+1 jos samo da Siljka da malo preispitaju svi se kaznjavaju od zebe karica itd, samo Siljka nespominje niko cudno malo zar ne ?Rokoko87 je napisao/la:Je li ba bitno ostajel Oda, on je pijun tuTopnikus je napisao/la:Pravo zatisje. Nisam se nadao tome. Treniral ekipa ovdje ili su otisli negdje. Ostajel Oda?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Kakve Šiljak ima veze sa bilo čim,čovjek direktor.Neymar11 je napisao/la:+1 jos samo da Siljka da malo preispitaju svi se kaznjavaju od zebe karica itd, samo Siljka nespominje niko cudno malo zar ne ?Rokoko87 je napisao/la:Je li ba bitno ostajel Oda, on je pijun tuTopnikus je napisao/la:Pravo zatisje. Nisam se nadao tome. Treniral ekipa ovdje ili su otisli negdje. Ostajel Oda?
Nego,sretoh jednog od "bordo neprijatelja",krenu ničim izazvan hvaliti Senada,al nakon pitanja,da li se to Amar vraća,hahahahahaha.
Lijepi strah!
Da sam pitar ja nebi imo' sna.....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Sta je sad Siljak kriv 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zeric beka danas igro protiv Veleza ko kod Adzema, ne snalazi se lose na toj poziciji
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
starigrad je napisao/la:raja, premalo nas je, al bas premalo, da se ovako dijelimo, pljujemo medjusobno, vrijedjamo... niciji stav i misljenje, sa argumentima, nikada nisam ni pokusao osporiti. cak sam, nakon argumetacija, i licna misljenja znao preispitati, jer sam shvatio da sam imao pogresna misljenja o odredjenim osobama ili situacijama. niko ne zna sve. znam uci u raspravu, ali samo ako mogu stati iza izrecenog, nikako na osnovu mahalskih koje dodju do mene. to ostavljam po strani.
ali, ne mogu da shvatim da ljudi, koji ce, mozda, "sutra" sjediti jedan do drugog na tribini, danas iskazuju ovolike mrznje i pakosti jedan prema drugom. niti ce se odavdje otjerati uprava, niti ce se spasiti zbog toga sto ih ** podrzava.
pisite sto iskreno mislite, niko to ne brani, iznosite prijedloge, ukazujte na greske, polemisite... ali, nema potrebe za vrijedjanjem. mene su ucili da su vrijedjanje i psovanje tokom rasprave, u stvari, nedostatak argumenata za stavove koji se iznose. toga se i pridrzavam.
u ovom svemu je bitan Zeljo, niko od pojedinaca ili grupa nije vrijedan njegovog prvog slova u nazivu. razgovorom se sve rijesi. sve drugo nas samo uvalci u dublja ****

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Adžem Tito za mlade igračeirfo je napisao/la:Zeric beka danas igro protiv Veleza ko kod Adzema, ne snalazi se lose na toj poziciji

Treniraju li naši, jesu li živi? 

Ne zele da svoj kvalitet javno isticu i tako nabijaju komplexe drugimabraco je napisao/la:Treniraju li naši, jesu li živi?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Je li se Oda probudio znaš li?LjoZee je napisao/la:Ne zele da svoj kvalitet javno isticu i tako nabijaju komplexe drugimabraco je napisao/la:Treniraju li naši, jesu li živi?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Jeste, ali opet zaspao.Rokoko87 je napisao/la:Je li se Oda probudio znaš li?LjoZee je napisao/la:Ne zele da svoj kvalitet javno isticu i tako nabijaju komplexe drugimabraco je napisao/la:Treniraju li naši, jesu li živi?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pogledajte onu statisticku tabelu sto je stavljena ba drugom forumu... fenomenalna je... sve je obuhvaceno od 1994 do danas... 

45515
Igra on uredno,a i pametan je momak da bi došao u ovakvu atmosferu u i oko kluba.DenchiNL je napisao/la:nije prcanje ni trolanje
čuo sam da vam se vraća Štilić ne igra gore navodno ga premuntali ovi vaši
Ni sa lovom ne stojimo bajno.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Mogle bi ubrzo biti promjene u rukovodstvu... odnosno bolje receno prekompozicije jer bi neki trebali ostati, a navodno durakovic, gudelj, gredic i jos neki uci u upravu...
No to ne znači da bi se za njima i Amar vratio (iako postoje neke indicije)... bumo vidjeli no neki su clanovi upravnog odbora radili iza ledja ovim drugim, i ako misimovic and co "prezive" skupstinu navodno petorica (mozda je i vise) iz UO dobivaju pedalu, a ako ne ta petorica ostaju a ovi im se gore pridruzuju uz jos neke istina jake ljude....
Istina ovo je sve jos u fazi naglabanja oko UO... ali je jedino sigurno za smjene... pa bumo vidjeli koja ce strana u decembru imati vecinu...
No to ne znači da bi se za njima i Amar vratio (iako postoje neke indicije)... bumo vidjeli no neki su clanovi upravnog odbora radili iza ledja ovim drugim, i ako misimovic and co "prezive" skupstinu navodno petorica (mozda je i vise) iz UO dobivaju pedalu, a ako ne ta petorica ostaju a ovi im se gore pridruzuju uz jos neke istina jake ljude....
Istina ovo je sve jos u fazi naglabanja oko UO... ali je jedino sigurno za smjene... pa bumo vidjeli koja ce strana u decembru imati vecinu...
- invincible1921
- Kontakt:
Eo i papac kaze nije kriv za pogresna pojacanja
Znaci ako cemo po upravi i uposlenicima kluba, u zelji igraju ljudi koji su se tu prijavili putem biroa
Ja drugo objasnjenje nemam jer svi se ogradjuju niko nece da kaze da je on odgovoran

=\_1921_/=
Pa vidi se da je hadzija SDA kadar, specijalnost tih kadrova je kad se pojavi neki problem da prebacuju i bjeze od odgovornosti sa jednog nivoa na drugi tako da kada je neki problem bitan za gradjane talo sdaovci na lokalnom kazu da to nije njihovo da je to odgovornost kantona ovi kazu da nije njihovo vec federacije, federacija kazelokalni i tako u krug niko nije kriv. Tako je i u Zelji, fikusi od sportskih direktora kazu nisu oni krivi za promasaje, Siljak ce reci da nije on, Miske naravno da se on ne mijesa u to, trener ce reci kako on ne dovodi igrace vec ovi iznad i tako u krug sve preslikanoinvincible1921 je napisao/la:Eo i papac kaze nije kriv za pogresna pojacanjaZnaci ako cemo po upravi i uposlenicima kluba, u zelji igraju ljudi koji su se tu prijavili putem biroa
Ja drugo objasnjenje nemam jer svi se ogradjuju niko nece da kaze da je on odgovoran

Najjace je kad Misketovi botovi krenu da optuzuju igrace, trenere ove one a onaj koji ih je doveo nije kriv nsita

AmiDJa prca Zenzu, znaci ne vadi ga

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
kakav bratZeljo92 je napisao/la:AmiDJa prca Zenzu, znaci ne vadi ga![]()
![]()
![]()

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Seniori - Juniori 2:0 (Osmankovic, Zec)
Pomoci teren Grbavica - plasticna podloga
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Pustili imkerimatomic1921 je napisao/la:Seniori - Juniori 2:0 (Osmankovic, Zec)

💩💩
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, NeSamSafetee, svemalim1 i 44 gosta.