FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

StariGrad071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la StariGrad071 » 07 avg 2018, 07:42

Krle je toliko dobar igrac da ga je gasperini duplo u oba meca. Evo pogledajte opet i 1 i 2 mec, da se primjetiti da kad krle primi loptu odma idu dvojica na njega.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 avg 2018, 08:46

Ma jok, halilovica i hebibovica je duplao , nekad i trojica
hahhahahahahahahaha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 07 avg 2018, 08:53

TVOJ NICK JE BAJKOVITA PRICA,TRAGEDIJA.ZNAS TO SIGURNO ?[/quote][/quote][/quote]
Znam druze :plac: Poslije Rahmetli Asima Ferhatovica i Vahidina Musemica svaki iskreni navijac Sarajeva ocekivao je novog ljubimca da nastavi tamo gdje su ova dva slavna igraca stala. I pojavio se mali Robert nova nada bordo tima. Svi smo se nadali golovima naseg novog centarfora. Problem je sto mi neodlucujemo nista na ovom svijetu jedan skok naseg golmana Muftica prilikom intervencije u kaznenom prostoru bio je koban za neseg Robert. U duelu sa svojim igracem dozivo je strasan lom noge i nikad se vise nije vratio na zeleni tepih kosevskog stadiona.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 07 avg 2018, 10:14

uNbx je napisao/la:Nama treba kreator sa osmice, a ne desetke. Krste zna poslat maherski pas, al nije kreator. Cimirot je kreator, Samir je bio na putu da postane još bolji od Cimirota, ali mrka kapa.
ne bih se slozio da je cimi kreator
zadnji vezni ne moze bit kreator
sta bi sa onim sovsicem na koliko je potpiso

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 avg 2018, 10:20

Pitaristok je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Nama treba kreator sa osmice, a ne desetke. Krste zna poslat maherski pas, al nije kreator. Cimirot je kreator, Samir je bio na putu da postane još bolji od Cimirota, ali mrka kapa.
Cimirot u Sarajevu nije igrao zadnjeg veznog. Kad gledaš formacijski na papiru, jest. Kad pogledaš bilo koju tekmu i vidiš radijus kretanja i ono šta radi, vidiš da je bio box-to-box veznjak. Ovo da nije kreator, dovoljno je da odvojiš sat i po i pregledaš sažetke utakmica dok je bio tu pa da.vidiš kako je kreirao.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 07 avg 2018, 10:31

uNbx je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:
Cimirot u Sarajevu nije igrao zadnjeg veznog. Kad gledaš formacijski na papiru, jest. Kad pogledaš bilo koju tekmu i vidiš radijus kretanja i ono šta radi, vidiš da je bio box-to-box veznjak. Ovo da nije kreator, dovoljno je da odvojiš sat i po i pregledaš sažetke utakmica dok je bio tu pa da.vidiš kako je kreirao.
nebitno al ne slazem se nikako
amc je kreator kao npr gomez il modric

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 avg 2018, 10:38

Suština je da kreator nije a priori desetka. Imaš desetke koji od 12 pasova, daju jedan majstorski, jedan dva normala i ostale lopte potroše i naprave kontre, kao što je radio #7M, s druge strane Cimijeve lopte prema naprijed su pravile višak i bile skoro uvijek početak obećavajuće akcije. Tačno je znao kad naprijed, kad na stranu, kad nazad, kad da stane na loptu etc. Kako on ode, mi ne napravismo 10 smislenih akcija, sve nešto nazor.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 avg 2018, 11:10

Pa danas u fudbalu desetke "umiru" i jako ih je malo. Svi se fokusiraju na jaka krila koja prave visak, ili na jakom posjedu lopte gdje jedan napadac "glumi" desetku a drugi razvlaci odbranu. Danas postoji samo par fudbalera koji ne moraju da trrce iigraju za ekipu.... tako da bi postigli nesto, moramo imati 10 masina na terenu, a to je iz ovih starih nemoguce izvuci. To mogu samo ova djecurlija koja cijeli zivot je u sportu i zeli napredovati.

O svom besmislu nase uprave ne treba pisati, propustili su golmana, propustili veznog, da ne nabrajam dalje, mislim da nas ceka jos jedna sezona teske borbe prvo za vrh a moguce i za evropu... zalosno, konkurencija je jako losa ali dzaba kada imas ljude koji ne znaju i okaljaju klub na svakom mogucem koraku pa i kad ozovu igraca na pregovore i gdje igrac hoce da potpise a ti ne znas (nije prvi put)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

High

Post Postao/la High » 07 avg 2018, 11:21

Protiv GOŠK-a tries milja!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 avg 2018, 11:32

Sta kazete da probamo zaganjati Vukusica?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 07 avg 2018, 11:32

protiv Goška ćete vidjet
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 avg 2018, 11:38

ElCartel11 je napisao/la:Sta kazete da probamo zaganjati Vukusica?
Stranac,mada bi se ja rado odrekao npr. Stanojevica u tom slucaju. A zar uopste mislis da bi Sabrinica odobrila novac za njega,sigurno nije jeftin.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 avg 2018, 11:58

zagorski je napisao/la:
Stranac,mada bi se ja rado odrekao npr. Stanojevica u tom slucaju. A zar uopste mislis da bi Sabrinica odobrila novac za njega,sigurno nije jeftin.
Pitao sam vise glas navijaca, da vidim kako ga ostali dozivljavate, bio je medju najvecim hrvatskim talentima, jedan nastup ima za njihovu repku, sigurno nije zaboravio igrati fudbal i legao bi nam samo tako, zbog svoje visine bi nam mogao pomoci cak i na krilnim pozicijama.
Dok je Zrinjski pregovarao sa njim znaci da bi rado dosao u nasu ligu i da nema preveliku potraznju plate (sigurno hoce da se vrati u formu i onda se ispali kao Jajalo).

Kod Sabrinice i ostalih uhljeba mi dolazimo do problema kojeg imamo vec par sezona, nisu mogli sad dovesti igraca koji je jos pristao na SMANJENJE plate, a sta jih je takvih jos bilo sto su se povezivali sa nama pa na kraju propao trasnfer.

Kao da gledam njihove pregovore recimo ponude 10k € mjesecno, igrac pristane, kaze Sabrina u jbt brzo nekako pristao de ti potpisi za 8k € mjesecno, igrac se malo misli ali opet pristane i taman kad treba da dodje da potpise, Sabrina kaze ma evo tebi 5k €, uzmi ili ostavi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 avg 2018, 12:25

ElCartel11 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Pitao sam vise glas navijaca, da vidim kako ga ostali dozivljavate, bio je medju najvecim hrvatskim talentima, jedan nastup ima za njihovu repku, sigurno nije zaboravio igrati fudbal i legao bi nam samo tako, zbog svoje visine bi nam mogao pomoci cak i na krilnim pozicijama.
Dok je Zrinjski pregovarao sa njim znaci da bi rado dosao u nasu ligu i da nema preveliku potraznju plate (sigurno hoce da se vrati u formu i onda se ispali kao Jajalo).

Kod Sabrinice i ostalih uhljeba mi dolazimo do problema kojeg imamo vec par sezona, nisu mogli sad dovesti igraca koji je jos pristao na SMANJENJE plate, a sta jih je takvih jos bilo sto su se povezivali sa nama pa na kraju propao trasnfer.

Kao da gledam njihove pregovore recimo ponude 10k € mjesecno, igrac pristane, kaze Sabrina u jbt brzo nekako pristao de ti potpisi za 8k € mjesecno, igrac se malo misli ali opet pristane i taman kad treba da dodje da potpise, Sabrina kaze ma evo tebi 5k €, uzmi ili ostavi.
Kad zesnko pregovara i odobrava, zato jesmo tu gdje jesmo. Nije to za zene, moze sad neko sra.t kolko hoce, yebe mi se iskreno, samo se sjetite da smo sa jednom zenom na vrhu, 8 komada primili, u 72 godine postojanja kluba, a i znam (nisam ovdje jedini) iz iskustava kad je zensko sef a kad musko na poslu, koja je razlika u vodstvu i rezultatima. Ovo nije sport za zene, ni u i oko kluba. Ova situacija nam je takva kad postavis zesnko na vrh piramide.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 avg 2018, 12:44

FK Rodna Ravnopravnost. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 avg 2018, 12:55

Ja ba, cuj ravnopravnost kod nas, retardusa garant nije u stanju smeca iznjet iz kuce, yebo je otac nakaradni, satro ona bi vodila firmu ili klub. Yebem ti dan, ko to izmisli. Pickice ba sve u klubu, bjeze od posla i odgvornosti. Debili sve....

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 avg 2018, 12:58

ElCartel11 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:

Ma nema sumnje da bi nam pravo dobro dosao,idealan i za ofanzivnog veznog i za krila. Samo sto je on trenutno naucna fantastika da dode kod nas zbog poznatih razloga.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 07 avg 2018, 13:01

Kao da gledam njihove pregovore recimo ponude 10k € mjesecno, igrac pristane, kaze Sabrina u jbt brzo nekako pristao de ti potpisi za 8k € mjesecno, igrac se malo misli ali opet pristane i taman kad treba da dodje da potpise, Sabrina kaze ma evo tebi 5k €, uzmi ili ostavi.[/quote]
Ma nema sumnje da bi nam pravo dobro dosao,idealan i za ofanzivnog veznog i za krila. Samo sto je on trenutno naucna fantastika da dode kod nas zbog poznatih razloga.[/quote]
Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, nekadašnji napadač Hajduka i reprezentacije Hrvatske ima problem zbog kojeg mu je navodno upitan i nastavak karijere.

Naime, on je nedavno imao operaciju plućnog krila, a 30 posto pluća mu uopšte ne radi, pa kao takav nije mogao proći ljekarske preglede u redovima aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine.

Vrlo je upitno da li će se Sinjski dijamant više moći baviti ozbiljnim fudbalom, obzirom da se radi o veoma nezgodnom problemu, a za početak je dobio odbijenicu od Zrinjskog.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 07 avg 2018, 13:16

Derbi srijeda 20 15

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 07 avg 2018, 13:39

Steta ovog sovsica a mozda i nije. Vrijeme ce pokazati

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 51 gost.