Hare_BvB
Bi Mancho bio moćan kad bi kad ti sastavlj'o.

Ne mirišeš mi baš bugarskog yebivjetra. Čudi me to.
Mito bekrija je genije, vidi ga samo
Andy Garcia 
Jeste da zbog svoje ležernosti i neeksplozivnosti ne odgovora Manchinom konceptu igre, i zbog toga te shvatam, ali milina ga je gledati u ''akciji''.

Čudi me da mu Fergie nije više dopr'o do
glavurde, jedino da ga još kakvom
sohom izbuba pa da ovom dođe iz gujice u glavu.
Ma ne volem ga nikako. Udavi covjek loptu, a to nije igra po kojoj je Manco prepoznatljiv. Meni je koristan kada pratim kladionicu, bez problema prebacim na ttx i ne plasim se da cu propustiti gol

. Al' daje pojava, jeste

. Uz njega, odmah bih protjerao Nanija, Andersona, Obertana i jos pokojeg muljatora

. Eno im Seria A, pa neka tamo dave do mile volje

.
Slažem se oko KloZeta

, godra bi nam bio. U takvom hipotetskom scenariju, mislim da bi ih Klopp rotirao, jer teško da bi Miro mogao igrati toliko mečeva u našem ritmu igre.
Posto sam provjeren kao dobar 'psihonalizator' (

), mogu reci da imam utisak da je Barios supak od covjeka

. Mogu mislit kako bi digo njonju da neki derbi odgleda sa klupe. A sigurno da bi ih Klop rotir'o.
Voli on Lewandovskog, mnogo perioda provodi savjetovajući ga. Nekoliko puta je već isticao da on ima veliki potencijal, ali nikako da ovaj
živne.
Izgleda da i njegove vijuge funkcionišu ko u Berbe,
hablećina je to.
I njemu treba jedna

.
Nek' se ugleda na Ibrahimovica. Ibro je svojevremeno izjavljivao da je ispusio 1000 jointa i vid' kako co'jek igra

. Mozda je to ta formula.
A dobri su ti ovi smajlici

.
E moj Vale, ja ih neki dan dočeka, te im ga malo ''rejznem'' kad dvojica ko muha na go.no odoše ''All in'', oba imaju A 9, ja zino
ko peš 
, kad im na flopu padoše dvi devetke.

E kud ćeš dalje, pas mater i NSBet-u i našim lopovima.

Samo uživo i renominarni sajtovi.
Evo sad sa NSBeta

. Nahrani mi Stojan, hvala mu

. Lik prije flopa rejzuje duplo sa jakim kartama, a sa slabijim petoduplo (predstavlja keceve valjda

)

,.. Sad sa ga na all in otres'o sa K8, a on im'o 64

. Al' cim duplo rejzuje, odmah fold

. Al' glup poker, nabijem ga ko je programirao. Precesto izlaze skala i boja. Na folopu u 95% slucajeva znam kada izlaze boja ili skala (suvise providno programirano). Kada ti na riveru dadne dva para, a postoji sansa za skalu ili boju,.. Odmah se bacaj. Navlakusa u 99% slucajeva.
Ma pokerstars zakon

.
Dobro
ferceraju zasad, samo je problem što su oba
novaka dosta ofanzivni, ali otom potom. Klopp ne trpi sebičnost, tako da se ja ne brinem. Najbitnije da su oba dobri fudbaleri, prije svega odlični tehničari, ostalo se veoma brzo može nadograditi i naučiti.
Bas me zanima na sta ce liciti vezni red. Ne sumnjam da su dobri tehnicari,.. Al' precizna pas igra na prvu je vrhunsko majstorstvo, koje su samo rijetki doveli do savrsenstva (medju njima je Sahin),.. Sahin je odlicno igrao poziciju centralni vezni. Ti se zalis da su novajlije dosta ofanzivne. Vidjet cemo sta ce Klop izmajmunisati

.
Tu je to negdje, samo što to sad djelujemo dosta zrelije. Pojednici već uveliko stasavaju, rutina je sve prisutnija, a samopouzdanja i kvaliteta ne manjka. Najbitnije je da ključni igrači: Hummels, Kagawa, Bender i Gotze budu zdravi, i neće biti problema da završimo u Top 3. LP je bonus i tu ulazimo maksimalno rasterećni.
Veoma je vazno obezbjediti Ligu prvaka. Da bi Drotmund napredovao, ne smiju izbivati iz Lige prvaka.
Koja disciplina??? Jel'
urbani stiplčez???

Ma kakva disciplina, operisan sam od toga,.. Nego meni nekad tako duhne, sedam dana se satra od sklekova, trbusnjaka i trcanja,.. Pa onda mjesec dana peglam kauc i ne dizem nista teze od kasike (u slobodno vrijeme)

. A danas bi zajebano po onoj vrucini,.. Bio na granici iznemoglosti, kad ugledah neke dvi guze na kraju vidika,.. Pomislih da ih poznajem (

), zaboravi na umor i brzo ih stize,.. Kad ono ne znam ih, al' se imalo sta vidjeti

. Da cura vidi sta pisem grkljan bi mi presjekla,.. Uvijek me pita, kojeg vraga ides na to trcanje

.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.