FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Daaaaaaaaaaaaaa Mateo dragi

Kova majstore
LOMI SE UTAKMICA I ONDA GUARIN ONAKO DODA
OOOOOOOOOOOOOOJJJJ IZVRSIT CU HARAKIRI YEBEM TI VISE COVJEKA
OOOOOOOOOOOOOOJJJJ IZVRSIT CU HARAKIRI YEBEM TI VISE COVJEKA
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Pa dodaj samom Icardiu Kovacicu...ooooooooj poludit cuuuuuu
Op op Bonazzoli
RO DRI GOOOOOOOO
To mater vam yebem
Hej moj Mancini moglo se ovo dobit da nisi srao
Hej moj Mancini moglo se ovo dobit da nisi srao
Toooooooooooooo BOZEEEEEEEEEEEEE
PALACIOOOOOOO BOOOOGGGGGG

PALACIOOOOOOO BOOOOGGGGGG
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Kako mi je drago zbog Rodriga, hajde jos jedan, mozemo mi too
Mrtvi Nagatomo i njegov centarsut, dva napada zaredom upropostava, idiot jedan
Pa majku ti zutu yebem..... 
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Imamo u ekipi jedinog neinteligentnog Japanca u galaksiji.
SiamoNoi je napisao/la:Imamo u ekipi jedinog neinteligentnog Japanca u galaksiji.
Drugo poluvrijeme mozda i najbolje u par godina.
Bravo,odlicno drugo poluvrijeme 
-6 u odnosu na 3.Lazio.Kakva je igra bila prvi dio sezone i rezultati ovo uopce nije lose.Sad se odmorit,pametno odradit transfer rok i po to trece mjesto u nastavku sezone
-6 u odnosu na 3.Lazio.Kakva je igra bila prvi dio sezone i rezultati ovo uopce nije lose.Sad se odmorit,pametno odradit transfer rok i po to trece mjesto u nastavku sezone
Odlično 2. poluvrijeme, pokazali smo karakter i želju i sigurno da smo zaslužili i pobjedu. Najviše mi je drago što onako loša ekipa kao što je Lazio (neće oni ni Evropa ligu izborit) nas nije pobjedila na svom, mi jesmo u krizi i igre i rezultata ali smo one Laziale naučili igrat lopte, pa oni se ne mogu s loptom sastat. Sretno nam zabiše 2 gola i to igrač koji do kraja sezone neće više gola zabit (isto kao što nam je Ekdal zabio hat-trick).
Šteta što ne pobjedismo a zaslužili smo u potpunosti ali samo ovako trebamo nastavit i u narednim utakmicama. Mancini radi odličan posao, vratio nam je karakter i želju, trudimo se igrat napadački fudbal ali nam fali kreativaca u vezi i brzih, prodornih krilnih napadača. Vjerujem kada mu u januaru ispune želje i dovedu igrače koje traži da ćemo sigurno izborit 3. mjesto.
Kova
Šteta što ne pobjedismo a zaslužili smo u potpunosti ali samo ovako trebamo nastavit i u narednim utakmicama. Mancini radi odličan posao, vratio nam je karakter i želju, trudimo se igrat napadački fudbal ali nam fali kreativaca u vezi i brzih, prodornih krilnih napadača. Vjerujem kada mu u januaru ispune želje i dovedu igrače koje traži da ćemo sigurno izborit 3. mjesto.
Kova
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zamolio bih ovog Skorica sa SS.ba da se cijelom Interu
nesmijem dobicu ban imam jos dobri zelja za njega!
drugo poluvrijeme dominacija , al Japanac i Guarin dva najgluplja igraca na planeti! Samo bih zamolio balavce da se naklone Zabcu!!
drugo poluvrijeme dominacija , al Japanac i Guarin dva najgluplja igraca na planeti! Samo bih zamolio balavce da se naklone Zabcu!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
tacno..primimo gol odma ljudi pljuju po stoperima a i ne gledaju uopste ko je kriv..covjek je tri puta bolji na lopti od guarina i bio bi i bolji vezni od njegavrebac86 je napisao/la:Zamolio bih ovog Skorica sa SS.ba da se cijelom Interunesmijem dobicu ban imam jos dobri zelja za njega!
Handanovi;D'Ambrosio, Ranocchia, Juan, Dodo;Hernanes, Medel, Kovacic,;Palacio, Cerci, Icardu/Osvaldo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.