FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Goosman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Goosman » 14 nov 2018, 13:55

Osim13 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Sramota treba biti svakoga ko naziva jug placenicima i kakvim sve vec uvredama!
Ovo nije saopstenje Zeljinih navijaca, ovo je glas šake klosara na koje je neko izvrsio pritisak.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Lobotomija hospitalizirana!
Neka se glasno čuje glas klošara koji tipka za cvaju!

@kerimatomic1921 Ok.Hvala.
💩💩

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 14 nov 2018, 14:15

Osim13 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Sramota treba biti svakoga ko naziva jug placenicima i kakvim sve vec uvredama!
Ovo nije saopstenje Zeljinih navijaca, ovo je glas šake klosara na koje je neko izvrsio pritisak.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Lobotomija hospitalizirana!
Hvala brate za awatar stosi mi uradio :P ono sto sam reko je istina bivsi igrac mi nas jedan sinoc reko da ce ova uprava da odstupi nakon jos tri kola kad se odigraju e sad lazell il ne hajd da viidmo... :kafa: :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 nov 2018, 14:24

Mene strah da miske ne digne ruke od nas :cry:

btw svak ko ne podrzava ovu upravu je bezubi kriminalac :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 14 nov 2018, 14:35

irfo je napisao/la:Mene strah da miske ne digne ruke od nas :cry:

btw svak ko ne podrzava ovu upravu je bezubi kriminalac :lol:
Al koji komentari ejj..Narkomani,klosari,nemaju dana radnog staza,vise ociju nego zuba.Pa ja sam otiso par puta na onaj sjever i vise sam cuo psovki onih seljackih za 5/6 utakmica nego na jugu sto ces cut za 150 utakmica.

P.S Hocemo li anketu o tome da li smo za upravu ili ne?
23

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 nov 2018, 15:02

Miske reagovao, slika Grbavice bez Juga opet na naslovnoj FB-a.
Neymar11 je napisao/la:
Hvala brate za awatar stosi mi uradio :P :
Nema na čemu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 nov 2018, 15:23

Druze djubradi samo pametuju. Znaci ako ti Jug kaze koji te trpi iz godine u godinu da je vrijeme za fajronta.
To bi bilo to, pitanje je vremena.

One ostale tribine imaju 2 pjesme. Ne pjesme povike.
1. Zeljoooooo
2. Volim te Zeljo, naravno uz psovke.

Hej oni zvizde Jugu :oops: sramota **** ih misimovic.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 14 nov 2018, 15:30

Hajmo svi kao pravi navijači spustiti loptu i smiriti strasti zbog Želje.Ne trebaju nam podjele.Kao navijač ili nešto više za mene je mišljenje Juga svetinja.

Postoje organi kluba koji će donijeti odluku o starim/novim ljudima i staroj/novoj ekipi.

Hvala ti Misimoviću i ostali na svemu što si radio za Želju.

Dobrodošao Amare/ekipa ili neko drugi i siguran sam da će te raditi za doborbit Želje.

Svi nam trebaju od Fate,navijača,klupskih legendi,političara,privrednika...itd.

Mi smo Željini a Željo je naš..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 nov 2018, 15:33

DobojskiManijak je napisao/la:Hajmo svi kao pravi navijači spustiti loptu i smiriti strasti zbog Želje.Ne trebaju nam podjele.Kao navijač ili nešto više za mene je mišljenje Juga svetinja.

Postoje organi kluba koji će donijeti odluku o starim/novim ljudima i staroj/novoj ekipi.

Hvala ti Misimoviću i ostali na svemu što si radio za Želju.

Dobrodošao Amare/ekipa ili neko drugi i siguran sam da će te raditi za doborbit Želje.

Svi nam trebaju od Fate,navijača,klupskih legendi,političara,privrednika...itd.

Mi smo Željini a Željo je naš..
Ovo govoriš jer znaš da sigurno ide ova trenutna uprava ili onako?

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 14 nov 2018, 15:47

Zeljo92 je napisao/la:Kazu blagodet novi preCjednik
Ma jok,nema nista od nekadasnjih clanova.
To par zlonamjernih ljudi pise da bi spasili guzove ovim strukturama.
Sasvim druga opcija je u pitanju!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 nov 2018, 16:03

bas podsjeca na Dzeku

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 nov 2018, 16:12

Nisu mi jasni ovi sto hoce titule i uspjehe na sportskom planu, pa ko zbog toga prati fudbalski klub?

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 nov 2018, 16:15

Draze mi da se uradi stadion i infrastruktura od koje ces imati koristi u buducnosti nego 2 osvojene titule

naravno da bih volio da moze oboje (a i bili smo blizu toga), ali kad bih morao birati izabrao bih - infrastrukturu
Don't believe the hype.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 nov 2018, 16:26

Ma ja ba, uzećemo trofej najboljeg stadiona/balkona/dvorišta od Senaida Memića.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 nov 2018, 16:28

Treba biti posten i reci svaka im cast za stadion ali :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 14 nov 2018, 17:22

Treba biti posten i reci svaka im cast na mnogo cemu. Postavili su ljestvicu, sto se tice nekih stvari, dosta visoko. I ne mislim da ce bilo kome ko dodje iza Senada biti tako lahko da to pokusa razjebati eventualnom kradjom i sta ti ja znam. Stadion je samo mali dio, poslozili su administrativne i operativne strukture da bi im i veci klubovi pozavidjeli. Sve u svemu, za mene ce Senad ostati zlatnim slovima upisan u historiju Zelje kao covjek koji je izvrsio drugu rekonstrukciju stadiona Grbavica.
Medjutim, sto je dosta ponizenja na sportskom planu, fakat je dosta. Krupe i radnika i tuzle i sta ti ja znam mi je na vrh glave, da mi srce treperi dok hodam prema stadionu znajuci da bi se mogli okliznuti po 55. put protiv malih ekipa.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 14 nov 2018, 17:28

Grande Miske!!!
ŽELJEZNIČAR 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 nov 2018, 17:29

Ne mogu da vjerujem da je neko ubjedjen da cemo se ugasit ako Misimovic ode...

Hajd podrzavas ga okej, ali tako daleko ici u toj “ljubavi” Boze sacuvaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 nov 2018, 17:38

UPRAVA SADASNJA:
1.Uprava je imala sto pozitivnih stvari i za sve im treba odati priznanje, ali isto tako je cinjenica da su zas.rali sa sportskim segmentom debelo. Sto se mene tice ne moraju otic ni misimovic ni uprava nisam ja sad u fazonu BBB VS MAMIC, ali onda brate ako ces vec ostat preuzmi odgovornost reci jest jbg ja sam kriv sad cemo ovako necemo tako..planiramo to i to.

2. Ne kazem da konkretno misimoivc nije imao dobre namjre, ali sto se mene tice ako je sa svim mogucnostima koje je imao dosao do ove situacije onda je to samo jedna velika nesposobnost koja je u kombinaciji sa njegovim egom dovela do ovoga.

3. Za one koji slijepo brane upravu jedno pitanje. Kako je moguce da neko ko se pita za sve zivo u klubu nije odgovoran za nesposobnost sportskog segmenta...pa koje postavio te ljude? Podsjeticu vas samo da je misimovic ne tako davno javno na pressu rekao da on licno dovodi odredjene igrace. ;)

4. Ako neko stvarno misli da cemo propast odlaskom ove uprave onda ja nemam sta sa njim pricat,,,jer ljude koji mogu u nesto tako vjerovat ne mogu shvatiti obziljno.

AMAR - PROSLA/SADASNJA UPRAVA/NOVA:

1. Lako je palamudit sto je amar ovo sto je amar ono....vi bgm ko da ste od juce poceli pratit zelju. Ocigledno nemate pojma kakvo je stanje tada bilo i da je amar uradio vise za zelju nego bilo ko drugi...pa taman sad uprava napravila jos jednu grbavicu. Lako je sad rec sto nije to bilo na papiru, sudu, a vamo bukvalno pred gasenjem kluba....AMARU I BESLIJI DA SE SPOMENIK DIGNE ISPRED STADIONA.

2. Ko kaze da ce neka nova uprava bit lopovska? Otkud sad to? Druga su vrmena. Koliki god mi bili ku.rac od drzave i lige ipak se napreduje. Nece i ne moze biti javasluka koji je bio prije. Zaslugom i ove uprave ipak su neke stvari psotavljene onako kako treba da budu i takve ce biti bez obzira ko novi dosao. Taj novi kad/ako dodje fino nek izlozi plan sta i kako pa ako se nakon nekog vremena vidi da ne ide ...mijenjaj i njega. Ova atmosfera propast ce zeljo bez ove uprave je ista kao i kad ti neko kaze nestace bosnjaka bez SDA :crazy: :crazy:

3. Ova sadasnja uprva je pored svih dobrih poteza koje je uradila ipak imala ogromnu prednost na sve prijasnje. Nemojte da se lazemo bezveze. Oni su dosli na gotovu stvar. Punu kasu od prodaje Dzeke, Bajica i ostalih, sistem uredjenjji sto puta nego je bio kad je Amar dosao, svi segmenti neuporedivo bolji nego tad ...i jbg...lako je onda rec evo oni su ovo oni su ono

AMAR:

1. Ovdje cu samo jednu tacku. Ko pljune na amara u bilo kojem smislu ili posumnja u njegovu odanost za dobrobit kluba nek odma spali salove i desove koje posjeduje i snimak objavi na svim drustvenim mrezama gdje je registrovan....jer isto dodje.

pozz :bih:
=\_1921_/=

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 14 nov 2018, 17:57

MocMahale444 je napisao/la:
Druze djubradi samo pametuju. Znaci ako ti Jug kaze koji te trpi iz godine u godinu da je vrijeme za fajronta.
To bi bilo to, pitanje je vremena.

One ostale tribine imaju 2 pjesme. Ne pjesme povike.
1. Zeljoooooo
2. Volim te Zeljo, naravno uz psovke.

Hej oni zvizde Jugu :oops: sramota **** ih misimovic.
+1 :thumbup: svasta bi imoo dodati i reci al opet necu, jer odma si dusman neprijatelj Kluba... Samo cu Reci jedno za dobro bit naseg Zelje bolje da se nadje neki kompromis il sporazum na relaciji Miske Amar ako to nemogu Neka ova uprava odsutupi pruzu sansu drugima koji to mogu... Smjesno je da se kaze da cemo da propadnemo ako Ova uprava ode a da se nada sansa novim ljudima koji dodju..

@Admine mozel Anketa za nasu temu? ko je za protiv ili ostanak Uprave daj da glasamo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 14 nov 2018, 18:35

Nismo bili u stanju pipe uzeti za vodu niti 5 stolica zamjeniti kad puknu sad kad smo naviklu na sve i na ljepotu na Grbavici bi da tjeramo. Ovo ce nam biti najveca greska poslije rata... gledaj na sta je licila Grbavica i kakav je kurcev sistem vladao...ljudi trznite se i podrzite ove ljude makar 5 godina jos nista ne uzeli. Bice aBd kad treba da bude a ne na silu i inatu...

https://youtu.be/lZW9iwwS0MM
ŽELJEZNIČAR 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, Proximic i 48 gostiju.