Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
tevezito je napisao/la:Prva utakmica u sezoni koju nisam gledao i odmah kiks ali sta sad nema veze zadrzali smo drugo mjesto sa 2 boda zaostatka za Unitedom.Nista nije izgubljeno.A i vise sam puta ponovio da klub nema imperativ osvajanja titule ove godine sto ne znaci da se nece borit za istu.Najvaznije je da klub napreduje iz godine u godinu a titula ce doci u naredne 3 godine sigurno.Kako sam vidio na highligtsima nismo lose igrali do njihovog prvog pogotka.Ali eto sreca nas nije posluzila i izgubili smo 2 boda koji ce nam mozda nedostajati na kraju.Come on You Cityyyyyyy
Saurman je napisao/la:Mancini: Nemam dovoljno igrača
Mega-bogati arapski vlasnici kluba potrošili su više od 300 miliona funti na pojačanja u protekle tri godine. No, Mancini nije do kraja zadovoljan. "Nedostaje mi igrača. Mogu mijenjati jedino bekove i napadače. Imam samo dva veznjaka, jer su James Milner i Nigel de Jong povrijeđeni", kaže Mancini. Koji kloc od trenera
Nije Mancini Arap. On je Talijan.Cartman je napisao/la:Saurman je napisao/la:Mancini: Nemam dovoljno igrača
Mega-bogati arapski vlasnici kluba potrošili su više od 300 miliona funti na pojačanja u protekle tri godine. No, Mancini nije do kraja zadovoljan. "Nedostaje mi igrača. Mogu mijenjati jedino bekove i napadače. Imam samo dva veznjaka, jer su James Milner i Nigel de Jong povrijeđeni", kaže Mancini. Koji kloc od trenera![]()
Fulham igrao u cetvrtak, oni u srijedu, i opet ima obraza da se buni. Dobro, ipak Fulham trosi milijarde zadnjih godina, dok je City jedva igraca kupio. Drago mi je da je gubitnicki mentalitet jos prisutan kod arapa.
"hehe"NoName je napisao/la:Nije Mancini Arap. On je Talijan.Cartman je napisao/la:Saurman je napisao/la:Mancini: Nemam dovoljno igrača
Mega-bogati arapski vlasnici kluba potrošili su više od 300 miliona funti na pojačanja u protekle tri godine. No, Mancini nije do kraja zadovoljan. "Nedostaje mi igrača. Mogu mijenjati jedino bekove i napadače. Imam samo dva veznjaka, jer su James Milner i Nigel de Jong povrijeđeni", kaže Mancini. Koji kloc od trenera![]()
Fulham igrao u cetvrtak, oni u srijedu, i opet ima obraza da se buni. Dobro, ipak Fulham trosi milijarde zadnjih godina, dok je City jedva igraca kupio. Drago mi je da je gubitnicki mentalitet jos prisutan kod arapa.
I to kakvu asistenciju!Blue_He4rt je napisao/la:NNe treba zaliti za svakom utakmicom gdje ne bude strijelac.Uostalom na Craven Cotagge-u upisa asistenciju.
Pa danas je.Zagor je napisao/la:pa kad je utakmica,jel danas u koliko sati, Karling kup ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.