Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 00:56

Ne treba nekoga pljuvat da bi se napisalo da je Kolasinac bio najbolji.

Momak je definitvno materijal za kapitena. Ima snagu,odlucnost, borbenost, srcanost i nikad nece izdat na terenu.

Sretni smo sto jedan ovakav igrac igra za nas, i igrac ce sljedecih 12 godina.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 06 mar 2014, 00:59

Mora naucit pricat da bude kapiten, nece Avdiji pricat Svabski. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 mar 2014, 01:57

Neka, neka, sve na svoje dolazi. Koliko su Safetovci pljuvali po ovom momku, ali sve polako... ;)
Vidi se polako da nepotizam nemoze dominirati nad radom, talentom i kvalitetom.

Svaka cast na utakmici jucer, steta sto je morao ici van, da bi prodali bolje igrace Seada Susica.
Ali sta je tu je. Ono uklizivanje u nasem 16ercu, kada Mujdza nije mogao stici, lik pretrca za sekundu stranu i brutalno loptu skida Egipcanu, malo je falilo da i njega pokupi. :mrgreen: Tenk, Leopard. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 06 mar 2014, 01:59

Principatus je napisao/la: Tenk !
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 06 mar 2014, 02:03

Ja mislim da neki nisu jos ni svjestni koliko taj momak vrijedi i koliko ce vrijediti za 2-3 godine!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 06 mar 2014, 03:40

Meni je dovoljno bilo kada vidim ismijavanje momka radi toga kako prica i oni glupi komentari vezani za sudzuke itd., a to ismijavanje kako neko prica ima samo kod nas (inace balkan, a kod nas veoma izrazeno). Na forumu se pise toliko sr@nja, da vise i ne citam, a jos manje pisem na njemu. Ovde je izgleda postalo vazno da se samo pise, pa bilo sta, makar i gluposti.

Kolasincu sve najbolje, i kod njega i kod Hajrovica mi se svidja Njemacki mentalitet, borbenost, uvijek profesionalno. Sretno ljudino, sve najbolje u karijeri!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 06:19

'ta će Seo, polovnjak :lol:

Jučer je jedan igrač (Seo) imao više želje, borbenosti, agresivnosti nego ostatak tima zajedno. Svaka čast majstore.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 mar 2014, 06:37

" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 mar 2014, 09:12

NoName je napisao/la:Ma može pričati ko šta hoće, ali momčina je rođen za mjesto def. veznog. Lopta može proći ali igrač ne :mrgreen: Dakle, Sejo na beka, Seo na def. veznog, dvostruka korist. Seo nema prodornost Seje, koja je neophodna za beka, a Sejo nema taj odbrambeni instikt kao Seo. A i Safet ne treba puno mijenjati, jedno slovo je u pitanju. :D
Pa nije sad da Sejo ima prodornost. Bolji je Kolašinac na beku od njega, a bolji je vala i na poziciji zadnjeg veznog. Međutim na nekoj osmici sa osiguračem iza - Salihović je mnogo bolji izbor. Po meni, ne treba Kolu mrdati sa pozicije lijevog beka, ali treba pronaći sparing-partnera za Salihovića na poziciji zadnjeg veznog.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 06 mar 2014, 09:20

definitivno ama bas definitivno Kolasinac najbolji sinoc, Spaha je djelovao kao malo dijete pored Kolasinca sa onim ispadima juce
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 mar 2014, 10:17

Principatus je napisao/la:

:mrgreen:
Brate dragi na ovaj potez sam juce toliko vrisno da svake sekunde ocekujem da dodu iz ludnice kakve da me vode jer su ih komsije pozvale :lol: :lol: Seo brate svaka ti dala :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 11:42

Al da vidite reakcije na tribinama kod ove scene, pa kao da smo postigli gol, cijeli stadion digao na noge. :lol:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 mar 2014, 12:07

Da smo imali još kojeg Rušioca, možda bih dobio 162,59 KM na kladi. :roll:
Hayley <3

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2014, 12:09

Monolog je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ma može pričati ko šta hoće, ali momčina je rođen za mjesto def. veznog. Lopta može proći ali igrač ne :mrgreen: Dakle, Sejo na beka, Seo na def. veznog, dvostruka korist. Seo nema prodornost Seje, koja je neophodna za beka, a Sejo nema taj odbrambeni instikt kao Seo. A i Safet ne treba puno mijenjati, jedno slovo je u pitanju. :D
Pa nije sad da Sejo ima prodornost. Bolji je Kolašinac na beku od njega, a bolji je vala i na poziciji zadnjeg veznog. Međutim na nekoj osmici sa osiguračem iza - Salihović je mnogo bolji izbor. Po meni, ne treba Kolu mrdati sa pozicije lijevog beka, ali treba pronaći sparing-partnera za Salihovića na poziciji zadnjeg veznog.
Ma uvezati Kolašinac-Medunjanin na sredini, a Salihovića vratiti na beka, izbaciti Ibiševića i to je to, jedino tako se Pape može iskupiti za ove loše postavke u zadnjih nekoliko utakmica, al naravno da on to neće uraditi, nego ćemo i na Argentinu isto krenuti :cry:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 06 mar 2014, 17:12

Oj veliki Rusilacu, molim te oprosti svojim saigracima jer oni ne znaju bolje. Nisu na tvom nivou, niti imaju volju borit se za pobjedu kao ti.

Dusa me boli za njim (mislim na Sea). Covjek ostavio srce na terenu u zadnje tri utakmice koje je igrao a kombinovani rezultat: 13-2 izgubio. Ne zasluzuje ovo. :(

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 06 mar 2014, 17:16

ZgemboAdislic je napisao/la:Oj veliki Rusilacu, molim te oprosti svojim saigracima jer oni ne znaju bolje. Nisu na tvom nivou, niti imaju volju borit se za pobjedu kao ti.

Dusa me boli za njim (mislim na Sea). Covjek ostavio srce na terenu u zadnje tri utakmice koje je igrao a kombinovani rezultat: 13-2 izgubio. Ne zasluzuje ovo. :(
Al fakat :(
14/88

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 06 mar 2014, 17:36

Dres za sp ce biti od kolosinca, to sam si reko vec posle argentine, al sad je fix!! Seo Lav :!:

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 06 mar 2014, 18:05

Sejo će da bude institucija. Podsjeća me na Rooneya svojom konstitucijom, žarom, željom i borbom.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 mar 2014, 18:12

Mene podsjeca na Ivanovica. :D

Kad bi imao upola karijeru ko Bane ja bih bio sretan za momciluku.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 mar 2014, 18:15

Ja sam mislio uzeti dres Dzeke, ali nesto mi je volja prosla, sada cekam na taj novi dizajn ako ga uopste bude, i onda ide Kolasinac na ledja.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, armin, denza, Google Adsense [Bot], Normus90, Proximic, Zglavkar i 19 gostiju.