nakon rezultata smanjiti cijenu posudbe kako bi minimizirali rizik, a usput dio para preusmjerili u Vlahovića 
Mada, ponavljam bolje da su ostavili Jovica i Camardu a pojačali zadnju liniju.

Mada, ponavljam bolje da su ostavili Jovica i Camardu a pojačali zadnju liniju.
Jel iko ovog malog gledao makar par puta, pa da nam kaze kakav je. Nesto mi puno ovo para ko da su moje
Dzaba i fine prodaje, kad syebes stvar sa kupovinama igraca.
Meni je jedino čudno to, što ga je jedan preprodavački klub poput svih portugalskih, odlučio prodati godinu poslije i to za nekoliko miliona više nego što su ga platili. Eto, to mi je nekako baš čudno. 
Inače kažu da je fajter i radilica na terenu, može igrati po oba krila i napadača. Ima tek 20 godina, ovdje se uzima potencijal i ono što može postati, a ne gotov igrač.

Inače kažu da je fajter i radilica na terenu, može igrati po oba krila i napadača. Ima tek 20 godina, ovdje se uzima potencijal i ono što može postati, a ne gotov igrač.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I koji ce se preprodati za X2 ako se dokaže. Nema ovdje vise ni K od kluba, ako nas neko u dogledno vrijeme ne kupirope11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:21Meni je jedino čudno to, što ga je jedan preprodavački klub poput svih portugalskih, odlučio prodati godinu poslije i to za nekoliko miliona više nego što su ga platili. Eto, to mi je nekako baš čudno.
Zašto ste protiv Vlahovića? On je po meni klasa, nešto je zakuhao sa klubom i navijačima pa zbog toga prošla sezona malo lošija (ali opet bolja od svih vaših napadača). Osim što je dobar igrač je i dosta borben, za te 20-ak mil. koliko traže za njega je bagatela i ne može se ništa ni približno dovest za te pare. Mi nor. Bony-ija koji je prošle sezone zabio 6 golova platili 23 mil
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Vlahović nije igrač koji Milanu treba, prije će završit kao Kalinić (sjeća li se ko one mazlumske face?), nego ono što treba Milanu. Uz ogromna primanja, teško ga je se kutarisat, Origi na steroidima. Bolji je od Gimeneza koji je jedini napadač Milana, ali to više govori o meksikancu nego o modnom mačku iz Juve-a. Svakako smo svi čuli i znamo za njega, za razliku od djece iz Sportinga ili FR lige.
Nema od Milana ništa dok ne stignu novi vlasnici i kutarišu se Moneyball sistema. Dakle kupi no name dijete, nadaj se da će se probit, prodaji ga za x puta uloženog, i sve tako u krug
Nema od Milana ništa dok ne stignu novi vlasnici i kutarišu se Moneyball sistema. Dakle kupi no name dijete, nadaj se da će se probit, prodaji ga za x puta uloženog, i sve tako u krug

Hard, Harder, The Hardest. Plavokosi anonimni bomber iz Danske spašava posrnulog velikana.

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 25 avg 2025, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno raspoloženje u klubu. 
-
- Kontakt:
To može biti raspoloženje navijača. Toj trojici je svejedno šta se desava sa timom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.