FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 11 jun 2010, 19:52

I poslije se forumaši, inače vjerni navijači Željezničara, žale kako je transfer Želji donio malo novca :roll: . Jedva čekam da mi prođe ovaj prijemni, pa da svoje misli potpuno posvetim raspustu i Želji :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 jun 2010, 20:04

Bekrića samo doveli iz Gradine (Srebrenik) clan prve B lige...doveli ga 2007 godine i to džabe ga doveli bez obeštecenja.
Bio placen kao i ostali igraci- obicnom platom...na terenu je vracao uloženo sa kamatama i još na kraju smo za njega uzeli 300.000 eura ili 600.000 KM.
Pa ko kaže da je njegov transfer bio loša investicija :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 jun 2010, 20:25

Omar500 je napisao/la:I poslije se forumaši, inače vjerni navijači Željezničara, žale kako je transfer Želji donio malo novca :roll: . Jedva čekam da mi prođe ovaj prijemni, pa da svoje misli potpuno posvetim raspustu i Želji :D
I ja jedva cekam da polozim toplotne turbo-masine i da na miru pijuckam cvijetni nektar do oktobra i idem gledati Zelju nasega.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 11 jun 2010, 21:01

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:I poslije se forumaši, inače vjerni navijači Željezničara, žale kako je transfer Želji donio malo novca :roll: . Jedva čekam da mi prođe ovaj prijemni, pa da svoje misli potpuno posvetim raspustu i Želji :D
I ja jedva cekam da polozim toplotne turbo-masine i da na miru pijuckam cvijetni nektar do oktobra i idem gledati Zelju nasega.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zato ja volim kad prodjem :D :D

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 11 jun 2010, 21:06

samir_tm87 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:

zato ja volim kad prodjem :D :D
eki samire to iti proso :D al nikad mi gutavije nije bilo ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 11 jun 2010, 21:07

drop je napisao/la:Bekrića samo doveli iz Gradine (Srebrenik) clan prve B lige...doveli ga 2007 godine i to džabe ga doveli bez obeštecenja.
Bio placen kao i ostali igraci- obicnom platom...na terenu je vracao uloženo sa kamatama i još na kraju smo za njega uzeli 300.000 eura ili 600.000 KM.
Pa ko kaže da je njegov transfer bio loša investicija :mrgreen:
Svaka čast Samiru Bekriću...!!! Zadužio nas je sve svojim odnosom, pravi sportista!
Najviše ću ga pamtiti po penalima koje je rutinerski izvodio, u stvari bolje ih je izvodio od R. Baggia! :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 11 jun 2010, 21:15

Bolje da smo temu nazvali "Škola". :lol:
1996

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 jun 2010, 21:16

Ček malo, ne raspadamo se više :? :roll: :mrgreen: :lol:

Očekujem neki "panični" post do kraja utakmice da zakrvimo :mrgreen: Poslije neću moći, lijepa će noć biti :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 11 jun 2010, 21:26

"Samo" 300 000 eura, raspadamo se. :mrgreen:

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 11 jun 2010, 21:27

Raspadamo se onako lagano po šavovima. :mrgreen:
1996

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 jun 2010, 21:33

Ne, ne :mrgreen: Vi niste ozbiljni. Čekam ove ozbiljne paničare :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 11 jun 2010, 21:48

Hajmo prec na Sarajevo oni se neraspadaju :mrgreen: :lol:

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 11 jun 2010, 22:13

Možeš mislit kako nam je liga jaka kad je jedan od rekordnih transfera 300.000 eura i to u inostranstvo.Ali ove pare će Želji pokrpit možda trećinu budžeta ove godine, a nekima je ovo godišnji budžet. :roll:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 11 jun 2010, 23:20

LiMvOtElJoZe je napisao/la:Hajmo prec na Sarajevo oni se neraspadaju :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: :lol:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 jun 2010, 23:29

LiMvOtElJoZe je napisao/la:Hajmo prec na Sarajevo oni se neraspadaju :mrgreen: :lol:
:mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 jun 2010, 23:45

nikad_izvini je napisao/la:Ček malo, ne raspadamo se više :? :roll: :mrgreen: :lol:

Očekujem neki "panični" post do kraja utakmice da zakrvimo :mrgreen: Poslije neću moći, lijepa će noć biti :mrgreen:
Ne prizivaj šejtane :mrgreen: takvi jedva cekaju da ulete da neki ekskluzivnim vijestima i najmracnijim pesimizmom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 12 jun 2010, 02:22

mujoisuljo je napisao/la:Možeš mislit kako nam je liga jaka kad je jedan od rekordnih transfera 300.000 eura i to u inostranstvo.Ali ove pare će Želji pokrpit možda trećinu budžeta ove godine, a nekima je ovo godišnji budžet. :roll:
Nazalost tako je,da je ovo godisnji budzet nekih ekipa...a hocemo evropu,neki uspjeh i takve stvari...mnoge stvari nam ne valjaju,kritikujemo,u stanju smo svasta,a lova od 300 000 nam velika...najgore je sto nam fakat dobro dodje ova lova,igraci ce dobiti plate,ici ce na pripreme...pogledajte o cemu mi razmisljamo...a hocemo nesto veliko...najorganizovaniji smo klub,mozda je Siroki ispred nas,Borac se budi u organizaciji...
Znaci duboko svi da se zamislimo kada nam evropa kaze da smo zadnji ili predzadnji na svijetu...
Zeljo mora jacati,treba nam para,treba nam dva tri ovakva transfera i tako nekoliko godina...treba nam jak sponzor,treba nam stalna evropa...i kada saberemo izgubicemo najmanje deset sezona dok se stabilizujemo...a opet ponavljam najorganizovaniji smo u ligi ...zato da se ne zamajavamo,imamo cilj,stabilizacija kluba,ona ce trajati,a mi cemo navijati,bicemo najbolji,bicemo svijetli primjer,bicemo gospoda i u pobjedi i u porazu...i bicemo strpljivi,jer puno treba da bi postali klub,veliki klub koji nema problema sa finansijama i koji ce ici u ludilo koje se zove liga prvaka,evropska liga itd...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 jun 2010, 02:33

boccaccio je napisao/la:
mujoisuljo je napisao/la:Možeš mislit kako nam je liga jaka kad je jedan od rekordnih transfera 300.000 eura i to u inostranstvo.Ali ove pare će Želji pokrpit možda trećinu budžeta ove godine, a nekima je ovo godišnji budžet. :roll:
Nazalost tako je,da je ovo godisnji budzet nekih ekipa...a hocemo evropu,neki uspjeh i takve stvari...mnoge stvari nam ne valjaju,kritikujemo,u stanju smo svasta,a lova od 300 000 nam velika...najgore je sto nam fakat dobro dodje ova lova,igraci ce dobiti plate,ici ce na pripreme...pogledajte o cemu mi razmisljamo...a hocemo nesto veliko...najorganizovaniji smo klub,mozda je Siroki ispred nas,Borac se budi u organizaciji...
Znaci duboko svi da se zamislimo kada nam evropa kaze da smo zadnji ili predzadnji na svijetu...
Zeljo mora jacati,treba nam para,treba nam dva tri ovakva transfera i tako nekoliko godina...treba nam jak sponzor,treba nam stalna evropa...i kada saberemo izgubicemo najmanje deset sezona dok se stabilizujemo...a opet ponavljam najorganizovaniji smo u ligi ...zato da se ne zamajavamo,imamo cilj,stabilizacija kluba,ona ce trajati,a mi cemo navijati,bicemo najbolji,bicemo svijetli primjer,bicemo gospoda i u pobjedi i u porazu...i bicemo strpljivi,jer puno treba da bi postali klub,veliki klub koji nema problema sa finansijama i koji ce ici u ludilo koje se zove liga prvaka,evropska liga itd...
Tako je prijatelju.Tako se i treba ponasati i razmislajti pozitivno.Nas je mentalitet cudan,jer garant kada bi Zlejo izborio i grupnu fazu lioge prvaka,nasli bi se oni koji bi rekli da to nije nista ako se ne udje bar u 1/4 finale lige prvaka.
BosnaE

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 12 jun 2010, 03:59

boccaccio je napisao/la:a mi cemo navijati,bicemo najbolji,bicemo svijetli primjer,bicemo gospoda i u pobjedi i u porazu...i bicemo strpljivi
"Moj privatni neki gest, vi ga možete protumačiti kako hoćete, to je neka moja lična odluka, i ja neću da govorim radi čega ni da objašnjavam jer vi to vrlo dobro znate, ali ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad, pa da se i vi sjetite da ste se rodili u Sarajevu, a znate šta se dešava."

i tako, godinama... sa ponosom!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 12 jun 2010, 08:43

ja sam je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:a mi cemo navijati,bicemo najbolji,bicemo svijetli primjer,bicemo gospoda i u pobjedi i u porazu...i bicemo strpljivi
"Moj privatni neki gest, vi ga možete protumačiti kako hoćete, to je neka moja lična odluka, i ja neću da govorim radi čega ni da objašnjavam jer vi to vrlo dobro znate, ali ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad, pa da se i vi sjetite da ste se rodili u Sarajevu, a znate šta se dešava."

i tako, godinama... sa ponosom!!!
Mislim da je rekao "da sam se rodio", ali nebitno, uvijek kada gledam tu izjavu, suze mi na oči navru! Recpect!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrasno15, Pushko92 i 28 gostiju.