Safet Sušić - Pape

fukarezv
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la fukarezv » 12 maj 2014, 20:31

kad je okupljanje reprezentacije ? :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 12 maj 2014, 20:33

fukarezv je napisao/la:kad je okupljanje reprezentacije ? :D
15. maja

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 maj 2014, 20:33

RockyMaivia je napisao/la:Koji je broj FIFE???
225-883 :lol:

fukarezv je napisao/la:kad je okupljanje reprezentacije ? :D
u četvrtak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 maj 2014, 20:35

Pa da budemo posteni nije ni Zahirovic DR i ne znam koji su motivi ljudi koji ga prizeljkuju osim nostalgije. Zar njegov trener nije dao izjavu da Zaha na treninzima ne poznaje osnove nogometne igre. Vrlo rijetka izjava koja je od trenera data za svog igraca. Taj momak je nazalost samo uzimao vrijeme boljim od sebe(Besic).

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 12 maj 2014, 20:37

legenda reala je napisao/la:
225-883 :lol:

Ado i Safet su iz istog sela :opaopa:
StarMo nije skutorija...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 maj 2014, 20:38

drummer je napisao/la:,Medunjanin je neshvatajuci svoju ulogu koja mu je dodijeljenja(mozda i mahinalno i instiktivno) uzeo Pjanicev posao pa se Pjanic nije vidio nego samo zbunjeno trcao po terenu ne znajuci ni on sta treba da igra.Ako na ovoj budalastini Susic bude insistirao bojim se da ce nam se ponoviti ista stvar,da ce nam Pjanic ostati neiskoristen.
Pa tako je već 4-5 utakmica, ali bolidi koji nemaju blage veze o fudbalu to ne kontaju i prave od normalnih navijača neke dušmane reprezentacije i sl

Odgovor im je kako Medo ima odličnu pas igru i dobro kreira napade, pa šta će nam onda Miske i Pjana ako će Medo i napade kreirati :?
A sta reci na to nego se nasmijati,neki su manipulatori a neki stvarno ne razumiju fudbal nikako.
Medunjanin moze igrati ako Pjanic nece jer on igra istu poziciju ka Pjanic,on drugo ne zna igrati ili moze igrati umjesto Misimovica jos ofanzivnije(sumnjam da moze odigrati i priblizno kao Misimovic),ako igraju njih dvojica Medo ne moze igrati,vrlo jednostavno.Ustvari moze ali mozemo se i mi unaprijed spremiti za debakl.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 maj 2014, 20:40

dubrovnik je napisao/la:Pa da budemo posteni nije ni Zahirovic DR i ne znam koji su motivi ljudi koji ga prizeljkuju osim nostalgije. Zar njegov trener nije dao izjavu da Zaha na treninzima ne poznaje osnove nogometne igre. Vrlo rijetka izjava koja je od trenera data za svog igraca. Taj momak je nazalost samo uzimao vrijeme boljim od sebe(Besic).
Pa za ekipu koja u postavi ima Misimovića,Pjanića,Medunjanina igrač tipa Adnana Zahirovića je idealno rješenje da krpi rupe iza ove trojice i to su činjenice, ne treba mu nikakav kvalitet osim velikog kapaciteta pluća i to da zna šutnuti loptu prvom do sebe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 maj 2014, 20:40

:lol: :lol: :urnebes:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 12 maj 2014, 20:42

drummer je napisao/la:
:lol: :lol: :urnebes:
:lol: :lol:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 maj 2014, 20:48

dubrovnik je napisao/la:Pa da budemo posteni nije ni Zahirovic DR i ne znam koji su motivi ljudi koji ga prizeljkuju osim nostalgije. Zar njegov trener nije dao izjavu da Zaha na treninzima ne poznaje osnove nogometne igre. Vrlo rijetka izjava koja je od trenera data za svog igraca. Taj momak je nazalost samo uzimao vrijeme boljim od sebe(Besic).
Pa za ekipu koja u postavi ima Misimovića,Pjanića,Medunjanina igrač tipa Adnana Zahirovića je idealno rješenje da krpi rupe iza ove trojice i to su činjenice, ne treba mu nikakav kvalitet osim velikog kapaciteta pluća i to da zna šutnuti loptu prvom do sebe
Ma mozda protiv Litvanije ali ovdje treba puno bolji igrac od Zahirovica i eto imamo Besica. Ali koje koristi kad ni on nece igrat ako ova trojica budu u sastavu. A iskreno bio je DM koji je i bolji od Besica na raspolaganju ali...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 maj 2014, 20:54

Apelujem na novinare da nazovu sjediste FIFA-e i doznaju imena igraca sa rezervnog spiska.
:urnebes: :urnebes:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 12 maj 2014, 20:55

najzalosnije od svega je to sto ce ovi sto ga trenutno brane nakon SP najvise pljuvati ;) ja se ionako ne mogu razocarati..meni je prije svega dovoljno to sto su se plasirali na SP a ako prodju grupu jos bolje...mada ova arogantna i umisljena osoba S.S. ne ulijeva nikakvu nadu..nakon SP otjerat ga pod hitno i zabranit mu ulazak u BiH...unistit ce nam sve sto smo godinama stvarali

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 12 maj 2014, 20:57

drummer je napisao/la:Apelujem na novinare da nazovu sjediste FIFA-e i doznaju imena igraca sa rezervnog spiska.
Ne brini,tu smo moj haver Ado i ja da to obavimo.
Kad im Ado zapjeva na mob.,ima da propjevaju k'o slavuj :D
StarMo nije skutorija...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 maj 2014, 21:00

RockyMaivia je napisao/la:
drummer je napisao/la:Apelujem na novinare da nazovu sjediste FIFA-e i doznaju imena igraca sa rezervnog spiska.
Ne brini,tu smo moj haver Ado i ja da to obavimo.
Kad im Ado zapjeva na mob.,ima da propjevaju k'o slavuj :D
:urnebes:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 maj 2014, 21:02

edo07 je napisao/la:najzalosnije od svega je to sto ce ovi sto ga trenutno brane nakon SP najvise pljuvati ;) ja se ionako ne mogu razocarati..meni je prije svega dovoljno to sto su se plasirali na SP a ako prodju grupu jos bolje...mada ova arogantna i umisljena osoba S.S. ne ulijeva nikakvu nadu..nakon SP otjerat ga pod hitno i zabranit mu ulazak u BiH...unistit ce nam sve sto smo godinama stvarali
:thumbup: A kad ga opletu medijski jurisnici sto ga sad brane.U odnosu na to ove nase kritike ce mu doci kao komplimenti.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 12 maj 2014, 22:57

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
haryxs je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:@bordobijeli

Zavisi od repke do repke, Englezi, mi, i Brazil naprimjer vec smo odredili 23 glavnih putnika u Brazil. Neki kao Nejemci, SAD, Nigeria, samo su objavili tih 30 sto se do sutra mora pa ce tek poslje konacnih 23 objavit. Brazil i Englezi su takoder i objavili ostalih 7 igraca koji su na toj dodatnoj listi. Ali kod nas pape odbio izjavit dodatne igrace. Isto tako u gotovo svakoj ili cak ne svakoj drugoj repki svi 30 igraca ce ici na pripreme, da budu spremni u najgorem slucaju ako bude povreda. Jedino kod nas nece ti igraci na pripreme. :roll:
i onako imamo 5-6 hadalja koje ne treba vodit a ti bi im dodavao jos. eto neki tamo iz jake Poljske lige bi bio otkrice svjetskog i mozda bolje igrao od tynkija ili sunjica... :crazy:
Druze bas zato i trebas vodit tih dodatnih 6-7 da se ti 15-ak sto nisu bas neka klasa, (a moramo ih vodit jer nemamo druge) trude i bore jos duplo vise, jer to je i prelazno i na ove glavne. Kad nemas dovoljo kvaliteta, bolje je sto vise konkurencije imati.
ko ba nije klasa, Dzeko, Pjanke, Miske, Medo???

to ti je isto kad imas 5 majstora i dovedes 10 ne-majstora da ti grade na kucu, pa ovih 10 zaseru ono sto su onih 5 napravili...

neka havala, dovoljno je sto su se prikacili Tinky, Sunjic i kompanija, sad dodavat jos tamo neke anonimuse.

Tipa kao Kolasinac da, ostalo ne.
Zadnja izmjena: haryxs, dana/u 12 maj 2014, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 12 maj 2014, 23:02

drummer je napisao/la:
Cigri je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Najjače mu je ovo da je Tino kreativac :rol: , šta je to on kreir'o u svom životu da mi je znat', možda dobro hekla al' i to je upitno.
Do jucer je tvrdio da je on taj zadnji vezni :lol: nova kaseta...
Nije,i dalje je zadnji vezni ali kreativac :lol:
Ovako je rekao,na toj poziciji imamo i Besica,Hadzica pa i Susica koji je kreativac.To je novi termin koji je Safet uveo u fudbal,to je u rangu sa Krojfovom tika takom.
Znaci,defanzivni vezni-kreativac :urnebes:
dalabu sta je Busquets i Carrick? Gatusso nisu sigurno...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2014, 23:07

haryxs je napisao/la:dalabu sta je Busquets i Carrick? Gatusso nisu sigurno...
Zar ne znaš da je za forumaške jednodimenzionalce zadnji vezni sinonim za kostolomca i destruktivca. U prevodu zadnji vezni ne smije biti igrač koji zna igrati lopte. Mi ako budemo igrali sa dva zadnja vezna, jedan od njih bi mogao biti malo ofanzivniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 12 maj 2014, 23:20

Virtu4l je napisao/la:
haryxs je napisao/la:dalabu sta je Busquets i Carrick? Gatusso nisu sigurno...
Zar ne znaš da je za forumaške jednodimenzionalce zadnji vezni sinonim za kostolomca i destruktivca. U prevodu zadnji vezni ne smije biti igrač koji zna igrati lopte. Mi ako budemo igrali sa dva zadnja vezna, jedan od njih bi mogao biti malo ofanzivniji.
covjek pise nebuloze, on bi Nadarevica stavio na zadnjeg veznog da ubija i salje lopte u kuruze...sve sami strucnjaci.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 12 maj 2014, 23:27

Eto treba biti mehki kreativac.... a cuj jos zna lopte i kreativac u HNL.
:facepalm:

Lopte u karijeri HNL-a nije uzeo protivniku :crazy: kako je samo smijesno ijadno zgledao kraj egipatski debitanta :facepalm: a Hadzic je jos gori sljam.. NEKA NAM JE BOG NA POMOCI da ovaj dvojac ne zaigra nikad skupa :shock: :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 6 gostiju.