ma onu statistiku koliko je ko dao sa den2014.ehf-euro.commasteRofPoker je napisao/la:Sta ti treba,lakse je da ti napisemo?Vandelanoite je napisao/la:mozel neko zalijepiti onaj match report danska austrija preko moba sam
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
ko je ovaj sto prenosi na BHT Spance i Norvezane, upropasti prvenstvo 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Fantasista
- Kontakt:
Lik je katastrofa, ja baš krenuo da ga komentarišem ali vidim već ste ga uzeli na zub 

ma izvinjavam se, naletio na tvoj post nakon što sam vidio da je oba iksa prvotno predložio miky..reha87 je napisao/la:ne razumijem uopste prirodu tvog posta, zelenim jer mi je drago normalno sto sam uhvatio x-eve, u svakom sam postu zahvalio mikiju jer on i jest predlozio...bevanda4 je napisao/la:reha87 -
zeleniš parove koje je miky predložio prije tebe![]()
i nije ti neko likovanje ako ćemo iskreno
a poenta je da likovanje bude minimizirano da ga neko pogresno ne shvati...
a još sam bio pod dojmom pada na svom tiketu.. Nisam htio vrijeđati, isprike još jednom..
U desetom selu živi Antuntun!
Posteno, sve ok, pozzbevanda4 je napisao/la:ma izvinjavam se, naletio na tvoj post nakon što sam vidio da je oba iksa prvotno predložio miky..reha87 je napisao/la:ne razumijem uopste prirodu tvog posta, zelenim jer mi je drago normalno sto sam uhvatio x-eve, u svakom sam postu zahvalio mikiju jer on i jest predlozio...bevanda4 je napisao/la:reha87 -
zeleniš parove koje je miky predložio prije tebe![]()
i nije ti neko likovanje ako ćemo iskreno
a poenta je da likovanje bude minimizirano da ga neko pogresno ne shvati...
a još sam bio pod dojmom pada na svom tiketu.. Nisam htio vrijeđati, isprike još jednom..
ja bi' sa više osećaja prenosio 3. Mauritanijsku ligu u skvošuFantasista je napisao/la:Lik je katastrofa, ja baš krenuo da ga komentarišem ali vidim već ste ga uzeli na zub

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Lindberg,Sondegard i Szilagyi kako stoje?
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- Fantasista
- Kontakt:
Ma bitno je da čovjek zna da igrač ima top u ruci i da je dvorana akustična 

na nogamaVandelanoite je napisao/la:Lindberg,Sondegard i Szilagyi kako stoje?
- masteRofPoker
- Kontakt:
@miky ziv bio hoce li se raspucati ovi Danci ako nista. 

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
sporo se nekako igra, dosta tromomasteRofPoker je napisao/la:@miky ziv bio hoce li se raspucati ovi Danci ako nista.
To je i interesanto,haj prenosi ono ciscenje leda sa metlom dok ono okruglo ide naprijedKaunas je napisao/la:ja bi' sa više osećaja prenosio 3. Mauritanijsku ligu u skvošuFantasista je napisao/la:Lik je katastrofa, ja baš krenuo da ga komentarišem ali vidim već ste ga uzeli na zub

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta je sa ovoga Kjelinga (NOR) kakav je on igrac vidim 0 dao na pol a treba 4 za over

2,0,2Vandelanoite je napisao/la:Lindberg,Sondegard i Szilagyi kako stoje?
jedan savjet nikad nemoj igrat over na igrača ako se očekuje da će njegova momčad zabiti 20-tak pogodaka,tako bar ja odabirem igračetelevizor je napisao/la:Sta je sa ovoga Kjelinga (NOR) kakav je on igrac vidim 0 dao na pol a treba 4 za over![]()
![]()
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma dobro, imam na tiketu over 30,5 Dance, samo neka oni nastave zabijati u napadu.zgmiky je napisao/la:sporo se nekako igra, dosta tromomasteRofPoker je napisao/la:@miky ziv bio hoce li se raspucati ovi Danci ako nista.
curling, nemoj toga Bgt, ja ne kontam kako je ono nekom zanimljivoOtelo je napisao/la:To je i interesanto,haj prenosi ono ciscenje leda sa metlom dok ono okruglo ide naprijedKaunas je napisao/la:ja bi' sa više osećaja prenosio 3. Mauritanijsku ligu u skvošuFantasista je napisao/la:Lik je katastrofa, ja baš krenuo da ga komentarišem ali vidim već ste ga uzeli na zub

15.10.2013.
ja nisam stigao da odigram spance over a mislio sam da oni 100000% idu preko 30 golova (poludio sam kad sam vidio da su u 20:15 poceli) i odigram samo dance over i lazio 1x

4-0 o'sullivan..bevanda4 je napisao/la: Htio vam predložit večeras o'sullivana na kvotu 1.66 da će vodit u prva 4 frejma.. Al čemu?!? Pa kakve sam sreće, Milkins će ga razguzit na kvotu 6-7.
junhui mi je toliko narušio samopouzdanje maloprije, da na kraju nisam ni uzeo ovaj poklon kladionica..
U desetom selu živi Antuntun!
- masteRofPoker
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:
rokaj odmah na austriju over 11.5 1.pol biti će tu puno golova
Bravo @miky ! Ja glupan vezem s ovom drugom utakmicom, ali dobro uhvatio sam hendikep na Dance za poluvrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.