ne kazem da se nisu ponude odbile, ali ovolike cifre sigurno nisu...
izvor blizak klubu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pozdrav Živinicama sa AP-a!umene zeljo je napisao/la:BESLIJA MIRSAD JEDAN JE OD NAS TM87-ZIVINICE!!!!
ovim postom je sve receno ne znam kako neko moze da povjeruje u ove gluposti koje pisu borovina i kompanija sjetite se samo kad su pisali da ce beslija preci u celik vjerovatno su i tada imali izvor blizak klubu koji je zelio ostati anonimanSeyo_TM je napisao/la:skoro pola miliona po sezoni u 31. godini, igracu iz nase lige...i jos vjerujete borovinama i tajnim izvorim...kako ste samo naivni![]()
ne kazem da se nisu ponude odbile, ali ovolike cifre sigurno nisu...
izvor blizak klubuzeljeznica? moscanica?
De bolan, Seha je kapiten i vjeruj da se nece nista promjeniti!cassanova je napisao/la:On je tip Mulalića, jest' da je Edis bio "ekspolzivniji" ,, dok je Šeha blag ,nezna da vodi ekipu npr. kao što je to radio Edis, Mirsad ima iskustva i siguran sam da bi znao dobro da vodi ekipu na Evropskim takmičenjima.MIRSAD BEŠLIJA!
neces vjerovati Seha je za mene institucija jer on u ovom trenutku nosi traku oko ruke a sve drugo je podrivanje kapitena naseg kluba.Drugo upalite se nakon teksta koji nema veze sa stvarnoscu slazem se da je Mirso dobar i covjek i igrac al ne treba degradirati naseg kapitenadrop je napisao/la:Mulalić i Bešlija su ,za mene, institucijeljudine u svakom pogledu i naravno da Bešlija treba da bude kapiten i uzor ovim mlađim igracima...covjek je svakako to zaslužio.
Nemam ja apsolutno ništa protiv Šehe, cak mi je drag lik i korektan momak...ali mislim da kapitenska traka treba da ide na ruku Bešlije - moje mišljenje...mada se niko od nas forumaša ništa ne pita oko toga, bice kako Šef odredi.pile87 je napisao/la:neces vjerovati Seha je za mene institucija jer on u ovom trenutku nosi traku oko ruke a sve drugo je podrivanje kapitena naseg kluba.Drugo upalite se nakon teksta koji nema veze sa stvarnoscu slazem se da je Mirso dobar i covjek i igrac al ne treba degradirati naseg kapitenadrop je napisao/la:Mulalić i Bešlija su ,za mene, institucijeljudine u svakom pogledu i naravno da Bešlija treba da bude kapiten i uzor ovim mlađim igracima...covjek je svakako to zaslužio.
Ovo pored škole vidio sam danas sam prolazio pravo dobarAnnesTM87 je napisao/la:Novi grafit u centru Breze !
http://tm87-breza.com.ba
Novim grafitom u centru Breze,momci su se oduzili igracima na dobroj igri u prosloj sezoni...
Hahaha, bravo mačak, potpisujem...Seyo_TM je napisao/la:Ma sta se Amar odlucivat...odlucivat ce borovine sa pouzdanim informacijama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.