Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Slabo cemo ovdje zabiti golova, ovo koliko vidim igra se na Ronalda da on zabija, a to ne valja. Ovo me podsjeti na tekmu Zeljo-Zmaj od Bosne 4:4 kad se stelilo da Vazda bude najbolje strijelac, a da pritom Zeljo ne pobijedi 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nauciti citirati je podvig, a bas me interesuje kako to da nisi banovan zbog psovanja majki nakon ispadanja od Bayernaemir18 je napisao/la:Ma nisam otisao nigdje, nego mi se ne sjedi 4 sata na forumu da docekujem ko ce sta napisati. Nije mi 15 godina jbg.adriano_leite je napisao/la:nanek je napisao/la:Rece mu raul 2 3 rijeci i nestade adrianoOtisao do apoteke po leksilium
Ako Mou ovako nastavi a 20 godina je mladji od Fergusona, sta mi imamo vise o cemu pricati ?
Evo podaci za Chelsea:
2004/2005 potrosio 142 miliona funti, zaradio 2 miliona funti
2005/2006 potrosio 80 miliona funti, zaradio 29 miliona funti
2006/2007 potrosio 83 miliona funti, zaradio 41 milion funti
2007 potrosio oko 32 miliona funti (dok nije otjeran)
Inter:
2007 kada je dosao potrosio 35 miliona funti, jbg. nije imao vremena za vise, prodao 12 miliona funti
2008/2009 53 miliona funti, prodao 6 miliona funti
2009/2010 83 miliona funti, prodao Ibru za 63 miliona funti
Real Madrid:
prva sezona 83 miliona funti, prodao 8 miliona funti
druga sezona 48 miliona funti, prodao 7 miliona funti
Eto toliko o tome kako malo taj trosi, taj najveci trener svih vremena.
e moj @adriano kad sve ovo fino navede, a gdje je ovdje Porto da li je i tu trosio astromske cifre, pa covjek je sa Portom osvojio kup uefa, a naredne godine i ligu sampiona i sva takmicenja u portugalskom prvenstvu ...

Sto se tice mog posta, rijec je o 3 lige koje su bile lige petice, zbog toga je to navedeno

Edit: Genghis, adriano trola? Pa ti si profesor trolanja za mene

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
jao sekunda da ga da ronaldo
, slabo igramo totalno

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jbt lose igre,Granada me je odusevila u prvom poluvremenu
Inace nadam se da ce im Jose malo hebati mamu na poluvremenu da ne moram da gledam ovo vucanje po terenu nakon proslavljene titule,odbrana nam je strasna

Inace nadam se da ce im Jose malo hebati mamu na poluvremenu da ne moram da gledam ovo vucanje po terenu nakon proslavljene titule,odbrana nam je strasna

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ukoliko Mou zeli do 100-tke morace reagirat na pauzi.
Svi su odigrali prilcno lose.Ja bi volio vidjeti Alonsa u 2. poluvremenu.
Ovi klinci su izgleda dzabe dosli...Nema njima minuta dok je ovaj rezultat na semaforu
Svi su odigrali prilcno lose.Ja bi volio vidjeti Alonsa u 2. poluvremenu.
Ovi klinci su izgleda dzabe dosli...Nema njima minuta dok je ovaj rezultat na semaforu

Sretno zmajevi!!
Bez ikakvog prigovora Mourinhu što je stavio Albiola desno, sigurno je imao svoje razloge, ne mogu a da ne spomenem koliko su loši igrači od kojih očekujemo više.
Marcelo - RUPA u odbrani, nevjerovatno je loš. Carvalho, vidi se na njemu da nije dugo igrao i da godine čine svoje.
Definitivno najgori Kaka i Di Maria. Ne želim sitničariti ili srati previše, ali ljudi, Di Maria nije odigrao dobro od Nove godine i to je veliki problem. Izgubio je previše lopti i nikako da nauči igrati desnom nogom. On i Kaka najgori. Benzema prosječan, Granero također, Sahin ne mogu mu ništa reći kad nikad ne igra.
Idem vani, ne želim ovo više gledati, ne znam ni zašto sam ostao uopće gledati utakmicu u kojoj se znalo da ćemo igrati sa ovakvim sastavom.
Nadam se da Kaku nećemo dogodine gledati u Realu.
Marcelo - RUPA u odbrani, nevjerovatno je loš. Carvalho, vidi se na njemu da nije dugo igrao i da godine čine svoje.
Definitivno najgori Kaka i Di Maria. Ne želim sitničariti ili srati previše, ali ljudi, Di Maria nije odigrao dobro od Nove godine i to je veliki problem. Izgubio je previše lopti i nikako da nauči igrati desnom nogom. On i Kaka najgori. Benzema prosječan, Granero također, Sahin ne mogu mu ništa reći kad nikad ne igra.
Idem vani, ne želim ovo više gledati, ne znam ni zašto sam ostao uopće gledati utakmicu u kojoj se znalo da ćemo igrati sa ovakvim sastavom.
Nadam se da Kaku nećemo dogodine gledati u Realu.
CAMP MOU!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma nisu bre loši, likovi su još uvek p'jani... 

Di Marija me strasno nervira,jbmu misa pa on ne zna primiti loptu desnom nogom a kamoli dodati njom.Isti Baljic
Kaka,izgleda da je sazrio za odlazak,dosta cesto sam mjenjao misljenje o njemu,ali izgleda da vise nemam vremena da ga promjenim,odlazak je najbolja opcija
Granero je los citavu sezonu,strasno je nakon Alonsa gledati ovog kloca na njegovom mjestu
Sahin nije sastavio tri utakmice kako treba,ne treba mu suditi
Albiol je najveci flop u ekipi,nista lik s loptom ne zna
Carvalho totalno van forme

Kaka,izgleda da je sazrio za odlazak,dosta cesto sam mjenjao misljenje o njemu,ali izgleda da vise nemam vremena da ga promjenim,odlazak je najbolja opcija

Granero je los citavu sezonu,strasno je nakon Alonsa gledati ovog kloca na njegovom mjestu

Sahin nije sastavio tri utakmice kako treba,ne treba mu suditi

Albiol je najveci flop u ekipi,nista lik s loptom ne zna

Carvalho totalno van forme

Ljudi ovo veceras nelici ninasta,di maria ja trebao izaci na poluvremenu, neznam zasto albiol po boku
,tesko cemo veceras dati gol 
Edit: precka

Edit: precka

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
AAAAAAAAAAAAAAAA
meni je najgore sto ovaj jadni varane ispada glup sa ovom trojcom nazad
ne zna se ko je gori, carvalho,albiol, ili marcelo!
meni je najgore sto ovaj jadni varane ispada glup sa ovom trojcom nazad

konacno, bar da ne izgubimo, al eto uze lessi pichici

bio korner, ovaj Moses vuko Ronalda oborio ga prilikom izvodjenja korneraMARCELO je napisao/la:Kakav je bio penal?? (ukratko)
Taman malo izadjo i...![]()
Korner za real frajer se objesio za ronalda oborio ga na zemlju i penal,nesto poput onog za farsu protiv milana samo sto je ovaj bio sto posto!MARCELO je napisao/la:Kakav je bio penal?? (ukratko)
Taman malo izadjo i...![]()

tooooooooooooooooooooooooo

edit: a sad mi ih je zao dobro su ljudi odigrali evo dobise i 2 crvena na kraju idemo po 100-ku

edit: a sad mi ih je zao dobro su ljudi odigrali evo dobise i 2 crvena na kraju idemo po 100-ku
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 05 maj 2012, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
idemo po 100 pts DALE MADRIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A sta ce bas se ponadali
A izgleda da im je ipak mou hebo nesto na poluvremenu! I izbacio sminekere a ubacio 3 strasna izmjene! Koje su i donijele ovaj preokret!!

100 BODOVA!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
vjerujte mi kada kažem da je ovo bila ne zaslužena pobjeda Reala, stajanje na terenu - bijedno, akcije - bijedno, suđenje - opet bijedno, u istom napadu granadi ne sviraju ruku da je njihova lopta, Realu da, apsurd veliki
Vidi se da su ove zamjene Reala zasluženo na klupi
treba njima utakmica i utakmica da igraju da bi se poboljšali 

Vidi se da su ove zamjene Reala zasluženo na klupi

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sreca teska
Granada ovo nije zasluzila
Benitez pogodi suca na kraju,10 utakmica kazne ga ceka najmanje 

Granada ovo nije zasluzila

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.