Jel to ovako trebalo da bude(tako je pisao 03.01.) i sada ni traga ni glasa ni od njega ni od ove sedmice. Osim ako su te novine Durgut i Prle. Ili je klub postao privatni pa nesmije niko nista znat ili je sve otislo u tri lijepe i dotakli smo dno a to nece niko da saopsti. Neznam sta bi trece moglo bit.reddragon001 je napisao/la:Ovako sastanak je u ovoj sedmici uprava načelnik, zatim sljedi godisnja skupstina takoder u ovoj sedmici se ocekuje izbor novog trenera i direktora.
Ima još nekih novina al sutra kad potpisu igrači ti onda su zvanično novi igrači Zvijezde.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Da nije umro nedaj Bozecombe je napisao/la:Jel to ovako trebalo da bude(tako je pisao 03.01.) i sada ni traga ni glasa ni od njega ni od ove sedmice. Osim ako su te novine Durgut i Prle. Ili je klub postao privatni pa nesmije niko nista znat ili je sve otislo u tri lijepe i dotakli smo dno a to nece niko da saopsti. Neznam sta bi trece moglo bit.reddragon001 je napisao/la:Ovako sastanak je u ovoj sedmici uprava načelnik, zatim sljedi godisnja skupstina takoder u ovoj sedmici se ocekuje izbor novog trenera i direktora.
Ima još nekih novina al sutra kad potpisu igrači ti onda su zvanično novi igrači Zvijezde.

Nedaj Boze da je umro kakav god da je nas je yebaji ga. Samo se bojim da su mu ideje rikavela kako njegove tako i onih kokosara iz uprave.
evo neka stranica objavila magazin trener

-
- Kontakt:
Combe brate , daj popusti malo dosadan si ko gnjida.
Ako ti se nesvidja otidji dole majke ti i reci ja hocu da budem trener direktor uprava nurdo sta god hoces samo popusti vise i sredi sve da bude dobro i onda reci evo ovako se radi.Ja dosadna covjeka majko draga posjecas me nanonog lika iz crtana strunfovi ili sto mrzi sve redom pa i sebe samog.
Neopravdavam napade na njega od navijaca ili bilo koga smatram da takvi ljudei trebaju zvijezdi ali
Nurdo je postavio Doru za trenera koji nema nikakve skole za to da vodi tim u pl kupio mu par utakmica i kao trener kad smo poceli prvensrvo bili smo najnespremnija ekipa u povijesti PL. I to je Nurdo , ponaso se ko krkan cupajuci pec tracu i... a zaboravio da ga je zvijezda prgurala u NS
Nekazem da je financijski nesto dobio ali to mu i netreba. I to sto smo ispali je i njegova zasluga jednim dijelom
Ako ti se nesvidja otidji dole majke ti i reci ja hocu da budem trener direktor uprava nurdo sta god hoces samo popusti vise i sredi sve da bude dobro i onda reci evo ovako se radi.Ja dosadna covjeka majko draga posjecas me nanonog lika iz crtana strunfovi ili sto mrzi sve redom pa i sebe samog.
Neopravdavam napade na njega od navijaca ili bilo koga smatram da takvi ljudei trebaju zvijezdi ali
Nurdo je postavio Doru za trenera koji nema nikakve skole za to da vodi tim u pl kupio mu par utakmica i kao trener kad smo poceli prvensrvo bili smo najnespremnija ekipa u povijesti PL. I to je Nurdo , ponaso se ko krkan cupajuci pec tracu i... a zaboravio da ga je zvijezda prgurala u NS
Nekazem da je financijski nesto dobio ali to mu i netreba. I to sto smo ispali je i njegova zasluga jednim dijelom
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Zar nije preuzeo Orasje neki dan, a ako ima istine nije los izbor. Dobijo je priznanje Podrucnog fs Doboj za najboljeg trenera u 2016 g. a to pokazuju i rezultati sa Tekstilcem, da su imali ambicije za PL ja sam siguran da bi i usli. sve u svemo ako je istina onda nije los izbor, bolji od vojvodefender13 je napisao/la:
evo neka stranica objavila magazin trener
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
nesto kontam, jest da ni sam ne vjerujem u to, jer je prosto ne moguce...al zamislite da na kraju sezone mi slavimo ulazak u PL...e to bi bilo pisanje po ovima sto su se razbijezali na kraju prosle sezone, a po najvise ovima sad sto bjeze a lafo su glumili heroje kad su ovi odlazili i pljuvali ih, a isto lice pokazase...kako bi se iljo vojvodi po faci pokenjo
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kako mozes jest toliko govana da ti ne pozli?combe je napisao/la:Nedaj Boze da je umro kakav god da je nas je yebaji ga. Samo se bojim da su mu ideje rikavela kako njegove tako i onih kokosara iz uprave.
Samo govoris ljudima 'pusti me', 'zaobidji me', 'ne diraj me', a samo prozivas narod na svakom koraku i trazis sebi kompaniju za svadje. Daj popusti nas malo, mozda bi neko i normalno diskutovao a ne moze zbog idiota ko sto si ti
⭐
Sta sam sad prozivao sto sam citirao sto je neko napisao. Dosao kraj sedmice i nista. Hamza za medije izjavi idemo na p.l.vostaje trener igraci i nakon 5 dana racku. Znaci sto god neko odozdo kaze nakon 3 dana padne u vodu. Jel i za to combe kriv.
Ma upravu si rd07 treba popustit malo, a treba i sačekat jer navikli smo da naša uprava sve što obeća i kaže sprovede u djela. (Ispadanje iz premijer lige, pa ponovno borba za prem.ligu, pojačanja koja obećaju prem.ligu, odlazak domaćih igrača, infrastruktura stoji kako stoji.theboss_RD07 je napisao/la:Kako mozes jest toliko govana da ti ne pozli?combe je napisao/la:Nedaj Boze da je umro kakav god da je nas je yebaji ga. Samo se bojim da su mu ideje rikavela kako njegove tako i onih kokosara iz uprave.
Samo govoris ljudima 'pusti me', 'zaobidji me', 'ne diraj me', a samo prozivas narod na svakom koraku i trazis sebi kompaniju za svadje. Daj popusti nas malo, mozda bi neko i normalno diskutovao a ne moze zbog idiota ko sto si ti
I sve se svodi na to imamo dugove, stara uprava je bila banda A SAD SU SVI U ZVIJEZDI IZ LJUBAVI. I tako već treću sezonu, i vi bi da diskutujete..o čemu???
Ranieri vam je tata..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ko je spomenuo upravu ili tribinu? Znas li citati?
Rekao sam mu samo da normalno diskutuje i da prestane non-stop prozivati druge clanove foruma.
Rekao sam mu samo da normalno diskutuje i da prestane non-stop prozivati druge clanove foruma.
⭐
-
- Kontakt:
Kad otopli, gdje ce po vakom kijametu trenirat.....crvenobijeli je napisao/la:Kada krecu pripreme?
-
- Kontakt:
Teretana,dvorana,ovo je idealno za fizicku spremu...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Eh za te stvari moras imat igrace....crvenobijeli je napisao/la:Teretana,dvorana,ovo je idealno za fizicku spremu...
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Prva postava je dobra uz par pojačanja i novoga mladog trenera moze se dosta napraviti ehh pitanje tko su novi ljudi u upravi koji ce potiskati financijskiTkanton je napisao/la:Eh za te stvari moras imat igrace....crvenobijeli je napisao/la:Teretana,dvorana,ovo je idealno za fizicku spremu...
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Koja prva postava?fender13 je napisao/la:Prva postava je dobra uz par pojačanja i novoga mladog trenera moze se dosta napraviti ehh pitanje tko su novi ljudi u upravi koji ce potiskati financijskiTkanton je napisao/la:Eh za te stvari moras imat igrace....crvenobijeli je napisao/la:Teretana,dvorana,ovo je idealno za fizicku spremu...
Kolak
Mujagic
Moranjkic
Mujcic
Doljancic
Music
Islamagic
Mujagic A.
Huseinbasic
Jaranovic
Hadzic (Hasanbasic)
Mujagic
Moranjkic
Mujcic
Doljancic
Music
Islamagic
Mujagic A.
Huseinbasic
Jaranovic
Hadzic (Hasanbasic)
- theboss_RD07
- Kontakt:
Upravo tako, to je samo prva postava od igraca iz prosle polusezone. Nac zamjenu za Jaranovica koji ce mozda u Radnicki, a po meni i nije nesto pokazao u prosloj polusezoni. Nac provjerenog spica, i mozda jednog-dvojicu u odbranu, bek i/ili stoper. i TO JE TO.
Trebaju nam 3 ili 4 pojacanja i bicemo ok. Po potrebi zamijenit neke koji odu, a svi ce vjerovatno za neke pare otic. Tako da ne mozemo bit u minusu nikako
Trebaju nam 3 ili 4 pojacanja i bicemo ok. Po potrebi zamijenit neke koji odu, a svi ce vjerovatno za neke pare otic. Tako da ne mozemo bit u minusu nikako
⭐
- gradacac10
- Kontakt:
Sta je sa Vedada Omeragica, nekad je trpao golove najjacim u Premijer Ligi? Jel se i on posvadjao s upravom pa zavrsio karijeru ili sam od sebe?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.