Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Marko Maletic na probnom radu u AIK:u! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Igrat ce Ligu Prvaka sljedece sezone, pa da vidimo.Cartman je napisao/la:Bio je ovaj u Norveskoj, dosta slab igrac. Borac, ali to je to. Smotan, los tehnicki. Ocito da mu odgovara slabija liga u Danskoj.Nerminovic je napisao/la:Pusic je odlican igrac, prvi strijelac danske lige i to pola sezone igrao za Esbjerg. Moze se reci da lici na Olica, borben igrac ali pravi goalgetter.
[youtube][/youtube]![]()
Nije za repke ni blizu.
Kad smo kod Danske, ne zaboraviti Dumica iz Brondbya.
Don't believe the hype.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nemoj mi vise Dumica 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sta mu fali?Nerminovic je napisao/la:Nemoj mi vise Dumica
Sigurno zasluzuje mjesto na sirem spisku.
Hajradinovic i Zolotic ce takodjer igrati LP sa Gentom.
Don't believe the hype.
Kad je cuo tvoje uvrede izgubio je volju da igra za BiH.Nerminovic je napisao/la:Nemoj mi vise Dumica
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Meša baš nije normalan sa ovim praćenjem igrača
(u pozitivnom smislu da se ne shvati pogrešno)
Kako je krenulo možda se neću ni pokajat ako telefon stavim pored sebe, možda je i mene na kakvom terminu primjetio
Šalu na stranu, smatram da bi Hadžića trebalo zvati već za narednu prijateljsku, na korak je od prve lige Španije a ima i solidan učinak za sada
Kako je krenulo možda se neću ni pokajat ako telefon stavim pored sebe, možda je i mene na kakvom terminu primjetio
Šalu na stranu, smatram da bi Hadžića trebalo zvati već za narednu prijateljsku, na korak je od prve lige Španije a ima i solidan učinak za sada
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ajzea je napisao/la:Šalu na stranu, smatram da bi Hadžića trebalo zvati već za narednu prijateljsku, na korak je od prve lige Španije a ima i solidan učinak za sada
Nisam znao da Adnan Zahirović ima samo 25 godine,mislio da je oko 28-29.Naravno ova epizoda u Bochumu ga je unazadila,ali s obzirom na godine moglo bi od njega biti još nešto u reprezentaciji.Stvarno mi je drag igrač,kad je igrao za nas uglavnom je odigrao dobro.Znam da smo u veznom redu pretrpani igračima,ali ako nađe dobar klub gdje će igrati,zašto ne?
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Slazem se Bazeni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Ima on potencijala. Veoma je zahvalan igrac. Kad je igrao i za reprezentaciju dosta korektno je obavljao svoje zadatke. Nadam se da ce dobro izabrati poslije Bohuma
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Potpuno se slazem za Zahirovica. Nemam nista protiv Anela Hadzica, ali iskreno mislim da je Zahirovic kada je igrao redovno bio za klasu bolji od Hadzica. Vrijedan na terenu, i ako nadje fin klub gdje ce igrati i postici dobru formu, volio bih opet da ga vidim u reprezentaciji.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zahirovi ... umu/165232
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zahirovi ... umu/165232
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
On nikad pravu priliku u Bochumu dobio nije. Bas kao sto je on prije neki dan izjavio, čak i kad Bochumu nije išlo - nisu ništa mijenjali.bazeni je napisao/la:Nisam znao da Adnan Zahirović ima samo 25 godine,mislio da je oko 28-29.Naravno ova epizoda u Bochumu ga je unazadila,ali s obzirom na godine moglo bi od njega biti još nešto u reprezentaciji.Stvarno mi je drag igrač,kad je igrao za nas uglavnom je odigrao dobro.Znam da smo u veznom redu pretrpani igračima,ali ako nađe dobar klub gdje će igrati,zašto ne?
Sent using Tapatalk
Nadam se da ce sto prije naci klub u kojem ce biti standardan i koji ce ga vratiti u reprezentaciju (samo ne Hajduk
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Imamo 5-6 odlicnih potencionalnih reprezentativaca koji bi nasu ekipu sigurno pojacali i zaostrili konkurenciju i te kako. Onaj Cicko
je vrhunski golmanski potencijal i unatoc imenu bio bi nam i vise nego pun pogodak na klupi repke. Ja bi da sam na mjestu nase struke pjeske po njega otiso.
Hadzica sam premalo gledao ali se u Spanjolskoj previse o njemu prica da bi bio flop. Milicevic je najbolji igrac prvaka Belgije. Uvijek spominjani Arslanagic i Tankovic bi trebali biti na sirem popisu takodjer. I po meni poslije Milicevica najvazniji pik bi trebao biti jedan tinejdzer koji nam se nudi na svaki moguci nacin a kriminalci sute. Burnic, nije za prvi tim ali odmah za U21. Martic takodjer sto prije to bolje a Vrancic je valjda vec unutra. Ima jos par igraca vrijednih paznje osobno se nadam Zoloticevom bumu jer nemamo zamjenu za Besica. Valjda ce Mesi mozak poceti raditi jer su i u Hajduku vec otpisali Vrsajevica. Nece nam se valjda i dalje igrati sa zivcima. Zahirovic mi nije vrijedan spomena u ovom momentu. Mislim da je momak jednostavno los igrac i da od njega nece biti nista. Imat ce vremena da se pokaze neka prvo nadje klub.
Hadzica sam premalo gledao ali se u Spanjolskoj previse o njemu prica da bi bio flop. Milicevic je najbolji igrac prvaka Belgije. Uvijek spominjani Arslanagic i Tankovic bi trebali biti na sirem popisu takodjer. I po meni poslije Milicevica najvazniji pik bi trebao biti jedan tinejdzer koji nam se nudi na svaki moguci nacin a kriminalci sute. Burnic, nije za prvi tim ali odmah za U21. Martic takodjer sto prije to bolje a Vrancic je valjda vec unutra. Ima jos par igraca vrijednih paznje osobno se nadam Zoloticevom bumu jer nemamo zamjenu za Besica. Valjda ce Mesi mozak poceti raditi jer su i u Hajduku vec otpisali Vrsajevica. Nece nam se valjda i dalje igrati sa zivcima. Zahirovic mi nije vrijedan spomena u ovom momentu. Mislim da je momak jednostavno los igrac i da od njega nece biti nista. Imat ce vremena da se pokaze neka prvo nadje klub.
Zaha u formi je za Hadzica Claude Makelele iz najboljih dana.
Znaci Saša Papac opet koristi reprezentaciju za ostvarivanje svojih privatnih interesa?
A najsmjesnije mi je kad se sjetim da je vecina nasih naivnih navijaca mislilo da on iz principa nece da se vrati kad su se vratili svi igraci
Nije zbog toga odbio da se vrati nego zato sto mu je igranje za reprezentaciju tada bilo teret.Papac se prodao preko reprezentacije u Rengers i od tada njegov interes za reprezentaciju je prestao postojati.Ozivio je opet nakon zavrsetka karijere.
Ali eto Papac nije igrao iz principa
A najsmjesnije mi je kad se sjetim da je vecina nasih naivnih navijaca mislilo da on iz principa nece da se vrati kad su se vratili svi igraci
Nije zbog toga odbio da se vrati nego zato sto mu je igranje za reprezentaciju tada bilo teret.Papac se prodao preko reprezentacije u Rengers i od tada njegov interes za reprezentaciju je prestao postojati.Ozivio je opet nakon zavrsetka karijere.
Ali eto Papac nije igrao iz principa
Kad je on zadnji put bio u formi?Cartman je napisao/la:Zaha u formi je za Hadzica Claude Makelele iz najboljih dana.
Malo prije nego sto se rodio Isus.dubrovnik je napisao/la:Kad je on zadnji put bio u formi?Cartman je napisao/la:Zaha u formi je za Hadzica Claude Makelele iz najboljih dana.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zar sumnjas u mene i @Sabinha.Ajax je napisao/la: Sad se sjecam onog momka @goalgettera i @sabinha cini mi se kako su ga spominjali ovdje godinu unazad vise puta i niko nista. A i gledali su njegove tekme. Izgleda da su bili upravu.
Nadam se da ovjeravaju prolaz protiv Las Palmasa, i da Eldin uskoro debituje za repku, odlican igrac.
Ne sumnjam naravno

-
SjeverniVjetar
Sredina terena, gdje smo do nedavno bili najjaci, se polako osipa. Miske i Salihovic su zavrsili, Medunjanin igra na kasicicu, Prcic, u kog su se polagale nade, ne igra skoro nikako...ostali su Pjana i Besic, koji ne igra ali je u stalnom usponu. Od Vrancica ne ocekujem puno, sumnjam da ce otici iz Paderborna.
S druge strane, krila i poluspicevi se mnoze, Hajrovic, Visca, Zec, Hadzic, ocekujem i Milicevica, mozda Tankovic...
U napadu bi Prevljak mogao biti dugorocna zamjena za Dzeku, Ibisevic ce otici u neku pristojnu ligu, nadam se. Ako bi se Hodzic nametnuo u Dinamu, onda bi bili relativno dobro pokriveni u fazi ofanzive.
Od defanzivaca, mislim da ce Zolotic i Horic najvise napredovati iduce sezone, dobro bi bilo pridobiti ovog Pavelica iz Rapida, desni bek nam je problem, on bi mogao biti dugorocno rjesenje.
I da, Burnica odmah "napasti", ako se bude cekalo da Jaha i Piric reaguju, 2019. ce mu sredjivati pasos, pa onda ide promjena sportskog, ako do tada ne debituje za Svabe...
S druge strane, krila i poluspicevi se mnoze, Hajrovic, Visca, Zec, Hadzic, ocekujem i Milicevica, mozda Tankovic...
U napadu bi Prevljak mogao biti dugorocna zamjena za Dzeku, Ibisevic ce otici u neku pristojnu ligu, nadam se. Ako bi se Hodzic nametnuo u Dinamu, onda bi bili relativno dobro pokriveni u fazi ofanzive.
Od defanzivaca, mislim da ce Zolotic i Horic najvise napredovati iduce sezone, dobro bi bilo pridobiti ovog Pavelica iz Rapida, desni bek nam je problem, on bi mogao biti dugorocno rjesenje.
I da, Burnica odmah "napasti", ako se bude cekalo da Jaha i Piric reaguju, 2019. ce mu sredjivati pasos, pa onda ide promjena sportskog, ako do tada ne debituje za Svabe...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter i 18 gostiju.