koji GeroTrasimaco je napisao/la:Pipita, Gero je sad moderator. Ja bih na tvom mjestu mozda birao rijeci.![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
koji GeroTrasimaco je napisao/la:Pipita, Gero je sad moderator. Ja bih na tvom mjestu mozda birao rijeci.![]()
ja ko da osjecam da cu morati praviti novi mailgeronimo je napisao/la:hahahahaha![]()
ovo potvrdjuje ono sto sam maloprije rekao![]()
![]()
hajd lijepo mi se zabavite, pa cu vam malo sutra navratit![]()
jeste mi neki domacini, tako postupate sa nekim koga je jedan madridista nasmijao do suza
Sta je on to dobroga uradio pa ima dozvolu da blati Real.Pipita je napisao/la:Jadnici mars sa teme
Moji ljudi, slobodno pisite
Kraljevi - pustite budale
idemo sad legendu:
Jadnici - Navijaci Bayerna
Moji ljudi - ili moj covjek aka Tras
Kraljevi - navijaci najveceg kluba
ponavljam - jadnici mars sa teme da tata ne dolazi tamo
ajd ti Garo malo na spavanje,kasno ti jegeronimo je napisao/la:hahahahaha![]()
ovo potvrdjuje ono sto sam maloprije rekao![]()
![]()
hajd lijepo mi se zabavite, pa cu vam malo sutra navratit![]()
jeste mi neki domacini, tako postupate sa nekim koga je jedan madridista nasmijao do suza
Pa npr nije navijac obicnog smeca, za razliku od tebe.. posten je covjek a osim toga, on je taj koji sprda vas i loserpolovceomerbavarac je napisao/la:Sta je on to dobroga uradio pa ima dozvolu da blati Real.Pipita je napisao/la:Jadnici mars sa teme
idemo sad legendu:
ponavljam - jadnici mars sa teme da tata ne dolazi tamo![]()
![]()
![]()
pa vjerovatno mrzi Bayern ko i mi pa eto dopustamo mu neke stvariomerbavarac je napisao/la:Sta je on to dobroga uradio pa ima dozvolu da blati Real.Pipita je napisao/la:Jadnici mars sa teme
idemo sad legendu:
ponavljam - jadnici mars sa teme da tata ne dolazi tamo![]()
![]()
![]()
samo probaj, ja cu ucuniti sve da sa sljedecim acc ne napravis ni 5 postovaPipita je napisao/la:
ja ko da osjecam da cu morati praviti novi mailimal bujruma kod vas ?
onda ces zagorcati zivot sebi, meni, adminu i ostalim korisnicima sportsport.ba forumageronimo je napisao/la:samo probaj, ja cu ucuniti sve da sa sljedecim acc ne napravis ni 5 postovaPipita je napisao/la:
Zasto me ne cudi ta izjavaPipita je napisao/la:onda ces zagorcati zivot sebi, meni, adminu i ostalim korisnicima sportsport.ba forumageronimo je napisao/la:samo probaj, ja cu ucuniti sve da sa sljedecim acc ne napravis ni 5 postovaPipita je napisao/la:
![]()
Gero Gero, poletio si, uzdigao se... ko ce te spustiti zaboga miloga
Ja sam uvijek tu, nekad pisem nekad sutim, zavisno od situacije na tabeliTrasimaco je napisao/la:Madridiste, Gero se ne ljuti. Zna on da je sve zezancija.
Sutra cemo Pipitu razvlaciti po forumu. A i Jamesa necemo postediti.![]()
Naravno, ako budu prisutni sutra ovdje.To mi je pod velikim znakom pitanja.
![]()
ako me ovaj Garo ne banuje ocekuj me sutra u 21:00,a i Pipita ce doci 100% on je uvjek tuTrasimaco je napisao/la:Madridiste, Gero se ne ljuti. Zna on da je sve zezancija.
Sutra cemo Pipitu razvlaciti po forumu. A i Jamesa necemo postediti.![]()
Naravno, ako budu prisutni sutra ovdje.To mi je pod velikim znakom pitanja.
![]()
vidi DzemalaJameS je napisao/la: ako me ovaj Garo ne banuje ocekuj me sutra u 21:00,a i Pipita ce doci 100% on je uvjek tu
ne bi bio ni prvi a vjerovatno nece biti ni zadnjiomerbavarac je napisao/la:@Pipita: Hajde ti na spavanje. Dzaba ces ban popiti.![]()
![]()
![]()
@James: Samo dopustite, dok vas ne unisti.![]()
![]()
A pustite onda i drugu raju da pise svasta o Realu, a koji uostalom ne navijaju za Bayern.
![]()
![]()
Ali jest prvi koji je dobio vase dopustenje da pljuje po vasoj kraljevini, a po tvojoj teoriji bice ih jos.Pipita je napisao/la:ne bi bio ni prvi a vjerovatno nece biti ni zadnjiomerbavarac je napisao/la:@Pipita: Hajde ti na spavanje. Dzaba ces ban popiti.![]()
![]()
![]()
@James: Samo dopustite, dok vas ne unisti.![]()
![]()
A pustite onda i drugu raju da pise svasta o Realu, a koji uostalom ne navijaju za Bayern.
![]()
![]()
Jes to ljubomoran?omerbavarac je napisao/la:Sta je on to dobroga uradio pa ima dozvolu da blati Real.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.