MocMahale444 je napisao/la:Znaci tako, dobro samo da znam.samirr je napisao/la:Jer sam obecao da nikog necu stediti.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
MocMahale444 je napisao/la:Znaci tako, dobro samo da znam.samirr je napisao/la:Jer sam obecao da nikog necu stediti.
Što će ti?MocMahale444 je napisao/la:Pozdrav za Samira najjaceg insana na ovoj temi. On pa knjizevnik.
Nego samo u boj se ide kad povede kucni prag. Ovi su nas neki izdali.
Ban ko ban, krivi smo posebno neki ali Samirr nije bio kriv ko ni MortemHz za kojeg ide golem pozdrav.
Helleru javi se.
FrancescoTotti je napisao/la:Ovaj gonzales pise samo kad heller ban dobije![]()
Kome ti da je medvjed?samirr je napisao/la:Acika javi se ? Zašto svi nismo dobili ban barem po 7 dana. Neki su ovdje zašticeni ko polarni medvjed ! Pozdrav za Muhu , amazon manje piše na ovoj temi kako mu je muha ocitao bukvicu. Donna se malo smirila.
Previše se vjerovalo Slobodi..
I evropa extra .
Ko god nije dobio ban a trebao je. Nije medvjed nego međed.pinoglavi je napisao/la:Kome ti da je medvjed?samirr je napisao/la:Acika javi se ? Zašto svi nismo dobili ban barem po 7 dana. Neki su ovdje zašticeni ko polarni medvjed ! Pozdrav za Muhu , amazon manje piše na ovoj temi kako mu je muha ocitao bukvicu. Donna se malo smirila.
Previše se vjerovalo Slobodi..
I evropa extra .
Šalim se samire, šta ćeš, neki ovdje bacaju šuplju da su dobri s acom a drugi šute i mutesamirr je napisao/la:
Ko god nije dobio ban a trebao je. Nije medvjed nego međed.
Pišem ja non stop, samo na drugim temamaFrancescoTotti je napisao/la:Ovaj gonzales pise samo kad heller ban dobije![]()
Dobar sam ja sa acikom , sebe sam banovao. A ostavio sam DoeTZ i Wobly-a od naših i neke pitare sam poštedio.pinoglavi je napisao/la:Šalim se samire, šta ćeš, neki ovdje bacaju šuplju da su dobri s acom a drugi šute i mutesamirr je napisao/la:
Ko god nije dobio ban a trebao je. Nije medvjed nego međed.
High je napisao/la:Kad bi, kojim čudom, @Alipasino našao put do ovog topraka, mislim da bi nastao opći haos.
Logicno da imaju, bio ja do petka 13-og.gonzales je napisao/la:![]()
![]()
Zar imaju i tajni modovi?
Imaju i izdajice.gonzales je napisao/la:![]()
![]()
Zar imaju i tajni modovi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.