FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Stefan Effenberg
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Stefan Effenberg » 26 nov 2012, 22:32

Centre forward je napisao/la:A ybg nema šaMse da igramo s' obojicom.Šta sad ? :roll:
Pa.... onda stavimo u napad Pizzara a dva Maria na klupu. Slažeš li se?

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 26 nov 2012, 22:42

Stefan Effenberg je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:A ybg nema šaMse da igramo s' obojicom.Šta sad ? :roll:
Pa.... onda stavimo u napad Pizzara a dva Maria na klupu. Slažeš li se?
Ili da nastavimo sa rotiranjima?? Trebalo bi da cemo se sloziti s tim ako kazemo da smo sacuvali fizicku snagu u ekipi sa tim rotacijama.
Moje vidjenje je da ce nam trebati i jedan i drugi Mario sto ce naravno ovisiti o protivniku i trenerovoj koncepciji, a Bgm ce nam trebati i Pizzaro koji me odusevio nekim svojim partijama.
Stari je to lisac ;)

I nije dobro sto nam se pominju nacionalne i politicke netrpeljivosti ovdje na temi, partizani, djedovi gdje su bili i tako to, zato apelujem da obustavimo takav vid prepucavanja.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 nov 2012, 22:51

Čovjek historiju treba da poznaje i fino je to znat'.Žalosno je što o tome i o nekakvom antisemitizmu i nacionalizmu pricaju klasične neznalice.Effenberg,iskreno bih volio da se zayebajes,i to ono sarkastično. Baj de vej,moje je misljenje da ce nam Gomez vise trebati u LP i da će ako doguramo dalje (a hocemo valjda) biti čuvan za važnije tekme.Iskusniji je i ruku na srce punoo je bolji igrač od Mandže,pa sad kako ko odvaga.Ovaj drugi,dakle Mandžo ce se vise usredocit' na Bundesku uz Pizu narafno :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Klare

Post Postao/la Klare » 26 nov 2012, 22:56

KSIVLE je napisao/la:nije vrijedan spomena
Takođrer isto mislim da taj rvat nije vrijedan tolikih pomena.
KSIVLE je napisao/la:time bi se moderatura trebala pozabaviti
Svakako da bi, jer pišeš o rvatima gdje im nije mjesto. :geek:
KSIVLE je napisao/la:se tiče tvoga stava o Mandžukiću, uopće me ne zanima
Onda se ne javljaj. :geek:
KSIVLE je napisao/la:zanima šta Švabe misle o Mandži neka prošeta malo do njemačkih foruma i vidi
Koga još to zanima :? , nas svakako ne, imamo svoje mišljenje :!: ,
možda teba :? , idi tamo, huj,huj... :lol:
KSIVLE je napisao/la:a njihovo mišljenje valjda više govori o njemu i njegovim kvalitetama
Njihovo mišljenje vrijedi koliko i tvoje laprdanje. :)
KSIVLE je napisao/la:evo hvala ti što si dokazao
Nema na čemu, dužnost mi je dokazaivati takvima poput tebe. :)
KSIVLE je napisao/la:želju za raspravu sa mnom
Ja ne'am, al' možda imaju ovce i koze na obližnjim brdima. :)

----------------------------------------------------Linijica lagana :mrgreen:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 nov 2012, 23:00

Hajd što se vi prepucavate ko je bolji igrač, ali to da se prepucavate o nacionalnostima i da taj način gledate to je kao prvo smiješno, a skoro da postaje žalosno. Al et vidim danas neki zarazni dan ovde, neki virus vlada, jer prvo je počela diskusija s BVB-ovcima, koja je otišla na raspravu o regijama i bh.gradovima, a onda se došlo do te rasprave o napadačima. Nemojte momci samo pretjerat, da ne bude posla za administraciju jer to nam ipak ne treba :D . Što prije na zemlju spustit?

Ja sam prije rekao sve o Mandži, Gomezu pogotovo, tako da je bilo uzaludno da nešto ponavljam. Ali ovde moram neke stvari ipak reči. Kolega Effenberg je u pravu kada kaže da su nam obojica potrebni. Šta Gomez zna to znamo svi, bar bi trebali znati. Ja samo mogu postaviti pitanje: Koji se to još igrač ovako uspješno vrati nakon povrede kao jedan Gomez? Pogotovo sad mislim na kategoriju napadača, jer dotični u tu spada. Svi znamo koliko je odsustvovao, a znamo kako se vratio, sudjelovanjem kod gola u Valenciji, te golom protiv Hannovera u velikom stilu. Koliko to napadača u Evropi ima bolju kvotu od Gomeza? A ovo vam više ne pije vode da Gomez zabija samo malim ekipama, jer se i to sa par primjera može opovrgnuti i opovrgnuto je. Zato je to smiješan argument. Neko će npr reči da je Bayern izgubio finale LP zbog Gomeza, ali dal bi Bayern ikad bio u tom finalu da nije bilo Gomeza (naravno između ostalih). Znači nije mi sad cilj braniti Marija, nego mi je cilj da konačno jednom probudim realno razmišljanje. Ali ako se budemo vodili gore spomenutim principima, onda se stavovi pojedinih ljudi nikad neće mijenjat. A često se kod nas na Balkanu ide i onom teorijom, nek mi igrač prođe po 3-4 igrača na utakmici, nek zabije gol škaricama i on mi je svjetska klasa, a onaj koji uvali gol s manje spektakla on je kanta....Prema tome.....
Po pitanju Gomeza moram se osvrnut na ono rečeno od strane Hoenessa što je ovde spomenuto. Naime Hoeness nikada nije rekao da je Gomez krivac što nije osvojena Liga prvaka, nego je rekao da je dobar napadača, ali da može biti još bolji. Jednostavno je iz njega htio više truda isprovocirati. Znamo te Ulijeve psiho igrice.

Nemojte ići onim razmišljanjem, ja sam htio vidjet Džeku u Bayernu pa Gomez ne valja, ili razmišljanjem ja sam Hrvat pa volim više Mandžo da igra ili tipa nije Gomez elegantan igrač, nije takav dribler poput Ibrahimovića, Robinha i sličnih. Sto puta sam to ponavljao. Zna se znači šta je posao napadača, zna se šta je posao stopera, šta je posao veznog igrača i šta je posao napadača.

Dolazimo sad do Mandže. On je za sada više nego opravdao očekivanja. Pozitivna stvar i ono što se od njega očekivalo je da ekipi da još jednu određenu dozu borbenosti. Mandžo je borben, požrtvovan, pomalo prgav (u pozitivnom smislu za ekipu za koju igra), ima petlju, jednostavno ima određenu prezentnost na terenu i dosta radi izvan šesnaesterca. Opet i ovde kod njega su iznesene tvrdnje, kako je spor, ovo i ono. Opšte ta tvrdnja ne stoji. Mandžo će čak sad i povećati pritisak na Gomeza i time iz njega izvuči još više, a i dodatno će se dopunjavat. Ne stoji tvrdnja da ne mogu igrati skupa. To oni mogu, kratko se to desilo u Valenciji, imalo je učinka i u određenim utakmicama češće takva se opcija može povući i samo Juppu treba petlje češće za tako nešto.

U sistemu rotacije naravno da obojica mogu dovoljno dobiti prilike za igru. Obojica su nam potrebna, dok isto tako jedan je bolji za određene protivnike, drugi opet za neke druge protivnike i tu su prilagođavanja moguća.

Još jedna je stvar bitna, Gomez je jako dugo tu na sceni, u Njemačkoj a i na evropskoj sceni, tu u prvi plan te scene se Mandžukić tek probija i radi se o igraču koji je uporan i željan napredovanja. Naravno da je najbitnije za uspjeh Bayerna da obojica imaju ravnopravnu šansu i da ne bude nekih povlastica, tipa ono Gomez je Nijemac pa mora više igrati. Jasno je da je Gomez izgradio ogromnu reputaciju, rijetko ćete ćuti nekoga od navijača Bayerna u Njemačkoj da loše o njemu pričaju. Naravno da bude i kritičara, ali većina realno vide šta je on sve doprinijeo za klub. Isto tako ti njemački navijači cijene i doprinos Mandžukića koji ima realne šanse da dostigne nivo jednog Gomeza. Ali moguće je da ćemo vremenom teško moći reči ko je bolji, jer će obojica imati neku svoju značajnu vrijednost za nama voljeni klub.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 nov 2012, 23:12

slika

BRAVO
Thomas Müller - Fußballgott

19vfc22
Kontakt:

Post Postao/la 19vfc22 » 26 nov 2012, 23:20

:ugeek:
don_burza je napisao/la:slika

BRAVO
Rodjeni Brato!

svi smo mi RODJENI !

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 nov 2012, 23:51

Davno je za Bayern igrao Giovanni Elber. Tog igrača nisam toliko volio, koliko sam bio nesretan kad je napustio klub...

Nakon njega na red je došao Roy Makaay! Sječam se kad ga je Bayern kupovao, nisam mogao vjerovati!!! U početku se pisalo kako će ga BAyern kupiti za nekih 15 miljona eura!!! Bio sam izbezumljen iz dva razloga: prvi je bio taj da nisam mogao vjerovati da ćemo ga moči dovesti za tako malo para, a s druge strane nisam mogao vjerovati da će Bayern tako puno potrošiti na jednog igrača!! Kasnije je ispalo da je bio još skuplji, nekih 19 miljona eura!!! Ko je tada pratio Bayern zna o ćem pričam! Dolaskom Makaaya ja sam se zaljubio u poziciju "NAPADAČA BAYERNA"! Do tada nikada nisam drkao na individualca nego je to uvijek bilo na cijeli tim u istoj količini...Počeo sam sanjati o njemačkom napadaču koji će razarati po kvartu! Tada je na red došao LUKAS PODOLSKI!!! Vjerovao sam da će to biti taj i jedva sam čekao da on zabija golove, no kod nas on nažalost nije uspio! Teško je za opisati delirij koji sam proživljavao "kada ga je princ piknuo"!

Nakon Makaay u Bayern dolaze i LUCA TONI I MIRO KLOSE. Iako je Klose Njemac, on nigdar nije bio igrač kojeg sam ja volio i koji je imao argumente, da bi ga smatrao "tim napadačem Bayerna" iako je bio NJEMAC!. No zato je tu bio neponovljivi LUCA TONI, koji me jednostavno očarao, ali i on je imao još jednog suigrača na kojeg ništa manje nisam drkao - FRANCK RIBERY!

Vrijeme prolazi i dolaze Gomez i OLIĆ. Gomez počinje zabijati no nesjeda nikom i nekako se Olić profilirao u napadača broj jedan. Ja sam Olića volio i posebno me veselilo kad je zabijao golove, no to opet nije bilo to!

I tako to biva, sve do trenutka kada MARIO ŠPEKMEZ stupa na scenu!

Svaki igrač Bayerna može zabiti gol! Ja mogu skakati do plafona zbog toga, ako se radi o nekoj posebnoj utakmici, kao npr. kad je Robben zabio MUTD-u ili Fiorentini ili kada Muller zabija u finalu LP-a, no to je sve vezano uz naše protivnike.

Kada ga ŠPEKMEZ zabije, prijatelji moji, to je EXTAZA!!! Mi smo sada vodli 4:0, ja sam onako površinski pratio utakmicu iako smo igrali fenomenalno i zabijali ŠPEKtakularne golove, ali kada je GOMEZ ušao, priljepio sam se za televizor!!! STREPIM I ČEKAM!!! Nije dugo trajalo i ŠPEKMEZ GA PIKNE!!! (Čak je i on proslavio gol). Ne da skaćem, nego se tak nisam veselio golu, od kad je Muller zabio u finalu!!!

Ne znam kaj da vam velim i kako da to objasnim, svi mogu zabiti gol, no kad GOMEZ ZABIJE GOL JA PADAM U TRANS!!!

OBOŽAVAM GA!!!

I samo da vam velim da jedva čekam taj dan kada će u Bayernu igrati NJEMAČKI NAPADAČ NEUPITNE SVJETSKE KLASE!!! Nadam se da onda više ne bum pratil nogomet, jer će me se žena odreč!!! :mrgreen:

A do onda, postoji samo jedna ljubav:

slika
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 nov 2012, 00:30

gruezi je napisao/la:Mandzuka je izmislio fudbal za gomeza... Gomez kad igra samo smeta I usporava napade a mandzuka se krece otvara prostor drugima ... Lik zato I nezabija toliko golova jer vise se fokusira na otvaranje prostora drugim dok kod gomeza je to obrnuto lik ceka loptu u 16rcu I to je to... Usporava napade kad treba trpat slabije ekipe tu je prvi a kad treba u bitnim tekmama da zabije gol nigdje ga... Njegova statistika je nabijena golovima protiv slabijih ekipa koje su u vecini slucajeva zavrsavale visokim pobjedama bayerna... Mandzuka je kralj a vi kojima smeta sto je hrvat , mora da vam je did bio u partizanima
Ovi stručnjaci, doktori fudbal itd zaobilaze na široko ovaj post ... i ja sam par puta pisao o Gomezu ali ne može se ... pa et opet da ponovim ...

Gomez je statičan, spor, smotan sa loptom, vala ni završnica mu nije bajna ... Kad vidim Džeku kako prima loptu Harta il Kompanija na prsa 30 m od gola plače mi se jer Gomez nema veze sa loptom a Bayern nastoji da igra dominantni fudbal gdje si odmah u deficitu jednog igrača jer mu lopta bježi i dok je vodi oko čunjeva ...

Jedino se ne bi složio za bitne utakmice, naleti on i u bitnim... Prije 2 sezone protiv Intera ... Prošle sezone protiv Reala ... Mada da njega nije bilo osvojili bi jedan trofej sigurno ...

Ne zanima me poređenje Mandžo-Gomez ... P.S. Džeko za Gomeza je Pele i Maradona i Messi ...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 nov 2012, 00:40

Svaka cast anto, i ti si mi neka cvaka,al cini mi se ostarjela...
Stern des Südens

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 00:47

Bundesliga je napisao/la:@ KSIVLE

Vjeruj da niko ne mrzi Mandzukica niti tome slicno, vec se realno govori da je Bayern s Gomezom bolji nego li s Mandzukicem sto je istina. Mene niti je briga je li ko Hrvat ili Hindus ili kojesta ja samo zelim najbolje za Bayern.
Vjerujem da je isti slucaj s Klaretom. Ja prvi sam bio protiv toga da Dzeko dodje u Bayern na ljeto jer je gotovo pa identican tip igraca kao Gomez, ja sam bio za to da se dovede nizi,okretniji a bogami i igrac koji zna odigravati s Riberyem i ostalima. Medjutim ocigledno je da politika kluba nije takva, ocigledno preferiraju centarfore tipa Mandzukic,Toni,Gomez a ako cemo realno Gomez je velika klasa u odnosu na Mandzukica i zato je najbolje za Bayern da igra u prvoj postavi.
:lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 00:49

Stefan Effenberg je napisao/la:Manđukić je klasa igrač, nema tu neke filozofije.

Mislim da je frajer imao samo nekoliko loših utakmica i da je zadnjih mjesec dana u strašno dobroj formi.

Gomez je bolji u 16-cu a Manđukić izvan. Što je bitnije? Odlično da imamo i jednog i drugog. Trebat će nam i jedan i drugi nasušno. Tako da, nema potrebe za prepucavanjem.
:!: ko ce drugi neznalicama objasnit nego "moj" covjek :D
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 00:55

Francuski izbornik Didier Deschamps kao gostujući je kolumnist u novom broju Kickera usporedio francuske klubove s vodećom momčadi Bundeslige - Bayernom…

Iskazao je Deschamps veliko nezadovoljstvo nastupima francuskih predstavnika u europskim kupovima, posebno Montpellierom i Lilleom koji su i prije posljednjeg kola Lige prvaka izgubili šanse za drugi krug, kao i svojim bivšim klubom Marseilleom koji je bez izgleda za prolaz skupine u Europa ligi. Svjestan je, međutim, Deschamps da veliki razlog neuspjesima leži u lošoj financijskoj situaciji francuskih klubova.

''Montpellier je, primjerice, morao prodati svoga prvog strijelca Oliviera Girouda Arsenalu, baš kao i Lille svoga najboljeg igrača Edena Hazarda Chelseaju. Marseille je također morao srezati kadar'', napisao je legendarni Francuz, a potom se osvrnuo na najtrofejniji njemački klub.

''U usporedbi s Francuzima, Bayern je klub s drugog planeta. Prošle je sezone igrao u finalu Lige prvaka, a onda je tijekom ljeta nadogradio momčad s takvim vrhunskim klasama kao što su Javi Martinez, Mario Mandžukić i Claudio Pizarro. I opet je favorit za naslov.''
- Karl-Heinz Rummenigge

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 nov 2012, 00:57

thulkazal je napisao/la:
Gomez je statičan, spor, smotan sa loptom, vala ni završnica mu nije bajna ... Kad vidim Džeku kako prima loptu Harta il Kompanija na prsa 30 m od gola plače mi se jer Gomez nema veze sa loptom a Bayern nastoji da igra dominantni fudbal gdje si odmah u deficitu jednog igrača jer mu lopta bježi i dok je vodi oko čunjeva ...

Jedino se ne bi složio za bitne utakmice, naleti on i u bitnim... Prije 2 sezone protiv Intera ... Prošle sezone protiv Reala ... Mada da njega nije bilo osvojili bi jedan trofej sigurno ...

Ne zanima me poređenje Mandžo-Gomez ... P.S. Džeko za Gomeza je Pele i Maradona i Messi ...
Ovo je ta perecepcija stvari o kojoj sam gore opširno govorio i koja je pogrešna.
Samo što primanje na prsa jednog napadača ništa ne znači za ekipu ako taj igrač ne zabije gol, on je može primiti više puta. Znamo koliko je bitnih golova Džeko zabio, ali kad već govorimo o statičnosti onda treba biti realan pa uvidjeti u koliko je on utakmica Man. Cityja ove sezone bio statičan. ;) Onda su možda i njegovi golovi plod slučaja. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 02:20

Franck Ribery dugi niz godina član je njemačkog Bayerna, a mnogo puta Francuz je napominjao da mu u Bavarskoj ništa ne nedostaje. Tako je i nakon posljednje prvenstvene pobjede izrazio želju za završetkom karijere u ovom velikanu europskog nogometa.
Francuski nogometaš Franck Ribery 2007. godine došao je u redove minhenskog Bayerna i od tada se prometnuo u jednog od glavnih igrača tog kluba. Respekt između igrača i Bayerna je obostran i lako je moguće da Ribery na Allianz Areni dočeka i kraj svoje igračke karijere.
"Nadam se da ću završiti svoju karijeru u Bayernu. Ponavljam, Bayern je moja obitelj, ovdje se osjećam kao kod kuće, a i moja obitelj je ovdje vrlo sretna", riječi su Francuza za Kicker nakon slavlja njegove momčad protiv Hannovera proteklog vikenda.
U posljednje vrijeme ovog krilnog igrača muči ozljeda, zbog koje nije uvijek u kadru za dvoboje. "Možda bi bilo bolje odmarati, ali ponekad se treba preuzeti rizik. Još me boli, vjerojatno neće niti proći prije zimske stanke, no moram živjeti s tim i stisnuti zube", otkrio je francuski reprezentativac.
Sljedeće kolo vodi Bayern u Freiburg, a Ribery jasno poručuje: "Želim igrati u Freiburgu. Nećemo opušteno ući u taj susret." Nakon toga, Bavarce čeka i dortmundska Borussija, aktualni prvak.
"Borussia Dortmund se vratila. Imaju dobru ekipu i nije lako igrati protiv njih. Prošlo je dosta vremena otkad smo ih dobili u prvenstvu, no ne trebamo dopustiti da nam to stvara prevelik pritisak", zaključak je jedne od najvećih uzdanica Juppa Heynckesa.
- Karl-Heinz Rummenigge

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 nov 2012, 02:33

gerdmuller je napisao/la::lol:
Najlakse se smijati kao kakva budala bez ikakvog osnova, ti jednostavno ne mozes da das bilo kakav argument u korist ili protiv necega, pa samo kazes slazem se s ovim ne slazem se s onim. Smij se i dalje molim i nastavi vjerovati da je Mandzukic bolji CF od Gomeza.
gerdmuller je napisao/la::!: ko ce drugi neznalicama objasnit nego "moj" covjek :D

Izvini sveznalico nisam te prepozno'. Ako toliko znas zasto samo spamas ovdje clanke koji su vec napisani od strane novinara, probaj nekada svoje misljenje da izneses najlakse je drugoga kopirati. Da si pratio ovaj forum i temu Bayerna ranije shvatio bi da je to kopiranje tekstova jedna od najomrazenijih stvari ovdje. Ako ljudi dolaze da pisu na forum, vjerovatno su te vijesti vec procitali ranije.

@ Klare

Ma znam da ne bih trebao da se raspravljam o temi Gomez vs Mandzukic, no ne mogu prihvatiti da ljudi kazu za ovog drugog da je bolji igrac bez ikakvog osnova, samo zbog toga sto ne preferiraju prvog ili je drugi mozda "njihov".
Pa da mi je otac rodjeni ako nije bolji igrac onda nije i tacka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 02:44

Bundesliga je napisao/la:
Najlakse se smijati kao kakva budala bez ikakvog osnova, ti jednostavno ne mozes da das bilo kakav argument u korist ili protiv necega, pa samo kazes slazem se s ovim ne slazem se s onim. Smij se i dalje molim i nastavi vjerovati da je Mandzukic bolji CF od Gomeza.
gerdmuller je napisao/la::!: ko ce drugi neznalicama objasnit nego "moj" covjek :D

Izvini sveznalico nisam te prepozno'. Ako toliko znas zasto samo spamas ovdje clanke koji su vec napisani od strane novinara, probaj nekada svoje misljenje da izneses najlakse je drugoga kopirati. Da si pratio ovaj forum i temu Bayerna ranije shvatio bi da je to kopiranje tekstova jedna od najomrazenijih stvari ovdje. Ako ljudi dolaze da pisu na forum, vjerovatno su te vijesti vec procitali ranije.

@ Klare

Ma znam da ne bih trebao da se raspravljam o temi Gomez vs Mandzukic, no ne mogu prihvatiti da ljudi kazu za ovog drugog da je bolji igrac bez ikakvog osnova, samo zbog toga sto ne preferiraju prvog ili je drugi mozda "njihov".
a kako se covjek ne bi nasmijao kad procita da je gomez najbolji napadac na svijetu :roll:
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 02:49

Bundesliga je napisao/la:

@ Klare

Nisam sveznalica ali mnoge stvari znam kao npr.da ce Bayern ove sezone osvojit Bundesligu.Ne kopiram je tekstove zato sto se to meni sviđa vec zato sto je u vezi Bayerna a koliko znam ovo je forum o Bayernu.Znam i ja da je vecina kao i ja procitala jos ranije te vijesti ali uvijek ce se naci netko ko nije tako da njemu dobro dođe...uglavnom ako vecini smeta,nema problema,necu kopirat i tocka.
- Karl-Heinz Rummenigge

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 27 nov 2012, 08:38

Klare je napisao/la: Svakako da bi, jer pišeš o rvatima gdje im nije mjesto. :geek:
Ja pišem o igraču Bayerna kojeg ti mrziš zbog njegove nacionalnosti.
Klare je napisao/la:Koga još to zanima :? , nas svakako ne, imamo svoje mišljenje :!: ,
možda teba :? , idi tamo, huj,huj... :lol:
I očekiva sam da onaj tko ne zna pričati ni materinji jezik ne može razumjeti ni njemački.
Klare je napisao/la:Njihovo mišljenje vrijedi koliko i tvoje laprdanje. :)
Ma di bi za tebe vrijedilo tuđe mišljenje. Ipak si ti sveznajući. :lol:
Klare je napisao/la:Nema na čemu, dužnost mi je dokazaivati takvima poput tebe. :)
Dokazao si da si obična budala. Ali vidim da te to vesli, pa ti neću kvariti zabavu.
Klare je napisao/la:Ja ne'am, al' možda imaju ovce i koze na obližnjim brdima. :)
To je ta razina komunikacije za koju kažu kako više govori o onome koji priča nego o onome o kojem priča.

I pitanje za tebe. Hoćeš li se ti veseliti ako Mandžukić u subotu zabije pobjednički gol protiv nas, i to na asistenciju Martineza?
Zadnja izmjena: KSIVLE, dana/u 27 nov 2012, 08:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 nov 2012, 08:55

proFCB je napisao/la:Svaka cast anto, i ti si mi neka cvaka,al cini mi se ostarjela...
pošto ne zna što znači riječ cvaka, nisam skužio komentar uopće! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 2 gosta.