Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I ja jedva cekam da polozim toplotne turbo-masine i da na miru pijuckam cvijetni nektar do oktobra i idem gledati Zelju nasega..Omar500 je napisao/la:I poslije se forumaši, inače vjerni navijači Željezničara, žale kako je transfer Želji donio malo novca. Jedva čekam da mi prođe ovaj prijemni, pa da svoje misli potpuno posvetim raspustu i Želji
Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja jedva cekam da polozim toplotne turbo-masine i da na miru pijuckam cvijetni nektar do oktobra i idem gledati Zelju nasega..Omar500 je napisao/la:I poslije se forumaši, inače vjerni navijači Željezničara, žale kako je transfer Želji donio malo novca. Jedva čekam da mi prođe ovaj prijemni, pa da svoje misli potpuno posvetim raspustu i Želji
![]()
![]()
eki samire to iti prososamir_tm87 je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja jedva cekam da polozim toplotne turbo-masine i da na miru pijuckam cvijetni nektar do oktobra i idem gledati Zelju nasega..Omar500 je napisao/la:I poslije se forumaši, inače vjerni navijači Željezničara, žale kako je transfer Želji donio malo novca. Jedva čekam da mi prođe ovaj prijemni, pa da svoje misli potpuno posvetim raspustu i Želji
![]()
![]()
zato ja volim kad prodjem![]()
Svaka čast Samiru Bekriću...!!! Zadužio nas je sve svojim odnosom, pravi sportista!drop je napisao/la:Bekrića samo doveli iz Gradine (Srebrenik) clan prve B lige...doveli ga 2007 godine i to džabe ga doveli bez obeštecenja.
Bio placen kao i ostali igraci- obicnom platom...na terenu je vracao uloženo sa kamatama i još na kraju smo za njega uzeli 300.000 eura ili 600.000 KM.
Pa ko kaže da je njegov transfer bio loša investicija
LiMvOtElJoZe je napisao/la:Hajmo prec na Sarajevo oni se neraspadaju![]()
LiMvOtElJoZe je napisao/la:Hajmo prec na Sarajevo oni se neraspadaju![]()
Ne prizivaj šejtanenikad_izvini je napisao/la:Ček malo, ne raspadamo se više![]()
![]()
![]()
![]()
Očekujem neki "panični" post do kraja utakmice da zakrvimoPoslije neću moći, lijepa će noć biti
Nazalost tako je,da je ovo godisnji budzet nekih ekipa...a hocemo evropu,neki uspjeh i takve stvari...mnoge stvari nam ne valjaju,kritikujemo,u stanju smo svasta,a lova od 300 000 nam velika...najgore je sto nam fakat dobro dodje ova lova,igraci ce dobiti plate,ici ce na pripreme...pogledajte o cemu mi razmisljamo...a hocemo nesto veliko...najorganizovaniji smo klub,mozda je Siroki ispred nas,Borac se budi u organizaciji...mujoisuljo je napisao/la:Možeš mislit kako nam je liga jaka kad je jedan od rekordnih transfera 300.000 eura i to u inostranstvo.Ali ove pare će Želji pokrpit možda trećinu budžeta ove godine, a nekima je ovo godišnji budžet.
Tako je prijatelju.Tako se i treba ponasati i razmislajti pozitivno.Nas je mentalitet cudan,jer garant kada bi Zlejo izborio i grupnu fazu lioge prvaka,nasli bi se oni koji bi rekli da to nije nista ako se ne udje bar u 1/4 finale lige prvaka.boccaccio je napisao/la:Nazalost tako je,da je ovo godisnji budzet nekih ekipa...a hocemo evropu,neki uspjeh i takve stvari...mnoge stvari nam ne valjaju,kritikujemo,u stanju smo svasta,a lova od 300 000 nam velika...najgore je sto nam fakat dobro dodje ova lova,igraci ce dobiti plate,ici ce na pripreme...pogledajte o cemu mi razmisljamo...a hocemo nesto veliko...najorganizovaniji smo klub,mozda je Siroki ispred nas,Borac se budi u organizaciji...mujoisuljo je napisao/la:Možeš mislit kako nam je liga jaka kad je jedan od rekordnih transfera 300.000 eura i to u inostranstvo.Ali ove pare će Želji pokrpit možda trećinu budžeta ove godine, a nekima je ovo godišnji budžet.
Znaci duboko svi da se zamislimo kada nam evropa kaze da smo zadnji ili predzadnji na svijetu...
Zeljo mora jacati,treba nam para,treba nam dva tri ovakva transfera i tako nekoliko godina...treba nam jak sponzor,treba nam stalna evropa...i kada saberemo izgubicemo najmanje deset sezona dok se stabilizujemo...a opet ponavljam najorganizovaniji smo u ligi ...zato da se ne zamajavamo,imamo cilj,stabilizacija kluba,ona ce trajati,a mi cemo navijati,bicemo najbolji,bicemo svijetli primjer,bicemo gospoda i u pobjedi i u porazu...i bicemo strpljivi,jer puno treba da bi postali klub,veliki klub koji nema problema sa finansijama i koji ce ici u ludilo koje se zove liga prvaka,evropska liga itd...
"Moj privatni neki gest, vi ga možete protumačiti kako hoćete, to je neka moja lična odluka, i ja neću da govorim radi čega ni da objašnjavam jer vi to vrlo dobro znate, ali ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad, pa da se i vi sjetite da ste se rodili u Sarajevu, a znate šta se dešava."boccaccio je napisao/la:a mi cemo navijati,bicemo najbolji,bicemo svijetli primjer,bicemo gospoda i u pobjedi i u porazu...i bicemo strpljivi
Mislim da je rekao "da sam se rodio", ali nebitno, uvijek kada gledam tu izjavu, suze mi na oči navru! Recpect!ja sam je napisao/la:"Moj privatni neki gest, vi ga možete protumačiti kako hoćete, to je neka moja lična odluka, i ja neću da govorim radi čega ni da objašnjavam jer vi to vrlo dobro znate, ali ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad, pa da se i vi sjetite da ste se rodili u Sarajevu, a znate šta se dešava."boccaccio je napisao/la:a mi cemo navijati,bicemo najbolji,bicemo svijetli primjer,bicemo gospoda i u pobjedi i u porazu...i bicemo strpljivi
i tako, godinama... sa ponosom!!!