Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- PhoenixFire
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
tog van gala i njegovu filozofiju je vrijeme pregazilo odavno
Da li je bio sut u okvir gola prema Cechu
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Bogami, svaka ničija je njihova, to znači da je voljni momenat tamo daleko jači; drugim riječima, nema povratka
hvala@Devi1
hvala@Devi1
Zadnja izmjena: al..., dana/u 04 okt 2015, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ovako prvo pol zadovoljan, imali smo taj neki posjed, igraci se nisu umarali al i sto bi, trkcaralo se za protivnikom.
Lujo sada kuje plan b, tj. daj Fellu u vrh, takodjer tu je i plan c, 500 pasova pa onda Rooney trazi zavrsnicu van sesnesterca.
Ova postavka me podsjeca na formaciju Woya 424 protiv Italije, sto dovoljno govori o Luji.
Da je barem do 60. dat jedan gol pa privest mec kraju, a onda neka se zapitaju gdje koci. Zao mi ekipe, nemocna, postajemo prava prcija. To je ono kada nekom udare sretni rezultati u glavu a igre ni na vidiku.
Lujo sada kuje plan b, tj. daj Fellu u vrh, takodjer tu je i plan c, 500 pasova pa onda Rooney trazi zavrsnicu van sesnesterca.
Ova postavka me podsjeca na formaciju Woya 424 protiv Italije, sto dovoljno govori o Luji.
Da je barem do 60. dat jedan gol pa privest mec kraju, a onda neka se zapitaju gdje koci. Zao mi ekipe, nemocna, postajemo prava prcija. To je ono kada nekom udare sretni rezultati u glavu a igre ni na vidiku.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ovakav taktički harakiri ne pamtim.
Pola Evrope zna igrati protiv Arsenala, samo ovaj narkoman jede **** i fura svoje budalaštine.
Bože sačuvaj
Pola Evrope zna igrati protiv Arsenala, samo ovaj narkoman jede **** i fura svoje budalaštine.
Bože sačuvaj

- theboss_RD07
- Kontakt:
Pickice napustite taj teren molim vas, zatim London. A LvG ti napusti Manchester, a zatim i fudbal.
⭐
Frajera Wenger guzno za 15 min... 

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Zar je neko očekivao bolje ... toliko ne vjerujem tulipanu i toliko sam ubijeđen da će nas uništiti da se uopšte 'ne uzbuđujem' na ovakav rezultat.
Ostaje nam samo da čekamo kada će arogantna konjina dobit otkaz.
Ostaje nam samo da čekamo kada će arogantna konjina dobit otkaz.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Cijelu noc oka nisam sklopio zbog ovog sta gledam,sad hladno dijabetis fasujem i to je to.
Re: Odg: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
It's a process 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Mogu li pozvat gospodina A20 da se javi i da malo brani filozofiju Van Gala i da nam kaze kako smo napredovali i kako svaku utakmicu dominiramo,dokaz da momak pojma nema i da smo se i protiv Sotona provukli kao i protiv Wolsburga al dosta je vise,sad idemo gubljenje bodova everton pa City al mozda necemo od njih ovoliko primit jer ce stavit 5 igraca u odbranu da se ne bruka.Ono sto bi bilo lijepo jeste ispasti iz grupne faze da slucajno ne naletimo na Bajern,Barsu il Real pa da nas ljudi jos brukaju
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nece taj guzonja dobit otkaz dugo, nazalost. Trenutno ga tabela drzi na poslu.. Al kao nije bitno KAKO i ZASTO je na toj poziciji. A svi znamo da ga tu ne drzi nikakva taktika, ni fudbalsko znanje, vec suha, nevidjena sreca.AlanSmith14 je napisao/la:Ostaje nam samo da čekamo kada će arogantna konjina dobit otkaz.
Bas me zanima sta ce @LvG napisat nakon ovoga. Nije van Gaal kriv.
Nije van Gaalova greska sto je stavio Carricka i bastiana u prvu postavu iako nijedan od njih nema snage za 90min. Krivi su Carrick i Bastian jer nemaju snage za 90 min jel tako?
Nije kriv van Gaal sto je stavio Blinda i Younga na istu stranu, a Jonesa ostavio na klupi, pa ova dvojica ni naopacke ne mogu da zadrze Alexisa i Ozila. Neee. Kriva su ova dvojica jer ga ne mogu zadrzat, jel tako?
Mene bi bilo stid vise ikako ulogovat se na forum nakon svega.
⭐
Slavit cemo mi titulu, nema razloga za paniku, Gaal ima ekipu tacno gdje ih zeli, pokazao veliki napredak, United igra bajno... I onda ti ekipa utrpa 3 komada za 20 minuta kako vidim.
Ako vam ovo nije otvorilo oci onda stvarno ne znam sta moze. Jadna mu majka, ima jos ovoliko da se igra, ko zna koliko cemo puta na centar do kraja.
Svi oni promasaji iz prve utakmice se izgleda vracaju Arsenalu danas. Zasluzeno cijepanje Gaalove igracke.
ODLAZI DEBILU!!!
Ako vam ovo nije otvorilo oci onda stvarno ne znam sta moze. Jadna mu majka, ima jos ovoliko da se igra, ko zna koliko cemo puta na centar do kraja.
Svi oni promasaji iz prve utakmice se izgleda vracaju Arsenalu danas. Zasluzeno cijepanje Gaalove igracke.
ODLAZI DEBILU!!!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Steta sto se ne moze zamjenit cijela ekipa jer bi to vjerovatno bilo jedino rijesenje. Do kraja patnja i pokusaj da se ipak izbori castan poraz.
Lose otvaranje utakmice, nisu izdrzali pocetni pritisak Arsenala i to je to. Tesko se vratit u utakmicu nakon onog, a najiskusniji Bastian, Kerik; Runi su ujedno i najgori. Nadam se da ce gurnut Wilsona da bar momak dobije kakvu takvu minutazu.
PS: YOUNG MORA OUT!!!!
Lose otvaranje utakmice, nisu izdrzali pocetni pritisak Arsenala i to je to. Tesko se vratit u utakmicu nakon onog, a najiskusniji Bastian, Kerik; Runi su ujedno i najgori. Nadam se da ce gurnut Wilsona da bar momak dobije kakvu takvu minutazu.
PS: YOUNG MORA OUT!!!!
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Cim smo dosli na 1 poziciju napisao sam da je ova liga postala jadna kad smo mi sa ovakvom ekipom tj odbranom prije svega kojoj po LVG ne treba pojacati postala smijesna,sad cemo pocet da se odmicemo od te pozicije onako kako zasluzujemo
Ni levandovski nam nemoze pomoc evo fela i valencia in
Al najjace od svega, ko cuva lijevu stranu, (posto Depay vjerovatno po taktickim zadatcima ostaje u vrhu), ko cuva desnu, jer Juan je zaduzen kao kreator, a covjek i nije krilo, zasto Rooney hoda po terenu.
Valencia i Fella su limitirani, ali borbeni igraci, a takvih uveliko fali Unitedu.
Valencia i Fella su limitirani, ali borbeni igraci, a takvih uveliko fali Unitedu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 04 okt 2015, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Hahahahahahahah jesmo smijesni u pizdu materinu
Pa sad bi fakat volio da nas nabiju 10:0 mozda ga onda i otjeraju 

⭐
Nece on jos otici...
Debakl ili as iz rukava...
Ako postignu brz gol,bit ce svasta...
Realno,nije uveo igrace koji mogu cuvat ovaj trojac...
Odakle mu cerrick i svajni...
Preracunao se...
Debakl ili as iz rukava...
Ako postignu brz gol,bit ce svasta...
Realno,nije uveo igrace koji mogu cuvat ovaj trojac...
Odakle mu cerrick i svajni...
Preracunao se...
Felaini radi dobar posao
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.