FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako im treba dodatna motivacija za derbi nek se upucaju.
Hebibu treba odmor, pregorio je.
Mislim da iz prve ekipe nema niko,samo Klaric iz juniora al on je na posudbi svakako.skoroalen je napisao/la:Ko zna te odnose s menadžerima, koliko u klubu sad imamo Bilalagićevih pulena?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ma odyebi papak,ne zato sto je dosao iz lijepih Zavidovica , nego zbog velike pomoci FKS ,kad je trebalo ,a mogao.Kako Bazdarevic moze.Vas dragi Pape je podpisao predugovor sa Partizanom(ne moze u istu pricu s Vahidinom),pa dobi upalu zglobova,bio izgubljen za fudbal(prognoze),produzi mu ugovor FKS.Pa kad je tebao vani potpise papak 2 ugovora(Torino ine znam ko), pa postade legenda PSG.Fudbalski najveci kojeg sam gledao,ali kao vjekaco zero.miky_hz je napisao/la:”Gledao sam utakmicu i baš mi je teško pao poraz Sarajeva. Ne bih htio na muku da im prisjedam… Reći ću, veliko iznenađenje bio je i remi u Italiji – 2:2, ali i ovaj poraz od 0:8. Da izgubiš 0:2, 1:3 ne bi ti niko ništa rekao, ali ovako, neshvatljivo, neprihvatljivo. Nakon prvih četiri, pet minuta utakmice na Koševu vidio se loš znak. Međutim, da će se desiti da Italijani daju osam komada ni u najcrnjem scenariju nije se moglo predvidjeti. I to je fudbal. Vrijeme se ne može vratiti. Izvući određene pouke i nikada više ne dozvoliti da se Sarajevo nađe u sličnoj situaciji na terenu, ma protiv koga igralo Italijana, Engleza, Nijemaca, Španaca, Francuza…”, pričao je Sušić.
”Život ide dalje. Nadam se da će u narednom periodu navijači Sarajeva imati razloga za slavlje u Premijer ligi BiH i Kupu BiH, a u godinama pred nama i na međunarodnoj sceni.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
ŠAMPIJONI!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa vidiš da treba, tri smo lani izgubili. U derbiju ne pobjeđuje bolja nego naloženija ekipa.StariGrad071 je napisao/la:Ako im treba dodatna motivacija za derbi nek se upucaju.
S tim da su kone lani bile i bolje i naloženije, jbg.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Usrefa je Adžem nadmudrio. O čemu mi pričamo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Prvo podrska Sofrancu da sa srecom rijesi porodicne stvari sa djetetom.
Kovacevica sam gledao u pripremnim i djelovao je solidno. Sa njim ne bi primili vise od 4 protiv Italijana (ako bi i toliko).
Da skupi 2-3 tekme iskustva (protiv recimo Mladosti, Celika i slicnih) i postao bi vrlo solidan golman na kojeg se moze racunati.
Buduci da odmah ide "u vatru" treba mu malo podrske od raje pa i kad ispuca loptu malo u stranu, i bicemo svi zadovoljni. Ogroman je upgrade u odnosu na Pavlovica u svakom pogledu.
Nadam se da Husref vidi koliko nam je ponekad spor protok lopte jer pojedini igraci je previse "carine". Halilovic ima dobar sut ali ..........
Zdrava logika ti kaze da kadgod u par poteza dodjes pred go, to budu najbolje sanse za nas - jer protivnicka odbrana nema vremena da se postavi.
Djeluje mi da Resic i akademci mogu bolje igrati brzi fudbal.
Hebib kao krilo - svakako, ali kao bek NIKAD.
Kovacevica sam gledao u pripremnim i djelovao je solidno. Sa njim ne bi primili vise od 4 protiv Italijana (ako bi i toliko).
Da skupi 2-3 tekme iskustva (protiv recimo Mladosti, Celika i slicnih) i postao bi vrlo solidan golman na kojeg se moze racunati.
Buduci da odmah ide "u vatru" treba mu malo podrske od raje pa i kad ispuca loptu malo u stranu, i bicemo svi zadovoljni. Ogroman je upgrade u odnosu na Pavlovica u svakom pogledu.
Nadam se da Husref vidi koliko nam je ponekad spor protok lopte jer pojedini igraci je previse "carine". Halilovic ima dobar sut ali ..........
Zdrava logika ti kaze da kadgod u par poteza dodjes pred go, to budu najbolje sanse za nas - jer protivnicka odbrana nema vremena da se postavi.
Djeluje mi da Resic i akademci mogu bolje igrati brzi fudbal.
Hebib kao krilo - svakako, ali kao bek NIKAD.
-
- Kontakt:
Rahmanovic je dobio utakmicu.Dva puta gledam snimak i ne mogu se nacudit,gdje je lopta tu je i Rahmanovic.Valjao ih je mangupski,ima srce ko Trebevic.Bravo momcino. Po meni sjajna tri boda ,ovakva borbenost je morala biti nagradjena.Ne razumijem se plaho u postavke,ali kao da smo igrali 4 4 2,ispravite me.Igrali protiv motivisane ekipe,svjeze s novim trenerom,a mi dosli energetski i psihicki iscrpljeni i dobijemo vrlo bitnu utakmicu.Bravo.Gdje je ovo bilo u cetvrtak ne znam.Hebibovic sasvim solidan,samo onaj sut Saida sa te strane.nemojte kritikovati samo radi kritike.Pidro igrao protiv njihovog najboljeg(Baraban).Jeste i imao par maha,ali onako zut,vidim ga u Bundes ligi sljedece godine.Kakav dribling ima pred centarsut,centarsut isplaniran(onaj povratni prema Adukoru),samo mi cudno sto stane kad ga prodju,vjerovatno od silnog kretanja.Kako osjeca loptu,biser,samo naprijed. Mujakic nosio odbranu,onaj jad ga od nemoci udari za crvenog(Vasiljevic?).Kovacevicu produziti juce,odbranice ce i vise od Pavlovica,naravno bit ce i koja greska,ali ne bih ga mjenjao.bolja nam je ekipa golmana od one Pavlovic-Adilovic.Samo ko ce ga nesto nauciti,ne znam.Trener golmana?
Savršen golman ne postoji. Delač nam je možda najbolji poslijeratni golman pa je primio glup gol na debiju, primio dva poglupa gola u Tuzli kad su nas u finišu sezone Tuzlaci ubili 4:0 (tad se vratio poslije duge povrede pa je blago opravdano). Imao je i kod ovih Belgijanaca sličan propust kao kod nas protiv Čelika, taj snimak je bio svugdje. Al je bio maestralan kod nas, jedan od najzaslužnijih za titulu. Na nekoj rang-listi golmana je Kovačević iznad Pavlovića. Dobar golman treba da ima dobre reflekse, tajming za istrčavanje, da bude gospodar svog prostora i barem nekakav osjećaj za penale. I danas se u modernom fudbalu traže golmani koji znaju s loptom, nerijetko danas golman razigrava odbranu i šalje ciljane lopte. Od svega, Pavlović ima samo dobre reflekse.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Znas ono kad si djecak i zavolis nekog.Ovo sto spomenu Spenser(nadimak po nekom filozofu ili nekom Brazilcu?)samo toga se sjecam od navijanja:SPENSER,SPENSER i imali pjesmu"Bosno moja divna mila u tebi je Sarajevo skola fudbala"sad to izgleda naivno i bez energije,ali nama bilo VRH.Bas si me pecno sa ovim Spenser,sta bi horde dale da imaju takvog.Nazalost necete ,jer odlaze mladi.Sta je Vahidin radio Draganu Holceru iz Hajduka. Ludilo:Dragane,Dragane..robertkosar je napisao/la: Bravooooo. I moj najdrazi igrac koji je ikada igrao na kosevu. Ustati pa reci Vahidin Musemic. Ko se sjeca klinca izmedju njega i trenera rahmetli Gegica na utakmici zna kakav je Spenser bio na terenu igracina i ziva vatra.![]()
![]()
![]()
Podrska Kovacevicu.Neko ga opisa kao Cimija(Kovacevica).Pozz
- ThrillerHz
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Da dobismo Radnika bili bi 100%-tni
Da dobismo Atalantu igrali bi protiv Hapoela
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
alacious je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Da dobismo Radnika bili bi 100%-tni

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Ma samo su nas 1 nqdigrali poslije onog kijameta, mi 2 puta fulali nemoguce i 1 egql bila. Sam adzem je rekao da igrace nema potrebe loziti i da mu je najlaksa utakmica za pripremiti, al ****.skoroalen je napisao/la:Pa vidiš da treba, tri smo lani izgubili. U derbiju ne pobjeđuje bolja nego naloženija ekipa.StariGrad071 je napisao/la:Ako im treba dodatna motivacija za derbi nek se upucaju.
S tim da su kone lani bile i bolje i naloženije, jbg.
alacious je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Da dobismo Radnika bili bi 100%-tni

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Još Eindhoven sanjam.alacious je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Da dobismo Radnika bili bi 100%-tni
Doduše, to je naknadno izvlačenje bilo...
- ElCartel11
- Kontakt:
Cak je nismo ni trebali dobitialacious je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Da dobismo Radnika bili bi 100%-tni

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Gledao sam juce utakmicu, nismo imali ni jednu sansu kao ni sloboda osimi 5 minuti inace onakve utakmice zavrsavaju sa nerjesenim ishodom.
SAMO CU RECI DA JE PIDRO MUSTAFIC MUJAKIC SABANOVI RESIC KOVACEVIC BOLJO OD NASIH STANDARDNI STAROHANA. Mislim da niko u pl bih nije imo ovoliko djece u prvi 18 a da su bas kvalitet.
Kovacevic super idlican dovest golmana kahrimana ili nesto slicno njemu ugovor mu dat na godinu dana da bude kovacevicu rezerva ako bi mali kad pao da ga ovaj moze zamjenit dok se in razavuza. Sigurno bolji golman od pavla, stvari gdje on grijesi se mogu vremenom i treninzima ispravit. Preagresivno izletanje na rub sesnesterca ispucavanje to su sitnice i vrlo lahko popravljive.
Pidro bio dobar
Mujakic odlican
Juce
Rahmanovic i adukor odlicni
Ahmetovic dobar izvuko crveni, vidim da ovde svi Hareta prizivaju u prvi 11, mislim da haris jos fizicki nije spreman ko ahmet plus kad prva kisa padne i ahmet stane haris uskace ko mikel owen
Uglavnom habib halil trebaju na klupu ubacit sabana i resica protiv goska i to je to.
Dobra stvar u uvodu loseg starta i igre je sto su skoro svi dobili sansu da igraju cak i one dvije stuhe istetovirane, svak je pokazo onoliko koliko ko moze nemoze.
Nadam se da ce crepulja uvezat tu sredinu koja je sadsamo razbijacka i defanzivna znaci nema niko da gurne lotu prema naprijed.
Sisic juce nije bio na nivou al je u par navrata pokazo da ce bit odlican.
SAMO CU RECI DA JE PIDRO MUSTAFIC MUJAKIC SABANOVI RESIC KOVACEVIC BOLJO OD NASIH STANDARDNI STAROHANA. Mislim da niko u pl bih nije imo ovoliko djece u prvi 18 a da su bas kvalitet.
Kovacevic super idlican dovest golmana kahrimana ili nesto slicno njemu ugovor mu dat na godinu dana da bude kovacevicu rezerva ako bi mali kad pao da ga ovaj moze zamjenit dok se in razavuza. Sigurno bolji golman od pavla, stvari gdje on grijesi se mogu vremenom i treninzima ispravit. Preagresivno izletanje na rub sesnesterca ispucavanje to su sitnice i vrlo lahko popravljive.
Pidro bio dobar
Mujakic odlican
Juce
Rahmanovic i adukor odlicni
Ahmetovic dobar izvuko crveni, vidim da ovde svi Hareta prizivaju u prvi 11, mislim da haris jos fizicki nije spreman ko ahmet plus kad prva kisa padne i ahmet stane haris uskace ko mikel owen
Uglavnom habib halil trebaju na klupu ubacit sabana i resica protiv goska i to je to.
Dobra stvar u uvodu loseg starta i igre je sto su skoro svi dobili sansu da igraju cak i one dvije stuhe istetovirane, svak je pokazo onoliko koliko ko moze nemoze.
Nadam se da ce crepulja uvezat tu sredinu koja je sadsamo razbijacka i defanzivna znaci nema niko da gurne lotu prema naprijed.
Sisic juce nije bio na nivou al je u par navrata pokazo da ce bit odlican.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 15 gostiju.