FK Slavija

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la AdiFKS » 14 jun 2015, 22:04

Skontao sam. Hvala na objasnjenju. Jer fazon je u tome sto sam ja vracao film, i kontao da je to kod stadiona.

Ok, znam gdje je to.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 14 jun 2015, 22:19

Taj kod stadiona je deset puta bolji nego ovaj na brdu. Al' neće njega da prave, jbg bolje je tu organizovati motorijadu nego napraviti kvalitetan pomoćni preko puta glavnog.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jun 2015, 22:21

Pappy je napisao/la:Taj kod stadiona je deset puta bolji nego ovaj na brdu. Al' neće njega da prave, jbg bolje je tu organizovati motorijadu nego napraviti kvalitetan pomoćni preko puta glavnog.
drug da li se vaš stadion nalazi blizu nekadašnjeg Elektrotehničkog fakulteta i pogona Energoinvesta u Lukavici?

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 14 jun 2015, 22:24

aleksandar_veliki je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Evo jos jednom bi pokusao fino i kulturno da zamolim ove likove sto uredjuju ovaj forum i portal da pokusaju da postave zvanicni grb Slavije na pocetnu stranu ovog portala jer nije uredu da se skrnavi neciji grb...ipak je Slavija jedan od najstarijih klubova evo sad imate priliku da ispravite tu gresku kada budete stavljali grbove Mladosti DK i Rudara.....
Ne znam citate li ili pratite ove postove ali radi vase profesionalnosti ili nazovi kako hoces zelje da budete najbolji sportski portal u zemlji mislim da su ovakve greske kao skrnavljenje grba jedne ekipe nedopustive jos ta ekipa se nalazi u nazovi elitnom rangu takmicenja..
Bice zavrseno...
Vazi kralju..

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 14 jun 2015, 22:30

Pappy je napisao/la:Taj kod stadiona je deset puta bolji nego ovaj na brdu. Al' neće njega da prave, jbg bolje je tu organizovati motorijadu nego napraviti kvalitetan pomoćni preko puta glavnog.
Ovo sto Pappy pise je ziva istina a bolje je da premjeste motorijadu gore il da nadju neku lokaciju za bajkere pa ne moraju biti na terenu daj im neku livadu bogu iza tregera a da se onaj teren reaktivira...sad ga koriste samo cini mi se atleticarke i rekreativci...uz malo para moze se napraviti extra teren a uz glavni stadion..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 jun 2015, 13:19

AlemC85 je napisao/la:
drug da li se vaš stadion nalazi blizu nekadašnjeg Elektrotehničkog fakulteta i pogona Energoinvesta u Lukavici?
Semafor ranije se skrene. :mrgreen:

Evo nađoh prvu mapu na netu na kojoj ti najbolje mogu dočarati. :D

slika

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 jun 2015, 13:23

Pappy je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Semafor ranije se skrene. :mrgreen:

Evo nađoh prvu mapu na netu na kojoj ti najbolje mogu dočarati. :D

slika
joj ti karte.... :lol: :rol: :rol: :rol:

znam sada, hvala ti.... ;)

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 jun 2015, 13:31

:njanjanja: Hahah. Ma mrsko mi bilo ulaziti na google earth pa skrinšot uzimati, pa crtati. Lakše mi bilo naći. Bitna je poenta. :lol: :lol:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 jun 2015, 13:36

Danas bila prozivka. Par stvarni zanimljivih. Najjača je da su Hodžurda i Salković došli na prozivku, da bi pošto nije počela u predviđeno vrijeme otišli, i rekli da imaju privatnih obaveza. :lol: Eto prilike ko hoće da ih dovede. :mrgreen:

Bili su: Popović, Gluhović, Pušara, Terzić, Govedarica, Radović, Simović,Đip. Lučić, Kartal,VEjnović, i Rovčanin će doći naknadno.

Na probi su: Karlo Bilić (Dugopolje), Fikret Karajdžić ( Jedinstvo), Nikola Nešković (Mladost R), Mladen Bunjevac (Zvijezda) i Vanja Zekić (Vlasenica)

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 15 jun 2015, 18:20

Pappy je napisao/la:Danas bila prozivka. Par stvarni zanimljivih. Najjača je da su Hodžurda i Salković došli na prozivku, da bi pošto nije počela u predviđeno vrijeme otišli, i rekli da imaju privatnih obaveza. :lol: Eto prilike ko hoće da ih dovede. :mrgreen:

Bili su: Popović, Gluhović, Pušara, Terzić, Govedarica, Radović, Simović,Đip. Lučić, Kartal,VEjnović, i Rovčanin će doći naknadno.

Na probi su: Karlo Bilić (Dugopolje), Fikret Karajdžić ( Jedinstvo), Nikola Nešković (Mladost R), Mladen Bunjevac (Zvijezda) i Vanja Zekić (Vlasenica)
Zapade mi za oko da se ne spomonje po meni nas najbolji igrac prosle sezone Radosavljevic kakva je situacija sa njim i njegovom povredom..i ako znas ima li istine sto se prica za malog Ljubeta da bi se mogao aktivirati..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 jun 2015, 18:23

Dule se oporavlja još uvijek. Ide na terapije, pri kraju je, pa će onda na pregled da se vidi dokle je stiglo sa opravkom. Povratak još uvijek nije potpuno siguran.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 jun 2015, 18:33

Sta je sa bracom Dursun?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 jun 2015, 19:09

Sarajlijc@ je napisao/la:Sta je sa bracom Dursun?
Na žalost ništa. Obojica su mnogo obećavala i nestala sa fudbalske mape. Andrej je negdje u austrijskom niželigašu koliko mi rekoše, Luka mislim nigdje.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 jun 2015, 21:04

Svasta, imali su priliku u FKS da se dokazu ali nisu...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 jun 2015, 22:06

http://www.sportdc.net/sportdc/index.ph ... na-slavije

Brm, brm. :mrgreen: Sad ako ne urade kako treba, neka nas išćeraju. :lol:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 18 jun 2015, 17:24

Da li ce biti kod vas nekih pojačanja , dosta igraca vas je napustilo , a vecina onih koji su vam cinili kostur ekipe :D ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 jun 2015, 17:31

Suki46 je napisao/la:Da li ce biti kod vas nekih pojačanja , dosta igraca vas je napustilo , a vecina onih koji su vam cinili kostur ekipe :D ?
Hoće ako Bog da. Samo polako. Moglo bi biti lijepih stvari u ovom prelaznom roku, naročito ako se oslobodimo svih koji realno i nisu zasluživali dres Slavije. Na žalost napustiće nas i poneki važan igrač, ali to je fudbal. ;)

p.s

http://www.sportdc.net/sportdc/index.ph ... ajevu-foto

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 18 jun 2015, 17:35

Pappy je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Da li ce biti kod vas nekih pojačanja , dosta igraca vas je napustilo , a vecina onih koji su vam cinili kostur ekipe :D ?
Hoće ako Bog da. Samo polako. Moglo bi biti lijepih stvari u ovom prelaznom roku, naročito ako se oslobodimo svih koji realno i nisu zasluživali dres Slavije. Na žalost napustiće nas i poneki važan igrač, ali to je fudbal. ;)

p.s

Hvala bogu , pa ce se to sanirati . Naravno da ce i vama biti bolje , ali i protivnicima.Nadam se da nece biti vise nikakvog koncerta na vasem stadionu :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 18 jun 2015, 19:52

Pappy je napisao/la:

p.s

Slazem se da treba polako odabrati ekipu za sljedecu sezonu jer je ulog veliki a to je opstanak u drustvu najboljih...Misljenja sam da je bolje dovesti deset pojacanja ali da budu u pravom smislu pojacanja..Bolje mozda i smanjiti brojno stanje fudbalera mozda se ograniciti na 18-19 igraca i 3 golmana ali da ti igraci budu placeni i zadovoljni jer samo tako mozemo ici naprijed...Trenutno koliko mogu da vidim ostali su nam samo Lucic,Kartal,Vejinovic i Govedarice iz prve postave pod znakom pitanja nam je jos Radosavljevic bice bas tesko sklopiti kockice na najbolji moguci nacin ali nadajmo se najboljem...Samo da je prokletog kesa....

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 jun 2015, 21:36

Iako nisam mislio govoriti ništa dok ne bude zvanično gotovo, ali pošto sam objavio to i u medijima reći ću. Darko Spalević se po svemu sudeći vraća, i to je taj iskusni fudbaler o kojem sam pričao nekidan. I ne samo da se Spalević vraća, već bi sa sobom doveo još nekoliko fudbalera. :clap:

Otac kaznenog prostora, bog penala. :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.