Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Upravo je Vugda objasnio najbolju mogucu poziciju za Kuyta narednih sezona, pushtanje muzike u svlacionici
Vugdalic dominira!
Vugdalic dominira!
nema potpisa
N'Gog 

Hairlija do subote.
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
RealnoAdmir_Sa je napisao/la:Upravo je Vugda objasnio najbolju mogucu poziciju za Kuyta narednih sezona, pushtanje muzike u svlacionici
Vugdalic dominira!

Joj Ngola pa ja bi ono zabio

Losa utakmica skroz , nadam se da cemo uspjeti dati barem jedan gol
ko drugi nego Meireles
Od cijele ekipe jedino je Kelly pokusavao nesto ostali KATASTROFA ... onog Joe Colea kao da je neko natjerao da igra, ostali ne vrijedi komentarisati
Posto je Lucas Letva poznat po presjecanju napada i agresivnosti , savjetovao bi Kinga da u nastavku stavi Letvu da cuva Davida Nogu, jer ovaj drugi previse dribila i gubi lopte, a ovako ce i Letva biti koristan ...
Moj Rafa gdje ga iskopa da mi je samo znati, Skoro je za njega u ovim godinama Ronaldo bio

Posto je Lucas Letva poznat po presjecanju napada i agresivnosti , savjetovao bi Kinga da u nastavku stavi Letvu da cuva Davida Nogu, jer ovaj drugi previse dribila i gubi lopte, a ovako ce i Letva biti koristan ...

Moj Rafa gdje ga iskopa da mi je samo znati, Skoro je za njega u ovim godinama Ronaldo bio

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Poprilično sam razočaran 1.poluvremenom !
Imali smo nekoliko lijepih šansi prije svega oni pokušaji Meirelesa i N'Goga (
) te udarac glavom Kyrgiakosa ali igra je dosta loša.Ne može sam Meireles vući naprijed,Poulsenu treba dati kompas nek se snađe i vidi gdje je.
Treba nešto promijeniti Sparta nije nimalo bezopasna momčad,imali su nekoliko finih prilika na svu sreću prije svega ono istrčavanje Reine u prazno nije iskorišteno.
Carra se spremao tako da očekujem da će on ući i nadam se da će Kenny uraditi nešto pametno.

Imali smo nekoliko lijepih šansi prije svega oni pokušaji Meirelesa i N'Goga (

Treba nešto promijeniti Sparta nije nimalo bezopasna momčad,imali su nekoliko finih prilika na svu sreću prije svega ono istrčavanje Reine u prazno nije iskorišteno.
Carra se spremao tako da očekujem da će on ući i nadam se da će Kenny uraditi nešto pametno.

FK Pjetlovi
Joj ovih komentatora gdje njih nafatase da komentaerisu , cuj Keny Daglas
pa majka mu stara od koga su to culi
A ovaj trnokop u napadu ne treba ni komentarisati , slozio bi se sa jednim od predhodnih postova gdje je neko rekao da je bolje poceti sa 10 igraca nego sam N'gog-om u timu , to je tacno 100%

A ovaj trnokop u napadu ne treba ni komentarisati , slozio bi se sa jednim od predhodnih postova gdje je neko rekao da je bolje poceti sa 10 igraca nego sam N'gog-om u timu , to je tacno 100%

N'gog je placen 1,5 miliona funti, ne znam sta ocekujete od njega 

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Lose prvo poluvrijeme, prije svega ne smijemo Sparti dozvoljavati prilike za kontru...imali su 2 u prvom poluvremenu.
A dalje da ne govorim, Ngog....
A dalje da ne govorim, Ngog....

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Sabahudin reče Roy Hadžson, valjda čovjek misli da je bio na hadžu 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ocekujemo da ga protjeraju iz Engleske a ne samo iz kluba ... onaj ko se usudio za ovu letvu ponuditi preko 100 hiljada nije normalan a vec znamo da nije ...VELA je napisao/la:N'gog je placen 1,5 miliona funti, ne znam sta ocekujete od njega

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
WBA je na ljeto poslao ponudu za Ngoga u iznosu od 6-7 miliona što je odbijeno i bolje jer Roy svakako ne bi znao šta uraditi s parama tj. kupio bi Zokoru ili Germu
KELLY jedan od lošijih danas!

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Očekujem da bar zna udariti loptu !VELA je napisao/la:N'gog je placen 1,5 miliona funti, ne znam sta ocekujete od njega

Evo već 2. velika šansa (iz koje bi 90% )fudbalera zabilo gol.

FK Pjetlovi
šta vam radi ovaj Ngog
udarit lopte ne zna
i igra u Liverpoolu 

Carlo je napisao/la:WBA je na ljeto poslao ponudu za Ngoga u iznosu od 6-7 miliona što je odbijeno i bolje jer Roy svakako ne bi znao šta uraditi s parama tj. kupio bi Zokoru ili Germu![]()
Ja i ti ne gledamo drug istu utakmici, jedino po toj desnoj strani smo i bili opasni kad on probije ...

Ja gledam ovo i nas Brazilac u 5 minuta gubi dvije lopte opasne , i cudim se kako neko ima smisla napisati da on nesto zna

- King Kenny
- Kontakt:
Dirče nemoj zapocinjat oko brazilca opet Shankly-a ti....Dirk je napisao/la:Carlo je napisao/la:WBA je na ljeto poslao ponudu za Ngoga u iznosu od 6-7 miliona što je odbijeno i bolje jer Roy svakako ne bi znao šta uraditi s parama tj. kupio bi Zokoru ili Germu![]()
Ja i ti ne gledamo drug istu utakmici, jedino po toj desnoj strani smo i bili opasni kad on probije ...![]()
Ja gledam ovo i nas Brazilac u 5 minuta gubi dvije lopte opasne , i cudim se kako neko ima smisla napisati da on nesto zna

Evo sad ce Spearing da donese prevagu i da postigne jedan pogodak sa distance...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
mislite li vi go davat'? 
Moj N'gog, Ševko Okić je za tebe izmislio fudbal!

Moj N'gog, Ševko Okić je za tebe izmislio fudbal!

Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 24 feb 2011, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Samo se nadam da ovi nemaju u planu da prenose produzetke,eventualno nek se ukljuce na penale ako budumandraX je napisao/la:mislite li vi go davat'?

Zabijajte ba

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Fuerza, Jabroni, Lekqqq1921, nerkolfc, SoloControTutti, StevieG8, THEC, tutankamon1905 i 45 gostiju.