Od kad niko kroz tebe nije prošao?rasavoje je napisao/la:Muha, prodji kroz njih malo, imas moju dozvolu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Od kad niko kroz tebe nije prošao?rasavoje je napisao/la:Muha, prodji kroz njih malo, imas moju dozvolu.
Sve ti ludo Hahahahahhahahahahahahahahhahaahanewborn je napisao/la:Od kad niko kroz tebe nije prošao?rasavoje je napisao/la:Muha, prodji kroz njih malo, imas moju dozvolu.
Sad je "njih" a prije toga je bilo "nas"rasavoje je napisao/la:Muha, prodji kroz njih malo, imas moju dozvolu.
Jesu li ovo Čovićevi pseudoMostarci iza ove hanume?Cocaine je napisao/la:Malo offa. Drama fotka
Eno ja sad kriva.MocMahale444 je napisao/la:Ona mala pitarka se javlja a zbog nje licno sam dobio ban I otisao mi acc niz vodu.
Nisu brato vidis da su kod ovih na slici glave normalno oblikovaneHigh je napisao/la:Jesu li ovo Čovićevi pseudoMostarci iza ove hanume?Cocaine je napisao/la:Malo offa. Drama fotka
rasavoje je napisao/la:Eno ja sad kriva.MocMahale444 je napisao/la:Ona mala pitarka se javlja a zbog nje licno sam dobio ban I otisao mi acc niz vodu.
Trola malaCocaine je napisao/la:Malo offa. Drama fotka
Zanimljiv si danas pravo, nastavi. Dobre forice bas.SlevinKelevra je napisao/la:Jedno je sigurno: Petrovicu nece bili lako ispod strogih ali i pravednih tribina Kosevskog stadiona.
Pa, kako necu bitijoker90 je napisao/la:
Zanimljiv si danas pravo, nastavi. Dobre forice bas.
Ma nije Slavko gurbet, znalo se da nece kod vas.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, kako necu bitijoker90 je napisao/la:
Zanimljiv si danas pravo, nastavi. Dobre forice bas.Samo dobro sto kod nas nije dosao, i mene bi slag strefio.
Ma, nece Hurtic docekati ni drugu utakmicu protiv Cele. Osim ako vam Dino namjerno ne bude kontru udarao, pa da ga ostavi na klupi sto duze namjerno.joker90 je napisao/la:
Ma nije Slavko gurbet, znalo se da nece kod vas.Nadam se da ce iduce godine 4 puta nasamarati Hurtu, yebo ga Dino u pakas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.