hrn je napisao/la:Derbi srijeda 20 15
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sega evo gledam Tursku drugu ligu atomski fudbal za nas i transferi po milion
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 07 avg 2018, 14:08, ukupno mijenjano 4 puta.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
StariGrad071 je napisao/la:Steta ovog sovsica a mozda i nije. Vrijeme ce pokazati

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
https://sportsport.ba/fudbal/zasto-smo- ... alu/285898 Citam ovaj clanak i kontam , pa kako fakat ovdje niko ne moze ulozit po miliona za dva najbolja igraca lige i izvuc 5 za godinu dvije .... Kupis najbolje ko sto je Dinamo radio oprasis ligu i normalno gledaju ti igrace odma . Kako ona nasa fukara od gazde be moze potrosit Milion eto da on zaradi 10 . Pa majke mi za Milion 5 najboljih dovest mozes i titula je tvoja . Pa koliko godina vec igramo i niko nije napravio dominatan tim , **** mu Tan mater i kad dodje . Kako nas vazda sve besrece pogode . Pa onAJ mAMIC BI VISE ULOZIO U sARAJEVO OD mILIJARDERA . nISMO MOGLI GOREG VLASNIKA DOBIT , NIT JE TU NIT GA TANGIRAMO , KUPUJU KLUBOVE IZ SEGE , SVASTA. Komplet liga ne proda nijednog igraca nikom samo se sele i dovode naki **** , pa ako vec ne da niko te pare ako ne mozemo nac nikakve ljude da uloze a i to je nesposobnost velika , onda daj ba pravilo 5 igraca do 21 da igraju da znam sta gledam i sto gledam a ne onaj jad u Tuzli pa ne mozes da vjerujes da su ono ljudi koji se bave nogometom citav zivot
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A PAPAK S JUGAuNbx je napisao/la:hrn je napisao/la:Derbi srijeda 20 15
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kakve su šanse da se organizira gledanje tekme protiv komšija negdje, za nas forumaše što neće ići na Grbavicu ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar postoje momci koji nece otici na Grbavicu?alacious je napisao/la:Kakve su šanse da se organizira gledanje tekme protiv komšija negdje, za nas forumaše što neće ići na Grbavicu ?

Ma razmišljao sam, ali da ti budem iskren, ne navijam, nisam u tom fazonu nikako, što da uzimam mjesto nekome ko ce dlanove i grlo potrošiti...MortemHz je napisao/la:Zar postoje momci koji nece otici na Grbavicu?alacious je napisao/la:Kakve su šanse da se organizira gledanje tekme protiv komšija negdje, za nas forumaše što neće ići na Grbavicu ?
Jedino da idem na istok, ali ne smijem proslaviti aBd gol naših momaka, **** to onda
-
- Kontakt:
Imamo mi dobar tim,sirinu i cini mi se dobru harmoniju u timu.Priznacete da je ovo nesto drugacije u odnosu na zadnji 10-ak godina.Nekako mi se cini da za svaku poziciju imamo dva rjesenja (golman za sada 1.?).Izuzetno tesko gostovanje u Tuzli smo polozili.Motivisan,odmoran i solidan tim smo pobjedili ,borbenoscu i rekao bih zrelom igrom.Necemo se mi nagledati leprsave igre,ali cemo skupljati bodove.Ako zelimo postati ozbiljan klub,moramo dati sansu i podrsku ovoj ekipi.Musemic moze biti i ovakav i onakav,ali jeste za bh prilike dobro rjesenje.Ono sto treba Sarajevu jeste da Kosevo bude neosvojiva tvrdjava i vise od pola titule je tu.To se moze postici samo jedinstvom navijaca i igraca.Oni vama borbenoscu,a vi strpljivim navijanjem 90+min.Istok se pita,Sjever ce odraditi svoje.Nemojte se ljutiti,ali zar mislite da ce Musemic staviti nekog ,za koga nije uvjeren da je najbolje rjesenje u datom trenutku.Musemic ima motiva na pretek,a ima i dusmana(kao i svi treneri u FKS).Znam sad ce i dobronamjerni i dusmani oplesti po ovom (ako procitaju),ali ja tvrdim da se ova titula moze osvojiti,ako bude podrske sa tribine Istok.Stvarno imamo dobru priliku.Akademija.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Slažem se s Vama, imamo jako dobru ekipu za ovu ligu, i uz malo sportske sreće mislim da možemo daleko ove sezone
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BH Telecom Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se narednog vikenda kada se igraju utakmice u okviru 4. kola šampionata. FK Sarajevo će na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati ekipu GOŠK-a a utakmica je na rasporedu u subotu, 11.8.2018. godine sa početkom od 20 sati.
Informacije o prodaji i cijeni ulaznica biće poznate u narednim danima.

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 07 avg 2018, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najbolje bi bilo kada bi simbolicki karte stavili po marku. Tamam da se malo iskupe za cetvrtakMortemHz je napisao/la:BH Telecom Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se narednog vikenda kada se igraju utakmice u okviru 4. kola šampionata. FK Sarajevo će na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati ekipu GOŠK-a a utakmica je na rasporedu u subotu, 11.8.2018. godine sa početkom od 20 sati.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma to me previse ne zanima, svakako imam sezonsku svake godine. Samo pobjeda i nista vise..zagorski je napisao/la:Najbolje bi bilo kada bi simbolicki karte stavili po marku. Tamam da se malo iskupe za cetvrtakMortemHz je napisao/la:BH Telecom Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se narednog vikenda kada se igraju utakmice u okviru 4. kola šampionata. FK Sarajevo će na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati ekipu GOŠK-a a utakmica je na rasporedu u subotu, 11.8.2018. godine sa početkom od 20 sati.
zna li iko živ išta o Šofrancu? zašto nije igro?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisala je raja jučer baš na temi da mu tek rođeno dijete ima problema sa plućima i da nisu dovoljno razvijena pa je otišao u Crnu Goru, ne znam da li je istina.DenchiNL je napisao/la:zna li iko živ išta o Šofrancu? zašto nije igro?
Ma dođeš, popneš se skroz na vrh, ili skroz u stranu, neće te niko motkom tjerat da navijaš.alacious je napisao/la:Ma razmišljao sam, ali da ti budem iskren, ne navijam, nisam u tom fazonu nikako, što da uzimam mjesto nekome ko ce dlanove i grlo potrošiti...MortemHz je napisao/la:Zar postoje momci koji nece otici na Grbavicu?alacious je napisao/la:Kakve su šanse da se organizira gledanje tekme protiv komšija negdje, za nas forumaše što neće ići na Grbavicu ?
Jedino da idem na istok, ali ne smijem proslaviti aBd gol naših momaka, **** to onda

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bit će tako najvjerovatnije, a onda neću navijat prvih 3 minute, dok me atmosfera ne poneseuNbx je napisao/la: Ma dođeš, popneš se skroz na vrh, ili skroz u stranu, neće te niko motkom tjerat da navijaš.

Dođi obavezno, na gurbetnjaku vazda cašpija na tribini. Nekad bude glava u torbi zbog skućenosti, al sve je to život. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.