BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
izuzetno glupa osoba, obični divljak
- QUARTERBACK
- Kontakt:
**** ja igraca koji prica onoliko i nervira se a igra tenis fol profesionalno ha ha ha psiha ti je kurcina decko pocinjem da mislim da je ladecima bio u pravu sto se tebe tice
- Partenopei
- Kontakt:
Ne znam od muke sta da radim sada. Ovo ce biti choke godine definitivno.
- akisarajevo92
- Kontakt:
jeste da je zajebo ozbiljno, al zalosno je ovo citati, dok je vodio bio je Damir Federer, Ferrer, Nadal, a onda odjednom komentari ostavi se tenisa, patuljak itd
Kod Bošnje nema sredine, ili si gornji ili donji
Don't believe the hype.
Sta kae ovaj poce masat, odakles ti, cuj masat
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Jedino na Damira moze kvota za 15 minuta skocit sa 1,3 na 7,5.. jbt ko da je dva seta izgubio u tih 15 minuta
This time next year we'll be millionaires.
delinjo je napisao/la:ma nikakvi problemi sa psihom nego nedostatak servisa ,kakva psiha bolan covjek odlicno igrao razmjene,jednostavno nema lakih poena na servisu ,i ne mozes igrati preozbiljan tenis bez servisa ,ko god kaze da moze taj pojma nema o tenisu...i zato ce maksimum biti kolo dva ...a Damir je kapacitet mozda i za vise da ima taj **** servis...ali sta sad nema i gotovo
ma daj, pa sve same neforsirane kod damira... cisti plod frustracije
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
akisarajevo92 je napisao/la:jeste da je zajebo ozbiljno, al zalosno je ovo citati, dok je vodio bio je Damir Federer, Ferrer, Nadal, a onda odjednom komentari ostavi se tenisa, patuljak itd

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- NoName
- Kontakt:
Trebao dobiti 3:0 a on ce izgubiti. Stvarno je nevjerojatan.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
Stvarno bolesnik teze vrste !
uupravo tako,sasvim solidan igrac je damir cak i dobar u nekim segmentima sa nedostatkom servisa ,i sa tim nedostatkom se ne moze igrati protiv boljih tenisera,protiv onoih srednjih i nekako ,a lose dobija i to je tako...da je preko puta igrac koji ima bolji servis od Goffana ovo biu 3 seta otislo i za sat vremena bilo gotovo...nego eto ljudi naprave nekad od njega Federera bespotrebno...sasvim solidan igrac ...akisarajevo92 je napisao/la:jeste da je zajebo ozbiljno, al zalosno je ovo citati, dok je vodio bio je Damir Federer, Ferrer, Nadal, a onda odjednom komentari ostavi se tenisa, patuljak itd
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
ma zakucaj je u mrezu yebi joj mater
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mrka kapa. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
aferim svima vama koji ostajete da ispratite ovo, ja ne mogu nema boga
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
BORI SE AL JBG NIJE DOVLJNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
- Blue_He4rt
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:jeste da je zajebo ozbiljno, al zalosno je ovo citati, dok je vodio bio je Damir Federer, Ferrer, Nadal, a onda odjednom komentari ostavi se tenisa, patuljak itd
To ti je nas famozni mentalitet.Ali za ovo veceras itekako je opravdan, ne mozes jbt ovako gubiti meceve....
Chelsea F.C.
nista nije gotovo
hajde majstore!
hajde majstore!
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 20 jan 2016, 04:23, ukupno mijenjano 1 put.
problem je sto ni kod Damira nema sredine zato su komentari takvi, veci dio seta igra perfektno a onda kao da sam ja usao na teren, triput sam reket u ruci drzao u zivotu i razumljivo bi bilo da ja onakve greske pravim ali on, nevjerovatne stvari sviju mi
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 20 jan 2016, 04:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- Partenopei
- Kontakt:
Dajte link za Mirzu zivota vam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.