NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
90% igrača Bosne radi kod Nurde , samo Prljača nije radio ne vjerujem da bi ostali otisligradacac10 je napisao/la:Sta je sa Vedada Omeragica, nekad je trpao golove najjacim u Premijer Ligi? Jel se i on posvadjao s upravom pa zavrsio karijeru ili sam od sebe?
Ne znam koliko ste upoznati, ali stizu reflektori na pomocni sa led rasvjetom, tako da ce igraci trenirati i navecer.
-
- Kontakt:
Combe obezbijedio reflektoreGradacacC je napisao/la:Ne znam koliko ste upoznati, ali stizu reflektori na pomocni sa led rasvjetom, tako da ce igraci trenirati i navecer.

-
- Kontakt:
Radi se krov na trebini,dolazi semafor i plasticna trava u proljece

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Stizu mega pojacanja izgledan je povratak Ordagica, Bogdanovica, Vasilica, Husica, Diate, takodje kao moguce pojacanje u napadu se spominje Kajkut ili Hadzic iz Olmpica....prvi favoriti za ulazak

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Kako nam je čombe postao predsjednik kluba samo nam se lijepe stvari dešavaju. Evo baš mi je jedan prijatelj (novinar) rekao da se Ratko Ninković vraća u klub

-
- Kontakt:

Ko o cemu **** o postenju. Sve to sa cim se sad sprdate i sto vam je u domenu naucne fantastike ste nekad imali(sem evrope). Ko se zadnji smije najslade se smije. A sad imate mahanje do daljnjeg najvjerovatnije do druge sjever. A to o cem mastate samo mlijeko prije spavanja.

- theboss_RD07
- Kontakt:
Vjerovatno. Naucili smo da izadjes iz te svoje rupe samo kad treba pljuvatcombe je napisao/la:Ko o cemu **** o postenju. Sve to sa cim se sad sprdate i sto vam je u domenu naucne fantastike ste nekad imali(sem evrope). Ko se zadnji smije najslade se smije. A sad imate mahanje do daljnjeg najvjerovatnije do druge sjever. A to o cem mastate samo mlijeko prije spavanja.![]()
![]()
![]()
⭐
-
- Kontakt:
Bufon
Alves Ramos Umtiti Marcelo
Modric Matic Iniesta
D.Costa Ibrahimovic Doro
Nova Zvijezda sezona 2017/18
Modric Matic Iniesta
D.Costa Ibrahimovic Doro
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- theboss_RD07
- Kontakt:
batigol777 je napisao/la:Bufon
Modric Matic Iniesta
D.Costa Ibrahimovic Doro

Griezmann joker s klupe ako se doro slucajno umori u 90.
⭐
Imal sta novo
ma nasa najveca mana kluba je predsjednik....predsjednik bi trebo ojacavat upravni odbor dovodit fanancijski mocne ljude u upravu itd...a kolko znam da nas predsjednik od toga nista ne radi...cast pojedincima dole u upravi, pogotovo piski al ostali su nezainteresovani a on je u nemogucnosti uraditi nesto vise bez njih
daj piska imal informacija kad stize trener poacanja reflektori
http://bhsport.net/ko-ce-na-klupu-zvijezde/ nisam vidio ovaj clanak do sada, al ako su ovi svi bili u izboru kako dodje ovaj Magazin. svaka cast njemu al mislim da je najbolji izbor bio Odovic s njim na celu ja bi se smio zaklet u visi rang ovako je to samo prica od koje nema nista
-
- Kontakt:
Magazin se nije jos dogovorio s zvijezdom,odovic je preskup
Nema nam piske vjerovatno jer je mrtvilo i raskol u redovima najbolje uprave u historiji NKZ. Kad uspiju zašit rupe javit će se sa pričom da napadamo PL .
Hoćel bit besplatnih buseva i hoćel nam sad travnik pusit?
Upssss , izvinjavam se nisam.kompetentan jer ipak nisam nasao sponzora i marke ulozio u klub. A ovog combeta treba našutat i utušit u gradašnici ili u onoj smrdljivoj smjesi koja se baca iz nurdine mljekare.
Hoćel bit besplatnih buseva i hoćel nam sad travnik pusit?
Upssss , izvinjavam se nisam.kompetentan jer ipak nisam nasao sponzora i marke ulozio u klub. A ovog combeta treba našutat i utušit u gradašnici ili u onoj smrdljivoj smjesi koja se baca iz nurdine mljekare.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Vaš Abid Mujagić je na probi u Inter Zaprešiću prva hrvatska nogometna liga.Može par riječi o njemu.Kvalitete,nedostaci i to.
Zna li neko sta je sa Mujagic Dz., Kolakom i Vernesom cujem dosta ih ekipa zeli, hoce.li ostati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.