KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Pa jel gotovo prvo poluvrijeme ili.. 

Jel ti ložiš.... imaš live feed na ovoj stranici, otvori lijepo drugi prozorčić pa prati.... 

- lolo d pitar
- Kontakt:
kako 10,zar nije 5 37-32bosnas_ je napisao/la:Rezultat je zasad katastrofalan! Bosna gubi 10 razlike,uzas! Samo neznalice i neuki ljudi su me kritikovali kada sam govorio da nam treba centar i pley! Instant ekipa kakva je Siroki je dominantna u skoku i ubjedljivo vodi! Nadam se da ce se nasi strajkaci uozbiljiti do kraja utakmici i preokrenuti rezultat!..
produzeci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
eto Bosna pobjedila
svaka čast !
"žao mi" @ars-a čak je jedno loše poluvrijeme Bosne iskoristio da se podsmjehuje VV-u
na svu sreću moraće čekati drugu priliku
svaka čast !
"žao mi" @ars-a čak je jedno loše poluvrijeme Bosne iskoristio da se podsmjehuje VV-u
na svu sreću moraće čekati drugu priliku

Svakako da mi je drago za pobjedu.
Ako ništa drugo obezbijedili smo veliku prednost pred pley of, ali to ni mijenja čunjenicu da je Grgat rasturio Ovčinu.
Ovdje je odlučio Ikonić i to šutem u zadnjoj sekundi za produžetak, ja se naprimjer sjećam da je isti promašio tricu na 3-4 sec prije kraja protiv zagreba i ode pobjeda.
Normalno da je psihičku taj šut slomio Široki i da smo imali veliku psihološku prednost u produžetku, koju smo i iskoristili.
Ako ništa drugo obezbijedili smo veliku prednost pred pley of, ali to ni mijenja čunjenicu da je Grgat rasturio Ovčinu.
Ovdje je odlučio Ikonić i to šutem u zadnjoj sekundi za produžetak, ja se naprimjer sjećam da je isti promašio tricu na 3-4 sec prije kraja protiv zagreba i ode pobjeda.
Normalno da je psihičku taj šut slomio Široki i da smo imali veliku psihološku prednost u produžetku, koju smo i iskoristili.
Svaka cast za pobjedu! U pocetku sam se bio prepao da cemo pasti u Sirokom,pogotovo nakon sto su domacini otisli na plus 11 razlike! Al Bosna ima fenomenalnog Ikonica,koji je preuzeo odgovornost u najtezim trenucima!
Cestitke jos jednom! Sad cekamo to pojacanje:)
Cestitke jos jednom! Sad cekamo to pojacanje:)
Ovaj sa izvještajem sa tekme k'o da prepisuje od mene....
-
- Kontakt:
Snimak utakmice Siroki Eronet - Bosna ASA BH Telecom u programu TV Vogosca sutra (u srijedu) u 18:30
- lolo d pitar
- Kontakt:
vi sto volite igokeu i mislite da ce uzeti prvenstvo,okrenite na rtrs,pa vidite kako igraju,ako ih siroki dobije kuci, mi smo prvi
Malo je oftopic, ali upravo na RTRS meč Igokea-Borac, prilika da iživo vidimo Dodikovce.
Svaka cast za pobjedu. Vidi se da KK Bosna moze i sa ovim sastavom da se vrati sa minus 11 u Sirokom Brijegu. Predhodnih godina to nije bio slucaj. Iskreno mene vise nije strah kad KK Bosna zaostaje dvocifrenom razlikom. Samo cu reci Hemofarm, Zadar, Buducnost, Olimpija. Od ove cetiri utakmice dvije smo dobili, a dvije izgubili, ali i u ta dva poraza Hemofarm i Zadar su morali strahovati da ne bi izgubili. Mislim da je VV odlican trener i da je poslozio sve kockice kako treba i da je pored titule primarni cilj zadrzati njega na klupi Bosne.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pravi navijac vjeruje u svoj klub,cak i kada je pobjeda na granici neizvodljivogars01 je napisao/la:Ja se niš' ne sekiram, razvalićemo ih, tu su VV i Ovčina zalog našeg uspjeha, kakav Grgat Joke kontra njih.....
Samo cu te pitati jednu stvar.
Jel te stid?
Svaka cast momcima

Dodikovci su mnogo jaki.S pola gasa su dobili iskreno receno slabi Borac.
Čestitike momcima za sjajan nastup i pokazanu psihičku stabilnost. Valjalo se vratiti sa -10 na gostujućem terenu i izboriti pobjedu na jednom od najzeznutijih gostovanja lige. Još jednom - svaka čast.
Ma kakvi dodikovci, ako ne budu kupovali sudije ne mogu oni sa Bosnom nikako igrati. Ne znam samo otkud vam ideja aa taj provincijski klub moze nesto postici protiv Bosne.
Iz Aleksandrovca sam.I mislim da ce Igokea biti ravnopravan protivnik Bosni.Ne znam zasto toliko mrzite dodikovce vjerovatno sto ih se bojite.komax je napisao/la:Ma kakvi dodikovci, ako ne budu kupovali sudije ne mogu oni sa Bosnom nikako igrati. Ne znam samo otkud vam ideja aa taj provincijski klub moze nesto postici protiv Bosne.
Svaka cast za ovu pobjedu! Zlata je vrijedna i cestitke svim igracima i strucnom stabu! Nisam ni sumnjao da cemo ih dobiti. A dobicemo i Igokeu i zgazit sve redom...
A svi vi kriticari, pesimistici, pljuvaci, itd, koji ste jedva docekali da pljunete na ekipu i na sve ono sto je Bosna...ova pobjeda je vama u inat!

A svi vi kriticari, pesimistici, pljuvaci, itd, koji ste jedva docekali da pljunete na ekipu i na sve ono sto je Bosna...ova pobjeda je vama u inat!

Moram priznati da sam se pribojavao ove utakmice.Mnogo važna pobjeda.Sve čestitke VV i igračima.Ova ekipa je pokazala da ima karakter i zaslužuje puni respekt.
evo tresemo se,kelecevic je napisao/la: Iz Aleksandrovca sam.I mislim da ce Igokea biti ravnopravan protivnik Bosni.Ne znam zasto toliko mrzite dodikovce vjerovatno sto ih se bojite.
kad se igra protiv ovih jakih što sa pola snage pobjeđuju