Bolji?Hapoel,litex,maribor,bosrusia...Atalante se i sam stidim iako nemam veze sa njima al eto u istom smo gradu.ronaldo99 je napisao/la:Da se razumijemo navijac sam Sarajeva, ali Zeljo i Sarajevo kakvi god da su u europi su bolji od zrinjskog, sirokog i ostale kompanije.grbavicka1921 je napisao/la:Ovdje dodješ, pročitaš par postova i odeš zbunjeniji i depresivniji već prije nego si došao.
Jedno je sigurno, ovakav Željo bolje da i ne izlazi u Evropu, nema tu rostera za iskorak, sve dok nema iskoraka nego eto puko učestvovanje i bolje da ne dolaze titule i kupovi u ovom kukuruzu.
Nesto vam je trulo, pronadjite ste je
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
23
- grbavicka1921
- Kontakt:
Moj sportski kolega, nije više ni stvar u rezultatskoj razlici, ispao sa jedan il dva razlike ili osam što se desilo s vama ili nama Litex kako neko reče, ti si ispao. Stvar je što nema kvaliteta, znanja, ozbiljnog stučnog štaba, sistemskog rada i cilja na kraju krajeva, gdje se vidimo i čemu stremimo al tek nakon oziljnog samoskeniranja a ne pričanje bajkica. Tek na kraju možemo pričati o sportskoj sreći, sudijama i sl. ako te naguze. Ovo je svačije a ničije, pobiše se ko leširani oko strvine. Daj Bože na dobro. BH sport je pun oscilacija fudbal naročito, koje ni Real ne bi preživio.ronaldo99 je napisao/la:Da se razumijemo navijac sam Sarajeva, ali Zeljo i Sarajevo kakvi god da su u europi su bolji od zrinjskog, sirokog i ostale kompanije.grbavicka1921 je napisao/la:Ovdje dodješ, pročitaš par postova i odeš zbunjeniji i depresivniji već prije nego si došao.
Jedno je sigurno, ovakav Željo bolje da i ne izlazi u Evropu, nema tu rostera za iskorak, sve dok nema iskoraka nego eto puko učestvovanje i bolje da ne dolaze titule i kupovi u ovom kukuruzu.
Nesto vam je trulo, pronadjite ste je

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
takooo jeee braaateeee...samo borac banja luka...grbavicka1921 je napisao/la:Ovdje dodješ, pročitaš par postova i odeš zbunjeniji i depresivniji već prije nego si došao.

💩💩
Ako je nekoga zanimalo kako izgleda zivot u Sjevernoj Koreji neka ode na temu Zeljeznicara na **** forum i dobice realnu sliku, ja sam maloprije pogledao tu famoznu straincu i odusevio se. Veliki vodja ima na svakoj stranici klip sa njegovim govorom.
Jos radnici firme Alba nisu suspendovani za ove lose rezultate????
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Slavimo titulu na kraju sezone

- invincible1921
- Kontakt:
Pa jel moguce da niko nista ne govori...jedino objasnjenje je EGOIZAM po meni. Kad je nesto dobro eto misketa eto ovog eto onog, sad kad je lose nidje nikoga...Ja sam glavni i odgovorni za sve, ali nisam odgovoran za lose
=\_1921_/=
Miske sredio u savezu da nas malo suspenduju da igramo bez publike 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zanimljivo da ce posljednja utakmica sto ce ova uprava biti na celu kluba biti igrana na praznoj izgradjenoj Grbavici, ironicno.
Bojim se da ova "šutnja" je više plod toga što ni oni sami ne znaju šta da urade nego toga da "ne smiju" da se oglase. Volio bih da me demantuju, jer slomi ova neizvjesnost.
- MocMahale444
Trpili smo ih dosta. Mislim bilo je onih sto bez razloga su napadali upravu ali sad je valjda gotovo.
Nemaju pojma kako uzeti trofej.
Nemaju pojma kako uzeti trofej.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Juniori jesenji prvaci

Javili su se napokon 

U Shop FK Željezničar na stadionu Grbavica ponovo je dostupan domaći dres našeg kluba u veličinama L, XL i XXL. Dres možete naručiti i putem interneta (http://shop.fkz.ba) i putem telefona 033 979 999.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jesi naručio brate?Osim13 je napisao/la:Javili su se napokon
U Shop FK Željezničar na stadionu Grbavica ponovo je dostupan domaći dres našeg kluba u veličinama L, XL i XXL. Dres možete naručiti i putem interneta (http://shop.fkz.ba) i putem telefona 033 979 999.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Treba nazvat ovaj broj i pitat je li se Oda napokon razbudio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja zvao da pitam jel pare idu u klub ili u Megamix kae ona isto ti je to
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I onda kaze nema titula, prvih mjestabraco je napisao/la:Juniori jesenji prvaci![]()

Dusmani Miske, ne slusaj ih.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.