Ti si mene pito
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Marseille84
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Zavidovićavin @
Ti si mene pito

Ti si mene pito
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
Aaaa nisam vidio, mislio sam da vi hocete igrati protiv ovih.,....Moze moze onda u subotu? Ko mozak me napusta polako xD
EDIT: Pa ocetel protiv nas ili protiv ove ekipe od BiHFan?
EDIT: Pa ocetel protiv nas ili protiv ove ekipe od BiHFan?
- el-fighter
- Kontakt:
Zna li neko hoće li biti išta od ovih nagrada o kojima se govorilo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
el-fighter je napisao/la:Zna li neko hoće li biti išta od ovih nagrada o kojima se govorilo.
To admina treba pitati on je to i dogovaro to jeste on je tu vijest ovdje plasirao.Nebi valjalo da sad nebude nista.Mislim dace biti sacekajmo jos malo.......
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
F.K.Klošari-Mislish Utd. ---prijateljska utakmica --- četvrtak,11.03.2010.godine (neutralni teren,drugim riječima obje ekipe tipuju na po 5 parova,nadam se da odgovara)???
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Marseille84 postavijo si dvije utakmice za isti dan svoga tima.Odaberi jednu a drugu izbrisi.I da u jednoj si pogrijesijo pise FK Heroji-Delfin a malo nize si postavijo Spamm.Molim te de to uredi da je kako treba i da se tacno zna sa kim igrate.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Marseille84
- Kontakt:
123456 je napisao/la:Marseille84 postavijo si dvije utakmice za isti dan svoga tima.Odaberi jednu a drugu izbrisi.I da u jednoj si pogrijesijo pise FK Heroji-Delfin a malo nize si postavijo Spamm.Molim te de to uredi da je kako treba i da se tacno zna sa kim igrate.
Nisam jedna je za srijedu i četvrtak, druga je za subotu
F.K.KLOŠARI traže protivnika za narednu nedjelju,dakle za 7 dana,pa ako ima neko voljan,bujrum.
Jednu prijateljsku imamo već ugovorenu,sa Mislish Utd. u četvrtak.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
mogli bi igrat protiv nas (FK GROMOVI)scorpion je napisao/la:F.K.KLOŠARI traže protivnika za narednu nedjelju,dakle za 7 dana,pa ako ima neko voljan,bujrum.
hahahahah,ovo je kao provokacija,sto se mene tice nemam bista protiv,tabela govori ko je na kojoj poziciji zavrsiozenicanin je napisao/la:mogli bi igrat protiv nas (FK GROMOVI)scorpion je napisao/la:F.K.KLOŠARI traže protivnika za narednu nedjelju,dakle za 7 dana,pa ako ima neko voljan,bujrum.
Mislim da se ipak prijateljske trebaju igrati izmedju timova koji u ovoj sezoni nisu nastupali u istom rangu takmicenja,zanimljivosti radi..
Zagor svak cast na tvojim kreacijama.I ovo za prijateljsku cestitam.Vidi se da u tebi veliki potencijal cuci. 
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ma malo..., znaš mene123456 je napisao/la:Zagor svak cast na tvojim kreacijama.I ovo za prijateljsku cestitam.Vidi se da u tebi veliki potencijal cuci.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Mogli smo i mi(FK FORMULA) baciti kakvu prijateljsku za EL
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
et Formula mozete protiv nas u nedjelju narednu(protiv Klošara)??
Ja cu spremiti ponudu pa tebi dostaviti da se konsultujemo sutra ili prekosutra?
Ja cu spremiti ponudu pa tebi dostaviti da se konsultujemo sutra ili prekosutra?
- adnan_nanda
- Kontakt:
Crazy Legs isto traze protivnika za prijateljsku, nije vazno kad cemo igrat,dogovorit cemo se
, po mogucnosti protiv neke ekipe koja je tek usla u prvu ligu, al moze i protiv ostalih nije toliko vazno 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Bi li igrali protiv nas Vukova Zla , zadnji u trecoj ligi ali jbgadnan_nanda je napisao/la:Crazy Legs isto traze protivnika za prijateljsku, nije vazno kad cemo igrat,dogovorit cemo se, po mogucnosti protiv neke ekipe koja je tek usla u prvu ligu, al moze i protiv ostalih nije toliko vazno
Pjetlovi traze protivnika(vrijeme i tekme po dogovoru)...
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- adnan_nanda
- Kontakt:
@bavarian_bk, ma moze brate nema problema, jel sad svako sebi pravi utakmice ili kako to
,ako je tako napravi nam neku za cetvrtak ako ti nije mrsko, ako jeste reci pa cu ja 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Evo napravicu jednu za cetvrtak ,posto svak sebi pravi tekme 
I Spamm traži ekipu za prijateljus utakmicu, da vidimo ko želi da mu napunimo stadion
Joj, jedva čekam starlete, naš kapiten još uvijek sklapa neke ugovore, ali oni će ovih dana doći.
Joj, jedva čekam starlete, naš kapiten još uvijek sklapa neke ugovore, ali oni će ovih dana doći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.