FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ako potegnem priču o tome koga si upravo nazvao bratom dobit ću ban. Obriši to dok nije ko vidio. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Zeljo je imao priliku u medusobnom omjeru da pobijedi i da uzmemo titulu. Samo sebe tjesis ako mislis da nesto ovim vracas jer ste 4x losiji od pitara i ne bi mogli nista uraditi i da hocete. Zato bolje ne pisi nista ne sramoti se dzaba.VolimTz je napisao/la:Kakve panterske reakcije golmana željezničara, nešto slično će biti na Koševu u subotu.![]()
Sve se vraća, čestitajte ljudima titulu.
I ne ocekuje niko nista drugo to je odlika malih klubova kad ne mozes ti slavi protivnikova neprijetelja. Ja vas u potpunosti razumijem takvi ste ljudi i sta sad.VolimTz je napisao/la:Kakve panterske reakcije golmana željezničara, nešto slično će biti na Koševu u subotu.![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma nek bude. Da nismo gubili bodove protiv ovih malih ekipa, Travnik i Slavija u gostima, Sloboda i Radnik kući osvojili bi titulu. Da Memija nije pogodio stativu u Mostaru kod 0-1 za nas protiv Zrinjskog, da nismo zijanili kući od Zrinjskog... Sve je to šta bi bilo kad bi bilo. Znači apsolutno smo sami sebi krivi. Nemojte umišljati da ste nešto bitni i da vi odlučujete o nečemu. Bod ne možete uzeti sve i da hoćete, a o pobjedi ne moram pričati.
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
To je odgovor na tvoju provokaciju.Ne shvatam ozbiljno ovo gore,ali na provokaciju uzvracam istom mjerom.VolimTz je napisao/la:Ako potegnem priču o tome koga si upravo nazvao bratom dobit ću ban. Obriši to dok nije ko vidio.
Pitari su moji drugari, čaršija čovječe.pile87 je napisao/la:I ne ocekuje niko nista drugo to je odlika malih klubova kad ne mozes ti slavi protivnikova neprijetelja. Ja vas u potpunosti razumijem takvi ste ljudi i sta sad.VolimTz je napisao/la:Kakve panterske reakcije golmana željezničara, nešto slično će biti na Koševu u subotu.![]()
@arelinho - malo poturanja jeste, ali da se bratimiš s njima, to ni kroz zezanciju nije preporučljivo, bar ne javno i kroz prizmu navijača Željezničara a lično se bratimi sa Kačavendom ako hoćeš. S tim bi završio o tome.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Idi aplaudiraj srbijanskoj himni pusti se ti utakmica za prvo mjesto.VolimTz je napisao/la:
Pitari su moji drugari, čaršija čovječe.![]()
@arelinho - malo poturanja jeste, ali da se bratimiš s njima, to ni kroz zezanciju nije preporučljivo, bar ne javno i kroz prizmu navijača Željezničara a lično se bratimi sa Kačavendom ako hoćeš. S tim bi završio o tome.
I skandiraj kraljevini srbiji ne bi im bilo prvi putpile87 je napisao/la:Idi aplaudiraj srbijanskoj himni pusti se ti utakmica za prvo mjesto.VolimTz je napisao/la:
Pitari su moji drugari, čaršija čovječe.![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Sjeti se šta su tvoji radili neki dan dok je Tuzla plakala. 
A druga stvar, nit sam ja aplaudirao, nit skandirao, nit ste vi palili vatromet. Krajnje glupe nazovi "uvrede". Uglavnom, da se ne nadate uzalud tituli, sretno.
A druga stvar, nit sam ja aplaudirao, nit skandirao, nit ste vi palili vatromet. Krajnje glupe nazovi "uvrede". Uglavnom, da se ne nadate uzalud tituli, sretno.
Ja se prvi neću uvrijediti i da 10 golova pustite. Liga ima 30 kola i sami odlučujemo o svom uspjehu ili neuspjehu a ne vi, neki drugi ili neki treći.Ne znam samo iz kojeg razloga ste sami sebe ubjedili da ste vi ti koji odlučujete o našoj tituli.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pa niko se i ne nada od vas, jer zna da niste kadri gol da zabijete, ako kamoli da remizirate ili pobjedite.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kao što nismo mogli s vama remizirat.
Omaklo se kume omaklo.VolimTz je napisao/la:Kao što nismo mogli s vama remizirat.
-
duskajurisic
- Kontakt:
Poklopil se kad utakmica ??? Kako vješto prebacujete loptu nama, Sarajevo namješta, kupuje ovo, ono, a nas mlatnu i Velež a i Čelik nam bod uze na Koševu, a vi obje poklopili najnormalnije , da se ne oznojite 
Kazu Kodro nije htio da sudjeluje u namjestenim utakmicama i da je zato preko noci otisao, mozes mislit kakv je to necovjekduskajurisic je napisao/la:Poklopil se kad utakmica ??? Kako vješto prebacujete loptu nama, Sarajevo namješta, kupuje ovo, ono, a nas mlatnu i Velež a i Čelik nam bod uze na Koševu, a vi obje poklopili najnormalnije , da se ne oznojite
duskajurisic je napisao/la:Poklopil se kad utakmica ??? Kako vješto prebacujete loptu nama, Sarajevo namješta, kupuje ovo, ono, a nas mlatnu i Velež a i Čelik nam bod uze na Koševu, a vi obje poklopili najnormalnije , da se ne oznojite
DRUG NEBI TI PUNCA
hehe vama tuzlaci svaka cast ali stvarate ovde tezu kao vi cete nas pustiti kakvo pustanje ni vi ni zeljo nas nemozete pobijediti cinjenica je da smo veliki favoriti vama treba sreca i trud ali sam siguran da se nece truditi jer igraci igraju zadnju utakmicu pola njih mora traziti novi klub niko nece rizikovati povredu
Samo Sarajevo
Strumfovi koliko su namjestali predhodnih godina, ta rjec "Namjesteno" im je sasvim normalna u njihovom rjecniku..
I posto su dosli do uspjeha putem prevare, tesko im je povjerovati da neko dodje do cilja na posten nacin...
I posto su dosli do uspjeha putem prevare, tesko im je povjerovati da neko dodje do cilja na posten nacin...
Jel ti Tuzlak shvataš da mi titulu nismo izgubili u drugoj polusezoni koliko je ona već bila izgubljena u prvoj. Ja čak ne mogu da vjerujem da se mi na papiru i u zadnjem kolu borimo za titulu s obzirom koliko loših rezultata smo imali u toj prvoj polusezoni. Svi su nam se smijali prije početka proljetnog dijela i po mnogima nismo bili favoriti ni za Europu, ganjali smo to četvrto mjesto koje bi vodilo u Europu da Olimpic nije osvojio kup a mi je izborismo bez ikakvih problema još udarismo na titulu. Naravno da ostaje žal za titulom jer zbog toga se nogomet i igra ali ne toliki koliki bi bio da nama cilj nije bio određen već na početku sezone tj. stabilizacija kluba, afirmisanje omladinaca i Europa. Titula bi vjerovatno zbog gore nabrojanih razloga bila i slađa nego ona kada smo npr osvojili duplu krunu ali isto tako ne možemo žaliti za njom koliko bi inače tj kada bi od početka sezone išli na taj pehar.
kanarinac, ti si onaj što nas poredi sa četnicima? Mrš sa teme
kanarinac, ti si onaj što nas poredi sa četnicima? Mrš sa teme
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 28 maj 2015, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
kako kaze covjek od 64 navijam za sarajevo a danas me je stidZip je napisao/la:Strumfovi koliko su namjestali predhodnih godina, ta rjec "Namjesteno" im je sasvim normalna u njihovom rjecniku..
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 49 gostiju.