FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mogli su i Fejzića suspendovat, onako, dosadno ovako.
Što je primio na derbiju dva gola.
Što je primio na derbiju dva gola.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Milomir Odović nalazi se u velikim problemima. Suspendovani su Jovan Blagojević i Jadranko Bogičević, mjesec dana zbog povrede će izbivati Dženan Zajmović, a nedjeljni meč propustit će i defanzivci Kemal Osmanković, te Miloš Bakrač. Osmanković je zaradio treći žuti karton u derbiju, a Bakrač crveni.
Zbog toga će Odović morati šansu pružiti čak dvojici juniora koji će dobiti šansu protiv Tuzlaka. Naime, pred posljednjem treningu na stoperskoj poziciji sa Matejom Rodinom naći će se Enio Zilić (18), dok će u veznu liniju umjesto Stojana Vranješa Dženan Osmanović (18).
Probleme sa povredom ima i Ivan Čurjurić, pa bi od prve minute u nedjelju mogao Sinan Ramović. Od povrede se još uvijek nije oporavio Vedran Kjosevski, te će među stative ponovo Irfan Fejzić.
Bilo kako bilo, Plave u nedjelju očekuje težak posao, a navijači se nadaju tri boda za ostanak u vrhu tabele.
Taman jedno 2 godine da se oporavi fino od povrede, ne mora puno nastupa skupit, 5-6 taman, nek se ne umarabraco je napisao/la:
Nego stižel' nam ovo Dejanaga?![]()
https://sportsport.ba/fudbal/cabraja-se ... gom/296099
Hocemol imati 7 igraca za klupe protiv tuzle?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bogam sve su prilike da ćemo morat uzet kopačke u ruke i pravac svlačionica za vikend.irfo je napisao/la:Taman jedno 2 godine da se oporavi fino od povrede, ne mora puno nastupa skupit, 5-6 taman, nek se ne umarabraco je napisao/la:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A još je i onako miran frajer, duša od insana.irfo je napisao/la:Taman jedno 2 godine da se oporavi fino od povrede, ne mora puno nastupa skupit, 5-6 taman, nek se ne umarabraco je napisao/la:

ne voli "klanove"braco je napisao/la:A još je i onako miran frajer, duša od insana.irfo je napisao/la:Taman jedno 2 godine da se oporavi fino od povrede, ne mora puno nastupa skupit, 5-6 taman, nek se ne umarabraco je napisao/la:

Ma nije ni na counter strikeu volio clan war, a kamol u real lifeirfo je napisao/la: ne voli "klanove"
Evo i Starcevic najavljuje bodove na Grbavici
, prije bi ovakve kvazi ekipe peticu dobile na Grbavici samo zato sto su bezobrazni

Sad pazit da oni nama petaka ne sloze.irfo je napisao/la:Evo i Starcevic najavljuje bodove na Grbavici, prije bi ovakve kvazi ekipe peticu dobile na Grbavici samo zato sto su bezobrazni
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tuzla City favorit na Grbavici
sve po unaprijed utvrdjenim procedurama...

- stocktontomalone
- Kontakt:
Pozdrav,
Upadam malo padobranski pa halalite. Mozete li mi ista reci o Faruku Durakovicu, vasem mladom veznjaku? Kakav je igrac, potencijal, jaca noga, mentalitet, i te stvari koje znaju ljudi koji su ga gledali.
Nadam se da post ne smeta, svako misljenje je dobrodoslo
Upadam malo padobranski pa halalite. Mozete li mi ista reci o Faruku Durakovicu, vasem mladom veznjaku? Kakav je igrac, potencijal, jaca noga, mentalitet, i te stvari koje znaju ljudi koji su ga gledali.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Arezina postavio story sa pitanjem “Vracam se u nedjelju?”
Ja glasao DA

Ja glasao DA

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Da je Babo tu ovi bi u Zivinicama skinuli gace i rekli nemojte puno.irfo je napisao/la:Evo i Starcevic najavljuje bodove na Grbavici, prije bi ovakve kvazi ekipe peticu dobile na Grbavici samo zato sto su bezobrazni
23
Daleko smo mi jos od ozbiljnog kluba. Djeca nam sutra igraju derbi sa konama, vazni susreti, sto sa prestiz, sto i tabelarno, a pustimo Cutahiju da ide na probu u neki Hajduk. Mislim ko je Hajduk Barcelona pa nam mogu uzet dijete ko hoce, a nas Alihodzic prica nedavno u intervju pomislio sam iz la masije prelaze djeca kod nas. Nebitan je sada Cutahija, on je uzet za primjer. Lutamo mnogo, ugovori sa mladima se pptpisuju samo radi navijaca i javnosti, a sistema nema.
Gudelj,Telibecirevic, Osim..nesto se kao prica ako Misimovic ode.
ŽELJEZNIČAR 1921
Buduci Pjanicstocktontomalone je napisao/la:Pozdrav,
Dje se vraca, u sastav sigurno nekerimatomic1921 je napisao/la:Arezina postavio story sa pitanjem “Vracam se u nedjelju?”
Ja glasao DA![]()

Koliko znam Cutahija nije igrao ove PL za omladince vec u Federalnoj ligi za omladince.Topnikus je napisao/la:Daleko smo mi jos od ozbiljnog kluba. Djeca nam sutra igraju derbi sa konama, vazni susreti, sto sa prestiz, sto i tabelarno, a pustimo Cutahiju da ide na probu u neki Hajduk. Mislim ko je Hajduk Barcelona pa nam mogu uzet dijete ko hoce, a nas Alihodzic prica nedavno u intervju pomislio sam iz la masije prelaze djeca kod nas. Nebitan je sada Cutahija, on je uzet za primjer. Lutamo mnogo, ugovori sa mladima se pptpisuju samo radi navijaca i javnosti, a sistema nema.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.