Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Lige petice
Eto ja ne znam ima li šta mjerodavnije od uspjeha u Evropi?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Broj timova koji se bore za titulu u domacem takmicenju.messilla je napisao/la:Eto ja ne znam ima li šta mjerodavnije od uspjeha u Evropi?
Re: RE: Re: Lige petice
JoseMourinho je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Idemo ponovoAdnanRZ je napisao/la:Zar je vama zanimljivije gledati npr.Špansku ligu od koje več znate sada da če osvojiti Real ili Barca(il' nedaj Boze Atletiko) ili vam je zanimljivo gledati kako se 5-6 timova bore za titulu?Nije mi jasno.Zanimljivija naša liga u kojoj se ne zna do zadnjeg kola ko je osvajac(prosla sezona)
Objasni mi kako se to za titulu bore:
1. Arsenal - koji više od 10 godina ne zna za titulu ?
2. Liverpool - čiji se ni najzagriženiji fanovi ovdje ne sjećaju kada im je klub zadnji put osvojio titulu jer se desila prije 25 godina
3. Tottenham koji je titulu zadnji put osvojio prije 55 godina
Da odma razbijemo i mit o Primeri kao dualističkoj ligi Reala i Barcelone i Premiershipu kao ligi gdje šampiona svake godine smjenjuje novi.
U zadnjih 20 godina:
- Primeru je osvajalo 5 različitih klubova ( Atletico, Real, Barcelona, Deportivo, Valencia )
- Premiership su osvajala 4 kluba ( United, Arsenal, Chelsea, City )
I pitam se, gdje li su ti prvaci ?JoseMourinho je napisao/la:Nauci čitati, čovjek je napisao BORE ne OSVAJAJU titulu, razlika
I nemam vremena ponovo kroz isto kolo prolazit al svako zna da je engleska liga jača, da ja tebi to još pojasnim jer vidim treba, znaci liga jača, liga ima 20 timova i kvalitet tih 20 timova, real i barsa jesu iznad svih engleza al liga ko liga je jaca
Dakle tvoja nam šizologika kaže da se BORE, iako su u stvarnosti titulu zadnji put osvojili u vrijeme Oktobarske revolucije.
Konsekventno tome zaključit ćemo da se Deportivo u Španiji takođe bori za titulu iako je zadnju osvojio 95., pa zašto ne spomenuti i Sevillu, Valenciu i Bilbao ?
Pa jesil' ti svjestan kol'ku si glupost izvalio![]()
Zadnju deceniju u Engleskoj se za titulu bore 3 kluba: United, Chelsea, City, NIKO VIŠE, sve drugo je LAŽ.
Zadnjih 20 godina Španija je dala više šampiona nacionalnih liga od Engleske, ČINJENICA.
Svako zna ?
Evropa je jedino mjerilo, za sve drugo su potrebni dokazi poput utakmica kojih nemaš. Imaš LP i EL gdje su prvaci trenutno Barcelona i Sevilla, prošle sezone Real Madrid i Sevilla.
Ali jeste, Stoke je jači od Raya jer niko ne zna kako je to igrati u hladnoj noći na Britaniji, protiv Shawcrossa i ostalih vanzemaljaca. Yebo mater ako ih Paco Jemez ne bi napucao 5 razlike
Jel to znači da je naša liga u egalu ili pak jača od hrvatske?muamerc je napisao/la:Broj timova koji se bore za titulu u domacem takmicenju.messilla je napisao/la:Eto ja ne znam ima li šta mjerodavnije od uspjeha u Evropi?

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nasa liga je najjaca u Europimessilla je napisao/la:Jel to znači da je naša liga u egalu ili pak jača od hrvatske?muamerc je napisao/la:Broj timova koji se bore za titulu u domacem takmicenju.messilla je napisao/la:Eto ja ne znam ima li šta mjerodavnije od uspjeha u Evropi?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bolan, sta se palis, ironija.messilla je napisao/la:Jel to znači da je naša liga u egalu ili pak jača od hrvatske?muamerc je napisao/la:Broj timova koji se bore za titulu u domacem takmicenju.messilla je napisao/la:Eto ja ne znam ima li šta mjerodavnije od uspjeha u Evropi?

A jbga, trebao si metnuti koji smajli, ovako je bilo očekivano da ću se upecati.muamerc je napisao/la:Bolan, sta se palis, ironija.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
To sam primjetio i razgovoru preko drugih servisa, kad ne stavis smjeska znaci da nesto ozbiljno govoris. To sam i ovdje uradio. Prestacu to da radim, da stavljam smajlije, svakako jer sam primjetio da ljudi sve manje i manje kopcaju kad zelis da se salis i sale uopce. Sorry za off.messilla je napisao/la:A jbga, trebao si metnuti koji smajli, ovako je bilo očekivano da ću se upecati.muamerc je napisao/la:Bolan, sta se palis, ironija.![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zadnja ekipa koja nije iz Spanije, a daje osvojila Evropski trofej bio je Bayern Munchen i to 25.05.2013.
Englezi su atraktiviji za gledanje i pracenje, tu nema govora, ali epitet BOLJA ide Primeri... hladno.

Englezi su atraktiviji za gledanje i pracenje, tu nema govora, ali epitet BOLJA ide Primeri... hladno.

Ja mislim da je najmjerodavnije kad dovedeš Shaqirija, Osvalda, Lamelu, to ti je zagarantovan kvalitet.messilla je napisao/la:Eto ja ne znam ima li šta mjerodavnije od uspjeha u Evropi?

Don't hate what you don't understand.
Velike stvari rade Englezi , Stoke City doveo Betičija.
Crystal Palace doveo Cabayea.
Dokaz da svako svakog moze dobiti i da se liga sastoji od 20 klubova.
Yebo mater neki dan Bilbao demontirao Barcelonu ko' niko u zadnji 10 godina(osim Bayerna
) , bore se za titulu garant.
Crystal Palace doveo Cabayea.
Dokaz da svako svakog moze dobiti i da se liga sastoji od 20 klubova.

Yebo mater neki dan Bilbao demontirao Barcelonu ko' niko u zadnji 10 godina(osim Bayerna

- Gabon
- Kontakt:
UEFA ne voli NBA ligu.
Spanjolci pet ekipa u LP
Spanjolci pet ekipa u LP

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Jedino Liga Prvaka vrijedi. Ova dva kupa nemaju neki znacaj.miki_92 je napisao/la:jestamaji je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Evropski trofeji zadnjih 10 godina:
Španija 16
Engleska 4
Italija 3
Njemačka 2
Hejteri će reći englezima se nisu igrala evropska takmičenja
šta si tu sve uračunao, srednjoevropski kup, kup sajamskih gradova? 10+10=25![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kakva brutalna razlika , strasno kakva dominacija Primere.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma nema se ovdje šta pričati. Činjenice govore da klubovi iz Primere razbijaju konkurenciju zadnjih 10 godina. Pišanje po drugima. Meni to jeste najnezanimljivija liga i najmanje je pratim, ali je to stvar ukusa kao što Denno napisa. Ili voliš ili ne. Međutim, kada objektivno pogledam, top klubovi Primere kidaju u Euro kupovima i to je jedina istina pri poređenju sa top klubovima drugih liga.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Super zanimljiva Primera nastavlja sa dominacijom i danas,golovi pljuste na sve strane.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Taktika haveru.KopLfc je napisao/la:Super zanimljiva Primera nastavlja sa dominacijom i danas,golovi pljuste na sve strane.

Jace odbrane

Svi zele gledati takticko nadmudrivanje,bunkere i 0-0 rezultate,koga boli qrac za golovima i atraktivnoscu

710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Prošle sezoneKopLfc je napisao/la:Super zanimljiva Primera nastavlja sa dominacijom i danas,golovi pljuste na sve strane.
Prosjek golova po utakmici:
1. Bundesliga - 2.80
2. Primera - 2.62
3. Seria A - 2.59
4. NBA - 2.55
Dakle i mrtva Seria A je imala bolji prosjek golova prošle sezone.
Nema razloga da ne mislimo da će Primera i ove godine dobrano prešišati ABA ligu budući da Ronaldo i Messi sami zabiju ko'lko i haman pola EPL-a

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.