FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
hoce li biti neki klip iz Kaknja,slike za nas koji nismo mogli ici
Hoće.Lukavac24 je napisao/la:hoce li biti neki klip iz Kaknja,slike za nas koji nismo mogli ici
Nikad nedjelja da dođe sporo nešto skroz....

-
- Kontakt:
Danas su kadeti i juniori igrali zaostalu utakmicu protiv Orašja.
Kadeti su igrali bez 5 igrača iz prve postave + 3 kadeta što su u juniorima.
KADETI: Radnički - Orašje 5:0
Juniori Orašja su igrala sa 8 igrača i u prvih 10ak minuta su primili 3 gola i napustili su.
JUNIORI: Radnički - Orašje 3:0 (igralo se 10ak minuta i gosti su napustili)
Kadeti su igrali bez 5 igrača iz prve postave + 3 kadeta što su u juniorima.
KADETI: Radnički - Orašje 5:0
Juniori Orašja su igrala sa 8 igrača i u prvih 10ak minuta su primili 3 gola i napustili su.

JUNIORI: Radnički - Orašje 3:0 (igralo se 10ak minuta i gosti su napustili)
1921
1989
1989
Imal ga gdjeLukavac24 je napisao/la:hoce li biti neki klip iz Kaknja,slike za nas koji nismo mogli ici

inace ?
-
- Kontakt:
Imaju slike na zatvorenoj grupi Sioux, vi koji hoćete pogledati slike vjerovatno znate ko su glavni, potrudite se pa neka vas ubace.
1921
1989
1989
fukaratz je napisao/la:jes,jes..pusta je ta Tuzla nedeljom kad radnicki igra...![]()
tuzla je vazda pusta,a tek kad Željezničar igra uh,cijelo selo tuzlansko smrce bijelo![]()
![]()
joj hocete li se ikad okaniti vi vise nekih ceka kad znate da cete fasovati jednog dana opet,nase zadnje gostovanje ste imali srece jake srece sto nas je murija skrenula

da ne zaboravimo "čeku" štrumfova iz živinica u živinicama,kad su bježali po selu

Jaki su ovi manijaci,pogotovu na forumu

Pobjeda je bolja od orgazma!
Mislim da je na kakanj-x bila galerija slika, ali izgleda da je neko uklonio ili ja ne mogu naći.JohnLowe je napisao/la:Imal ga gdjeLukavac24 je napisao/la:hoce li biti neki klip iz Kaknja,slike za nas koji nismo mogli ici
Očekivao sam ovakve rezultate, Orašje je možda i najslabija ekipa u toj ligi. Nadam se da će momcima ovo podići samopouzdanje i pomoći da zaborave debakl u Tuzli.VolimRadnicki je napisao/la: KADETI: Radnički - Orašje 5:0
JUNIORI: Radnički - Orašje 3:0
-
- Kontakt:
Kadeti Slobode su Orašje dobili sa rezultatom 2:0 dok su juniori 2:2 ja mislim (nisam siguran) prije sedmicu-dvije, nisu toliki antitalenti. 

1921
1989
1989
-
- Kontakt:
Evo vam link stranice na kojoj ima slika sa te utakmiceJohnLowe je napisao/la:Imal ga gdjeLukavac24 je napisao/la:hoce li biti neki klip iz Kaknja,slike za nas koji nismo mogli ici
http://www.kakanjlive.com/vijestiPrikaz ... m=&ucat=23&" onclick="window.open(this.href);return false;
Njihovi kadeti od 16 utakmica samo jednom pobijedili i uz to imaju gol razliku -41VolimRadnicki je napisao/la:Kadeti Slobode su Orašje dobili sa rezultatom 2:0 dok su juniori 2:2 ja mislim (nisam siguran) prije sedmicu-dvije, nisu toliki antitalenti.

pred najvazniju utakmicu sezone previse smo se usutili nesto, sta se desava? Sinoc sam nesto nacuo al ne zelim vjerovati u to, a pretpostavljam ako je istina da se nece ni pisati na ovom forumu
Lukavac24 je napisao/la:pred najvazniju utakmicu sezone previse smo se usutili nesto, sta se desava? Sinoc sam nesto nacuo al ne zelim vjerovati u to, a pretpostavljam ako je istina da se nece ni pisati na ovom forumu
primera

Lukavac24,
De onda meni na PP pošalji to što si čuo. Volio bih i ja da znam.
De onda meni na PP pošalji to što si čuo. Volio bih i ja da znam.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jao ,jao...ja neznam sta se sa vama desava...lukavcanima mislim....cuj,nece se pisat po forumuLukavac24 je napisao/la:pred najvazniju utakmicu sezone previse smo se usutili nesto, sta se desava? Sinoc sam nesto nacuo al ne zelim vjerovati u to, a pretpostavljam ako je istina da se nece ni pisati na ovom forumu

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 25 apr 2013, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Šta da pišemo svi očekujemo pobjedu i ništa drugo nas ne zanimaLukavac24 je napisao/la:pred najvazniju utakmicu sezone previse smo se usutili nesto, sta se desava? Sinoc sam nesto nacuo al ne zelim vjerovati u to, a pretpostavljam ako je istina da se nece ni pisati na ovom forumu

-
- Kontakt:
Žalosno šta sam sve saznao, ne mogu da vjerujem, ali nadam se najboljem ipak
Moze PP naravno ako se tice sta Slobode ?samolukavac je napisao/la:Žalosno šta sam sve saznao, ne mogu da vjerujem, ali nadam se najboljem ipak

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Svi nesto znaju
U medjuvremenu, evo provjerene informacije: Fudbaleri Radnickog ce u subotu pa sve do popodnevnih sati u nedjelju boraviti u karantinu.

U medjuvremenu, evo provjerene informacije: Fudbaleri Radnickog ce u subotu pa sve do popodnevnih sati u nedjelju boraviti u karantinu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
to je to sve sto treba reci -sada ili nikada pobjeda ne dolazi u pitanje..Zoom088 je napisao/la:Svi nesto znaju![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.